Ewa - może się zgłoś do Aventu, mają pewnie jakąś kasę na reklamy, powinni ci zapłacić!
Pomyślę o tym
Dzięki za opinię o warzywkach - tak właśnie zawsze myślałam, ale fajnie usłyszeć słowa specjalisty, który to potwierdza
Mojego Męża Siostra jako dziecko wysysała ścierki do kurzu, lizała karoserię samochodu i obgryzała buty
Nie znam zdrowszej osoby, nigdy jej nawet z katarem nie widziałam, poza tym w życiu nie miała ani jednego syfka na twarzy, ma idealne zęby.
Wszyscy w rodzinie twierdzą, że to przez odpowiednią dawkę bakterii przyjętych w dzieciństwie
Apropo rozmiarow butow.. Moj 8 latek ma 35.. Szok nie?
Przecież to piłkarz - musi mieć konkretną stopę
Ja nie wiem po kim Franek ma wielkie stopy. Mój Mąż ma rozmiar 42, a ja 39-40, co przy moim wzroście 171 cm jest raczej normą
dziewczyny, macie jakieś sprawdzone przepisy na racuchy z jabłkami? mam wielką ochotę, a nigdy nie robiłam
Ja robię zawsze jak naleśniki, tzn. ścieram jabłka, dodaję jajko, mleko, mąkę i smażę
Czasem obieram jabłka, wydrążam środek i kroję na plastry, zanurzam w cieście naleśnikowym i takie smażę.
Spróbuj jeszcze placków z bananami! Albo miks - banany i jabłka. Pyszne są!
Secreto, gratulacje! To już bliżej niż dalej
Jagna, ale genialny strój!
My właśnie wróciliśmy (jakąś godzinę temu) z wypożyczalni strojów. Jaki sajgon tam w środku! Widać, że środek sezonu
Ja niestety jestem kompletne beztalencie szyciowe, więc musieliśmy wypożyczyć. Franek chciał tygrysa, ale nie było, więc stanęło na lwie
Strasznie jest zadowolony, ćwiczy ryki (już przedszkolankom współczuję
), a sam strój bardzo ładny, czyściutki. Jestem miło zaskoczona, bo spodziewałam się jakiegoś badziewia
Antek jednak niezbyt zadowolony z dzisiejszego intensywnego dnia i strasznie mi przysiadł nerw kulszowy znowu - nie mogę prawą nogą ruszyć. Nic to, może się przeturla
Dzieci śpią, czas odpocząć