reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Alesia- ja robiłam te i na końcu na dodawałam jabłka - już na patelni...mi smakowały jeszcze ze smietanką http://www.mojewypieki.com/przepis/racuchy-drozdzowe
Munius- wiesz, glodny o chlebie myśli...
myślę, że jeszze nie mój czas bo brzuch wysoko, ale w czwartek koncze 36tc także torba niech stoi i grzecznie czeka...nie bede potem latac i zbierac rzeczy jak ostatnio w listopadzie-połowy rzeczy nie miałam

jeszcze ta szarlotka mnie nęka- tylko koniecznie musze kupić kwaśne jabłka bo te lidlowe dla mnie za słodkie http://chatkapatki.blogspot.com/2014/01/zniewalajaca-szarlotka-z-beza-i.html

Ostatnia edycja:
Mmm Alesia I kill you - chętnie wtryniłabym cosik takiego! :tak:
Kurczę, jabłek nie mam :dry:
Ja pancakes ostatnio chcę zrobić i jutro rano zamierzam się za to wziąć :-)
PANCAKES - Przepisy
Kainkas - i bardzo dobrze, ja z Matim miałam wcześnie torbę spakowaną, a przeterminowałam 2 tygodnie, bo już dłużej bali się mnie trzymać z powodu np. zielonych wód płodowych, więc nie ma reguły :tak:
Ja to jestem strasznie głodna tego co piszesz, rozszarpałabym na miejscu, a widzisz...przyszło mieć chłopa "porządnego" i trzeba teraz cierpieć :-D:-D:-D

kainkas, dzięki, a to zawsze ma drożdże? bo ja zauważyłam, że w ciąży mam od drożdży zgagę. Na święta robiłam rogaliki drożdżowe i zdychałam, teraz mój tata robił pączki, były pyszne, ale znowu mnie męczyło, więc może trzeba odpuścić te racuchy

Alesia – sorki, że teraz, ale dopiero doczytałam...gdzie taki fotelik kupiliście? :-)My pracujemy w Vectrze, za pewne jest dostępna w Twoim budynku, bo tam Twoje okolice to praktycznie wszystko pokablowane to jak chcesz to się dogadamy. Vectra i Upc wymiatają przy Neostradzie, ja mam teraz 60 Mb/s z Vectry i mi śmiga idealnie na lapku i smartfonie, ale jest spory wybór co do prędkości :tak:

Doczytałam, że był temat kartonów...zawsze w Biedronce w poniedziałki z rana są dostępne, potem już sprasowane dlatego ich jest tak mało, bo sklepy wolą od razu prasować by miejsca nie zajmowały - tak mi powiedziano jak latałam i szukałam do przeprowadzki, całe Bielany objeździłam, bo to był wieczór i wszędzie już po.
Kainkas
- jak dorwiesz takie coś z Warszawy to daj znać koniecznie :-):-):-)
*-*-*
edit: nie, chyba codziennie rano są dostępne, nie tylko w poniedziałki w Biedronce...

reklama
Do góry