reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Nie mam ani tego ani tego, bo powyrzucałam jak zobaczyłam daty ważności ostatnio :szok: Dobrze, że Zbyszek będzie niedługo wracał z pracy, wjedzie mi do apteki po drodze, ale do tej pory to chyba zdążę wykitować, póki co kawkę sobie strzeliłam, oczywiście Jagna z 4 kawałkami czekolady :-D Kupiłam dziś "Allegro" w Biedronce, bo najtańsza była i zobaczymy jak smakuje z taką :-)
Agnis – no właśnie rozmawiałam ze znajomymi to też mieli tańszych i też gdzieś w granicach 50 – 70 zł., ale skąd ja biedna miałam wiedzieć, że to nie jest „normalna” cena, tym bardziej, że on ugadany z moją szkołą jazdy :tak:

mamusia synka niech ciachają :D jejku jak to niedługo nie wierze

a co do wizyty to wiadomo że na nfz nie ma szans ...a tą kością coś mam nie tak..no nic zobaczymy jak to będzie .. poród od paru dni śni mi się codziennie:shocked2:

ja też jestem zdana na łaskę mojego p... ostatnio tak się ogoliłam...że mam teraz rany na nogach.. w innych miejscach to już nie mówię ... a pod prysznicem najwygodniej mi jest siedząc na wiaderku :D

Ostatnia edycja:
Scoretto na wiaderku;-):-D Ja mam taki podeścik do siedzenia, ale jest jakiś płytki, muszę to wiaderko przetestować:-D Bo jak myje włosy na stojąco to mnie brzuch boli:-(

Dziewczyny, mój myśli o wypadzie do Tropical Island (sztuczna wyspa) gdzieś koło wakacji, któraś z Was była, poleca, bo taka zabawa kosztuje 150 zł. za bilet na PLN, to za 2 osoby wychodzą 3 stówki...dzieciaczków nam jeszcze nie policzą. Niby kuzyn był, ale opinia jednej osoby do mnie nie przemawia.
http://www.tropical-islands.de/pl/atrakcje/
Secreto
- a co jest z tą kością, ona Cię boli...?
Jagna - to wezmę Apap :tak:

Jak ja sie czuje...grrrr.... nie chce mi sie isc na wizyte. .... nic nie zrobilam tylko uprzatnelam szafe I leze.... u nas straszny mroz rano ponad -30....ale za to mamy wolne do srody.... nawet nie mam sily sie Julkiem zajac co on od rana wykorzystuje...
Dzis mamy robic przemeblowaniwle w sypialni... ehh.... do d..y dzisiaj jestem....
A co do przekladania nogi to prawa w miare ale lewa nie ma mocnych podnosze... Mala dzis ruchliwa......przypomnialam sobie jak to bylo po porodzie ...lapalam sie na tym, ze szukalam brzucha.... ;)

reklama
Jagna wiaderko jest super :D:tak:

Munius mnie od 20 tyg boli kość ogonowa i w sumie nie wiem czemu.. teraz nie jest tak źle jak wcześniej ... bo wtedy nie mogłam siedzieć nawet

Do góry