reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
wiecie ze jak siedze to juz nie mogę nogi na noge załozyc, musze sobie te noge rękami na ta drugą wciągać........pokraka ze mnie, chodze jak pokraka, siadam i wstaje tez jak pokraka...........

Mamusia synka - nieeee, odsypiam weekend po prostu :-) Powinnam się zabrać za obiad, ale tak mi się nie chce w kuchni siedzieć:dry:

Znalazłam do naszego wózka idealnie pasujący kocyk:

12845854.jpg
tako-marine_05.jpg

Załączniki

• tako-marine_05.jpg
    tako-marine_05.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 47
  • 12845854.jpg
    12845854.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Mamusiu resor ci poszedł, lepiej nim tak nie jeździć, bo oponę tylko zniszczysz , a teraz tak ślisko na drodze że wpadniesz w poślizg, bo po prostu ta sprezyna drze po oponie i opona pęka. Dobrze że już samochód u mechanika:tak:

Wiem co mówię, bo dwa lata temu w moim samochodzie tak samo miałam, nie dojechalam do mechanika, bo opona poszła...

Koreczek chyba nic gorszego nie zrobiłam bo mechanik nie dzwonil ze jeszcze cos trzeba naprawiac..... ale fakt ciut guma śmierdziało na skretach...taka paloną :cool:

Juszka a to juz lepiej nie będzie, trzeba wziąc ten stan rzeczy na klatę i wytrzymac jakoś..........

U mnie dieta akurat dużo pomogła. Jak odstawiłam słodycze, to przestałam tyć, a jak już kompletnie wykluczyłam sacharozę i sól, to minęły zgagi i obrzęki. Sól zatrzymywała mi dużo wody w organizmie, w ciągu dnia moja waga potrafiła podnieść się nawet o 3 kg. Czasami tylko jak za długo nastoję się w kuchni stopy mi puchną, ale podejrzewam, że to już nawet nie jest kwestia ciąży. Cerę też mam ładniejszą, ogółem dbam o siebie jak nigdy, za to zęby mi się sypią! Właśnie jestem w trakcie kanałowego, w czwartek czyszczenie :-(

Mamusia Synka, ja się czuję dosłownie jak pingwin, już się nie mogę doczekać powrotu do formy. Jesteśmy na tym samym etapie ciąży, ja mam 35 tygodni i 5 dni!

reklama
Do góry