reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Nikusia – na Inflanckiej rodziłam w 2009 roku i na początku trafiłam na patologię ciąży w 13 tc tam to jeszcze było przed remontem (przynajmniej dół gdzie były do wykupienia sale do porodu), a jak już przyszło mi rodzić to dół był wyremontowany i bardzo przyjemny, nie powiem, ładnie to odwalili, patologia była wtedy nie ruszana, ale oni to chyba partiami robili - dół zrobiony, to patologię przenieśli i zajęli się górą - tak przynajmniej przypuszczam, no nie pytałam.

Co do ulotkarzy to nie mamy firmy, tylko firma w której pracujemy Vectra (pewnie widziałaś w reklamach ludzika z głową telewizora nieraz) zatrudniła nas jako przedstawicieli i my musimy sobie kupić reklamę i ją roznosić po całym mieście.

Mamy "uroczą" parkę z dwójką dzieci: męża z żonką, którzy wrzucają nam ulotki i tylko ich, w firmy się nie bawimy, bo tam dobrze w ch… walą, mało ludziom płacą, nie sprawdzają ich i potem palą głupa „to niemożliwe, żeby ulotki tam nie było” :wściekła/y: Już przeszliśmy tyle ulotkarzy, tyle oszustów, oszustek, że to głowa mała :-D:-D:-D U nas zasada jest taka - jest ulotka tam gdzie napisali np. w wykazie na e-mail'u to jest kasa, nie ma chociaż w jednej klatce - nie ma kasy i tak mamy tą parkę jeszcze od czasów pracy w Aster, to już hoho 5 lat :-)
On siedział 8 lat w więzieniu, a ona do niego listy pisała i tak się zeswatali, heh, ale najważniejsze, że wrzucają dobrze, chcą zarabiać to niech mają, a co robią poza ulotkami to wolę nie mówić (dilerka) :szok: Mają dziwnych znajomych, którzy ostatnio proponowali nam wózek Maclaren spod klatki, bo „znaleźli”, a ja domyślam się, że to znaleźne coś za często u nich się zdarza, po prostu paskudy kradną, ja już powiedziałam, że to dla mnie chore okradać i nie mam zamiaru z takiego źródła nic mieć! :no:

Alesia – okay, czekam na wiadomość :tak:
Cudna lala! Ruda Grażyna ekstra klasa, hehehe, tak na mnie często znajomi mówili, a tu Twoja laleczka ma rudości na głowie :-D:-D:-D

Monisia – też tak dzisiaj miałam z forum, że mi się nie wyświetlało, jakiś error czy coś jak próbowałam z rana doczytać co tu się porobiło :dry:

Fajnego masz kuzyna, miły gest z jego strony z tym łóżeczkiem! Co do przebierania malucha to kwestia wprawy, zobaczysz jak będziesz śmigać szybciutko po parunastu dniach. Ja to przebieranki miałam od najmłodszych lat, bo młodsze rodzeństwo, potem byłam nianią Z POWOŁANIA jak miałam 17 lat, hehe i jak wychodziłam z tym dzieciaczkiem na spacer to znajomym mówiłam, że to moja córa, hehe, ale mieli miny, potem ploty chodziły, ale kto mądry to wiedział, że to taki żarcik, a mi się maluszek marzył od najmłodszych lat :tak:

Kiedyś miałam taką lalkę Baby Born, to był najlepszy prezent na gwiazdkę jaki dostałam od mikołaja...tfu od rodziców :-D Kupowałam dla niej pieluszki takie specjalne, niby kaszki, no czad po prostu, jak prawdziwe dzieciątko :tak:

Kainkas - dzięki, rejestruję się, a co, może jakieś fanty mi przyślą, a mnie cieszy wszystko co za darmo :-D:-D:-D A i ankiety lubię wypełniać, zawsze to robię jak mi wyskakują, nie wiem skąd takie zainteresowania u mnie :szok:

Ja tak na szybko siedze z Celina i robie peleryne na bal karnawalowy. Maz wycina gwiazdki a Celina rysuje i wycina planety. Ja siedze i odrysowuje gwiazdy na krepie.

Jagna- za kogo Celinka sie przebiera?? Moja za motylka ale w przyszłym tygodniu mają bal:)

muniuś- ja dużo kampani miałam w streetomie a mój mąż ani jednej...nie wiem od czego zależy:no:

wróciłam od ortopedy ze wskazaniem do cc (ze względy na bolącą kość ogonową) :happy2: yyy lekarz bardzo przyjemny ... 200 zł za 5 minut w gabinecie:szok::szok::szok::eek:

Celinka przebiera się za księżniczkę kosmosu, bo maja bal pod tytułem kosmos. W załączeniu nasza peleryna i opaska

Załączniki

• 1390846040095.jpg
    1390846040095.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 56
  • 1390846055284.jpg
    1390846055284.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Alesia – hehe niezły żarcik o tej teściówce :tak: Uśmiałam się po pachy :-D:-D:-D

Secreto – toż to lekarz konował! :-) Jak miałam badania na prawo jazdy, to weszłam, lekarz spojrzał na mnie i wypisał wszystko co i jak, o nic nie spytał nawet. Potem jak była potrzeba do wypisania recepty, zwolnienia czy badań medycyny pracy - wszystko tak samo załatwiał - tylko on bierze 150 zł no to jest różnica mimo wszystko...
Jagna - ej no fajnie Wam to wyszło, a Celinka jakie włoski ma :tak:

reklama
secreto- to chyba dobrze??:tak:
JAGNA- śliczne i jakie pomysłowe przebranie
Muniuś-musisz się zalogować i przejść do strefy experta-tam powinny być ankiety. Jak się pojawi jakaś nowa to przyśla Ci info na maila

Do góry