reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Wiesz ja chyba trafiłam na takie babki w państwowym, niby młode dziewczyny a miały wszytko gdzieś.
A a propo wypuszczania nie ubranych dzieci, koleżanki syn chodzi w szkole na świetlicę i tam wiecznie idą jak jest ciapa i chlapa w samych koszulkach/bluzach. No a szkoła to już nie przedszkole. I pomimo interwencji ( nie tylko w tej sprawie) rodziców jest to notorycznie praktykowane od 2 lat. Dlatego moja córka nie pójdzie do tej szkoły chociaż to nasz rejon
Joasia ja się pytałam swojego gina to dał by mi skierowanie na cc ze względu na oczy, ale nie chcę, +1 i +0,5 to nie tragedia.

mamatek- a jakiś inny powód?? kregosłup, paniczny strach przez porodem- to podobno tez jest wskazaniem do cc- bo z taką kobieta podobno nie da się "współpracować". A jeśli chodzi o widzieć lub nie to warto coś pokombinować Re: Paniczny strach przed porodem - Ciąża i poród - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

To u mnie jest,że po sn mogę chodzić albo nie. Lekarz mi napisał, że cc jest bezwzględnie konieczna - dosłownie...ehhhh

Kamaa - dzięki, mam nadzieję, że będzie pasował idealnie :)

Mamusia synka - a nie każą ci zmywać paznokci do porodu? Mnie kusi lakier hybrydowy, ale jak mi na porodówce każą zmywać to się potnę :)

Ostatnia edycja:
Ja się dopytam na porodówce chyba, bo rąk mogę w ogóle nie robić, nie zależy mi, ale na stopach to już bym hybrydkę strzeliła :-) Tylko najpierw muszę zdecydować gdzie rodzę :cool:

Zaje***** mój beztroski mąż chyba mnie zaraził ...:mad::mad::mad::mad::mad::mad: boli mnie gardło i już czuję zatkany nos ;(;(

A co do paznokci to jeśli u którejś z was miałaby się wykroić cesarka w trakcie porodu sn to warto mieć przy sobie malutki zmywacz do paznokci jeśli chcecie pomalować nawet na kolor neutralny bo mogą być zakłócenia z pulsoksymetrem

Ostatnia edycja:
secreto- zdrówka... mnie tez cos rozkłada..gardło i wszystkie kosci mnie bolą...
malż pizze robi, o sos czosnkowy poprosiłam co by na chorobę było;-)

Kainkas tylko dla mnie to jest najgorszy czas na chorobę... P został dzisiaj w domu bo miał odpoczywać leżeć w łóżku i się kurowac a cały dzień.siedzi przed komputerem :/:/:/ :( a przecież.on musi być zdrowy w razie czego ..kiedy ja mu przemowie do głowy:banghead:

reklama
no ja wiem, dla mnie też nie za dobry...między nami jest kilka dni róznicy;-) z resztą kazdt okres ciąży jest najgorszy na choroby.... wcinaj czosnek, mleko z miodkiem i bedzie ok

Do góry