reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Moja gwiazda już ma rozmiar 35 :confused2: ja nie wiem jeszcze chwila i w moich śmigała będzie!!!

mamusiasynka - no to ja mam tak samo, jak sobie nie pomogę to sobie mogę grzywką jedynie zarzucić :blink: a nie nogę na nogę :sorry2:

malpawzoo -
Kocyk cudny :-)

Ja tylko czekam na wypłatę i kupię młodemu kocyk w prezencie od rodziców :tak:

KRYSINA -
U mnie było podobnie z dietą przed ciążą... Rodzę i wracam do starych nawyków bo dzięki nim zrzuciłam szybko i bezboleśnie 8 kg :tak:

Marcia - ja położne przed chwilą obejrzałam, laska urodziła 2 miechy przed terminem...kurcze mały ważył tule co mój Dominik na ostatnim USG aż się poryczałam jaki maleńki .... Niech siedzi i tyje

reklama
moj pojechal z kumplami na narty do kazimierza a ja pekam po przejedzeniu. jeszxze drozdze wyjelam bo ser mi zostal to zrobie drozdzowki z serem :)

widzieliscie info z tego szzpitala z wloclawka? zniknely zapisy badan. lekarz podobno byl ale odsypial dyzur jaki mial w szpitalu prywatnym. i przez takiego barana ludzie stracili dwoje dzieci....

a powiem wam ze ja jeszcze sprawna jestem . normalnie wstaje siadam z wanny wychodze... tylko mnie noga pobolewa ale to od kregoslupa... no i zebrac sie nie moge do pakowania torby - brzuch wysoko to mysle ze mam czas :)

2 (5).jpg
Pochwale sie moim brzuszkiem:p bo jeszcze ani jednego mojego zdjecia tu nie wrzuciłam :) a kolezanka w piatek robila mała sesje :)

Załączniki

• 2 (5).jpg
    2 (5).jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 46
W końcu na chwilę siadłam żeby Was doczytać, bo rano gościa miałam, znajomy wpadł na ploty (to taki nasz kolega z pracy co uwielbia plotkować - jak kobitka, a że ja też lubię to mieliśmy o czym) :-D:-D:-D
Do tego potem wpadł Zbysiu z kolegą i obiad im na szybko zrobiłam, zjedli i polecieli do pracy dalej, dopiero teraz mam chwilkę by Was doczytać :tak:
Odpisuję narazie na to co zdążyłam doczytać, a zostało mi jeszcze bagatela ze 12 stron i to od rana! :shocked2:
Kainkas - chyba za dużą egoistką jestem, by puścić mojego na stok jak ja w ciąży :dry:
Monika – oj współczuję z tą przeprowadzką, zawsze jest sporo na głowie przy takich akcjach, my niedługo zaczynamy remont łazienki i też jestem przerażona, bo po kuchni, którą skończyliśmy w grudniu dopiero teraz doczyściło się mieszkanie ze szpachli :confused: I czyszczone było tyle razy...masakra.

Aneta – a to masz znajomą marcówkę co urodziła? :szok: Wow, szybko, a sn czy cc? Bez komplikacji poszło...? Śliczny wózek, brałabym bez zastanowienia! :tak:

Susi – napisałam do admina żeby wysłał mi listę osób, które są na tym prywatnym zarejestrowane, bo zauważyłam, że sporo marcówek tam nie ma :szok:

Jak dzikus jakiś co nie, na weselu żadnym nie byłam, ale tu w Warszawie moi rówieśnicy o innych rzeczach myślą, nie o dzieciach i ślubach :cool:

Krysina – ja nie dbam o dietę, jem co chcę i kiedy chcę i też nie mam problemów z zaparciami, a zgaga nie jest objawem złej diety tylko ułożeniem malucha, który naciska na takie miejsca, że się pojawia :-)

Kainkas - Nie no to zależy o jakiej sprawności mówimy :-)...bo ja mam dość mały brzuszek ale niektóre czynności sprawiają już mi kłopot :confused2:

Ja to poprzez tyle tych strasznych inf. zaczynam się bać już nie samego porodu ale dosłownie bycia na samej IP!!!!

nikusia - o takiej zwyklej sprawnosci mysle - codzienne czynnosci:) chociaz np buty mi sie ciezko zaklada. a ty co masz na mysli? ?? u nas od 7 miesiecy sprawnosci lozkowej niet :) jesli o tym myslisz :))

Munius pisalam na fb :) urodzila wczoraj przez cc mala ma 2200g 48cm :) termin na 8marca :tak: czyli dzien po mnie. Jest w inkubatorze pod respiratorem. Byla owinieta pepowina :(
A mama od okolo 2miesiecy byla w szpitalu na podtrzymaniu :tak: sama jest wczesniakiem urodzonym w 26tyg jakos

reklama
Aaa zapomniałam Wam napisać, że u nas w pokoju doszło do 23 stopni, tylko dmuchawa chodzi prawie cały dzień, kaloryfery na maxa…rachunek nie będzie niski, ale póki się na te okna czeka…w bluzeczce na ramiączka siedzę! :-):-):-) Oglądałam przed chwilą na TLC „Ciążę z zaskoczenia” i zastanawiam się czy to rzeczywiście realne, że kobieta przez 9 miesięcy nie ogarnia, że jest w ciąży, nie ma brzucha i nagle rodzi :szok: Ja jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :eek:
Mamusia - a może Twoja teściówka przehulała tą kasę na maszynach lub w kasynie? :-D:-D:-D Mało wziął mechanik, pozazdrościć takich stawek :tak:

Carri – napisałam do Jagody czy mogłaby dołączyć Ciebie jako modelatorkę na prywatne, nie widziałam tu sprzeciwów to myślę, że nie będzie problemu :tak:

Secreto – a może teściówce podobał się pokój Poli, tylko nie powiedziała nic, bo duma jej nie pozwoliła na wyduszenie z siebie komplementu...? :-D:-D:-D

Kainkas – gdzie taka aplikacja jest z tym liczeniem ruchów – android? Mi to się strasznie chce teges śmeges i wykorzystuję okazję jak Zbyszek jest zaspany, a ostatnio to już nie chce nic, bo się boi, na "Porodówce" usłyszał jak koleś się zdziwił, że mógł podczas seksu dzieciaczka dotykać ekhm...jakaś taka anegdotka była i on powiedział, że on nie będzie tego robił dziecku i nie chce już!

Juszka – Salwador, hahaha jak Salwador Dali! Dostojnie, hehehe :-)

Do góry