reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Normalnie pipa mnie boli, masakra jakaś, ehh, szkoda, że to już nie 38 tc to bym robiła wszystko by urodzić, a tu jeszcze remont łazienki, ehh! :wściekła/y:
Ewa
- daj spokój, ja to ciągle na granicy normy bujam się z tą morfologią, a wizytę mam dopiero 7 lutego :dry:

reklama
Munius - dziękuję, córcia za 3 tygodnie kończy 8 lat. A zdjęcie jest stare wygrzebałam je sprzed 3 lat z wakacji. Ja się śmieję jak majtki nakładam - bo to jest tak, żeby w dziurkę nogę dobrze włożyć i pójdzie dalej ok a jak nie to się kołyszę i sapię. Też dzisiaj na ściany w domu patrzyłam i wymagają malowania ale to już w wakacje będziemy działać.
Ewa - ja zauważyłam , że pojawiam się najczęściej rano ewentualnie do południa na forum i potem wieczorem , rzadziej w ciągu dnia na bieżąco - wieczorami faktycznie łatwiej nadrobić. Ej co Ty piszesz o doświadczeniu - masz 2 małych i masz bieżące "doświadczenie" z tego etapu. Ja będę mieć jakby 2 jedynaków jak to ostatnio usłyszałam - z taką różnicą wieku. Ile ja muszę się cofnąć pamięcią wstecz, żeby przypomnieć sobie różne rzeczy, które mnie dotkną za 2 miesiące?? To prawda, że inne "problemy" wychowawcze masz Ty a inne mam ja - ale zaraz będziemy ciągnęły ten sam wózek a Ty jesteś bogatsza o doświadczenie bieżące. :tak:

Witam bladym świtem! Nie śpię od 5, to was przynajmniej doczytałam :tak:
Mamatek - dobre wieści z wizyty, gratuluję!
Mrowkaa - będzie dobrze! Na pewno zdasz egzamin śpiewająco!
Anetka - jak Michelle zniosła rozłąkę? Super, że masz już sprawdzonych sąsiadów, zawsze mniej stresu, jak się naprawdę poród zacznie.
Jagna - strój fantastyczny!

Ostatnia edycja:
Malpa w zoo powiedziałam mu ze wiem,ze nie urodzę naturalnie a on mi się pytał o dolegliwości więc mu powiedziałam ze od 20 tyg boli mnie kość ogonowa a on stwierdził,ze mogę mieć coś z miednica
Ja,stwierdziłam ze jak mnie weźmie wcześniej niż planowany termin cc to spróbuje urodzić naturalnie..nic bardziej sensownego nie wymyśliłam idę na spontana :D co ma być to będzie wolę już o tym nie myśleć..moje plany to jedno a i tak życie swoje pokaże:)

Miałam iść dzisiaj na badania ale p rozłożyło i nie poszedł do pracy więc jutro pójdę.i przed wizytą wyniki pewnie będą na necie .mam nadzieję ze mnie nie zarazi

Ostatnia edycja:
hejjjj

dzis noc niezła ale rano mnie obudziły swędzawki pipki :szok::szok::szok::szok:ciekawe co to.......czyzby jakas infekcja? mam recepte na Gynazol jakby cos ..........i dzis rano przywitał mnie bol głowy i pawian ale juz sie ogarnełam i szykuje sie zeby Kurczaka do przedszkola odwieźć :-)

chyba te moje wczoajsze bole byly z przeforsowania bo dzis juz mnie tak nie boli :-)

spadam na leki, herbatke i sniadanko :) bede Was czytac :-)

Dzien dobry!

ja juz tez nie spie za to moj m kazal se nastawic budzik na 5:30 ze gdzies tam sie przejedzie i hmm daje na ucho tylko gwizd on uwielbia spac i jego zbudzic to na prawde trzeba umiec na szczescie to nie byla sprawa jakas pilna wiec niech spi..

mamatek ja sie nazarlam plackow ziemniaczanych ( chyba ze 3-4 patelnie) i wypilam litr soku i za dwie godz pojechalam rodzic, nie mialam ani wymiotow ani biegunki wiec jak ze wszystkim u jednej jest ksiazkowo u drugiej nic nie ma z tych ksiazkowych rad

munius wklejam ci info z koloni na ktorych byla

Wycieczka autokarowa do Heide Parku k/ Hamburga www.heide–park.de – największego parku rozrywki w Europie z 40 atrakcjami, o powierzchni 85 ha. Wspaniałą atrakcją parku jest Colossos – największa drewniana kolejka górska na świecie, konstrukcja zapisana w Księdze rekordów Guinnessa. Jazda z prędkością 120 km/h podnosi wszystkim poziom adrenaliny. Bilet wstępu płatny dodatkowo 16 EUR.

swietnie jest jeszcze w sztokholmie w parku rozrywki gruna lond ( nie pamietam jak sie pisze) i po drugiej stronie jest taki skansen ze starymi domami tradycyjnymi, roznymi zwierzetami itd. Tam bylysmy dwa lata temu na majowce udalo mi sie kupic bilet lotniczy w dwie strony dla mnie i Pati za 120 zl :szok: Wizzair-em ale kupowalam jakos w lutym i codziennie sprawdzalam aktualne ceny.

dziewczyny trzymajcie kciuki bo ide dzisiaj sprawdzac szyjke mam nadzieje ze sie nie pogorszyla...

milego dnia!

Witam

widze że kolejna koleżanka w szpitalu :( Flower188 - niech sprawdzaja i jakby co to pomogą lepiej byc pod opieką (ja sie na tej cholestazie nie znam i obym nie musiała poznać), dobrze że z szyjką jeszcze ok
kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalach

ja za chwilę na wizytę do gin wychodzę
jak mi sie uda to doczytam później

Miłego dnia dziewczynki :)

reklama
Do góry