reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Mamusia - Ty już bliżej jak większość z nas tu to się wcale nie dziwię, ale mogłabyś z tego konia zejść, a nie ujeżdżasz, a potem stękasz, że tu boli, tam boli :-D:-D:-D daruj sobie to konno już, kochana, niewskazane! :-):-):-)
Kainkas - ha, mam, ale fajna sprawa :tak:
Agnis - co tak wcześnie spać idziesz...? :szok: A potem będziesz hulać do rana...
Słucham właśnie muzyczki blisko brzucha i leci Viper "Grzeszna miłość", o boże...grzeszna miłość moja słodka jest, grzeszna miłość moja kusi Cię...hahahaha :-D:-D:-D A mały kopie, chyba też mu się podoba :-)

Kainkas - :-D;-) nie no ja cały czas o codziennej sprawności myślę...Bo jednak zarzucanie nogi na nogę to jedyne co mnie akurat sprawia trudność...O fiku miku w łóżku jak za "dawnych" czasów to ja już zapomniałam :zawstydzona/y:

mamusiasynka - Rzeczywiście mechanik tanio Cię policzył...

Muniuś - To i tak nie jest źle mój ostatnio fika przy dźwiękach Luxtorpedy... Uwierzcie mi to dziecię od małego słyszy, wilki dwa i nie dziwię się jak będzie przy tej muzyce zasypiało :tak:

A ja wlasnie skonczylam placki ziemniaczane smazyc....przyszedl moj ojciec i mowi ze mu placki pachna a ja do niego to idz obieraj ziemniaki i za pol godziny beda pachniec....jak powiedzialam tak tez zrobilam i leze i dysze :-)

dzisiejszy progesteron prawie 190 wiec czeskie zastrzyki dzialaja ...kurna co za wachania dwa tyg temu 200 tydzien temu 15 a dzisiaj 190 :szok:

Ściągnęłam sobie aplikacje "Jestem w ciąży" hahaha, czego to ludzie nie wymyślą :-D:-D:-D
Nikusia - właśnie puściłam Luxtorpeda "Autystyczny" i mój jakby szału dostał, hahaha, chyba trafiłam w jego gust, bo bardziej hula jak przy disco polo :-)
Marcia - ale przynajmniej lepiej, oby tak dalej :tak:
Ewa - podobnie podchodzę do sprawy z warzywami tak jak Ty, podpisuję się pod tym co napisałaś rękami i nogami, a co! :-)
Chciałaś Syna za Messiego przebrać, no wiesz co!

MUNIUŚ - AUTYSTYCZNY...cóż kocham tą piosenkę i dygam kiedy tylko popadnie...:-):tak: A już jak moja Niśka to śpiewa :szok::szok: prędzej słowa załapała niż ja....
Także młody będzie zapewne zakochany od razu...SUPER jest też hymn...puść sobie!!!

nikusia- a widzisz a ja od razu o takich zbereźnych rzeczach myslę..;-);-)

sie zawziełam i spakowałam torbę- jak najmniej bo moze sama bede ją dygac :tak: w sumie jakos sie zmiesciłam. Dobrze ze pokupowałam te buteleczki na kosmetyki w rossmanie bo nie zabrałabym sie. zostało mi tylko na ostatnia chwilę dokumenty,i ładowarka:szok:

reklama
Nikusia - posłuchałam i jednak ta pierwsza fajniejsza, a nawet nie wiedziałam, że taki zespół istnieje szczerze mówiąc, po prostu wpisałam sobie na youtube, bo chciałam zobaczyć co to za gatunek muzyki itp itd. :tak:
Przy "Hymnie" nie hulał tak jak przy "Autystycznym" i znowu mu zapodam, niech tańczy jak ma ochotę, choć tam pewnie miejsca już za bardzo na takie hulanki swawolki nie ma :cool2: Może mi muzyk wyrośnie, wczoraj Zbyszek do kolegów powiedział, żeby sobie porobili dzieci, powysyłali ich albo na piłkę nożną, albo na chórek, albo gdziekolwiek i potem się pójdzie na ich utrzymanie :-D:-D:-D
Katrine – super, że już załatwione, a jaką naklejkę zamówiłaś na ścianę? ;-)
Moja przyjaciółka ma Synka Oliviera, super dzieciaczek z niego!
Kainkas - to Ty zboczona jesteś i tyle! :-D:-D:-D
Muszę sobie te buteleczki na kosmetyki pokupować, tylko nie widziałam ich ostatnio jak byłam, ślepota ciążowa :dry:
Nie wywołuj wilka z lasu, droga panno :-) Za późno, spakowana.

*-*-*-*

Coś dla fanów Grey’s Anatomy hehe uwielbiam jak oni śpiewają: Grey's Anatomy Music Event - Cast Sing 'Running On Sunshine' (7x18) - YouTube

Callie/Owen/Bailey - Chasing Cars - YouTube

Ostatnia edycja:
Do góry