reklama
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Apropo rozmiarow butow.. Moj 8 latek ma 35.. Szok nie?
mamusia synka
i córeczki
wiecie ze jak siedze to juz nie mogę nogi na noge załozyc, musze sobie te noge rękami na ta drugą wciągać........pokraka ze mnie, chodze jak pokraka, siadam i wstaje tez jak pokraka...........
malpawzoo
Fanka BB :)
Juszka1988
Mamusia synka u mnie jest to samo,a z wanny M musi mnie wyciągać bo sama nie wstanę
Mamusiu resor ci poszedł, lepiej nim tak nie jeździć, bo oponę tylko zniszczysz , a teraz tak ślisko na drodze że wpadniesz w poślizg, bo po prostu ta sprezyna drze po oponie i opona pęka. Dobrze że już samochód u mechanika
Wiem co mówię, bo dwa lata temu w moim samochodzie tak samo miałam, nie dojechalam do mechanika, bo opona poszła...
Wiem co mówię, bo dwa lata temu w moim samochodzie tak samo miałam, nie dojechalam do mechanika, bo opona poszła...
mamusia synka
i córeczki
Koreczek chyba nic gorszego nie zrobiłam bo mechanik nie dzwonil ze jeszcze cos trzeba naprawiac..... ale fakt ciut guma śmierdziało na skretach...taka paloną
Juszka a to juz lepiej nie będzie, trzeba wziąc ten stan rzeczy na klatę i wytrzymac jakoś..........
Juszka a to juz lepiej nie będzie, trzeba wziąc ten stan rzeczy na klatę i wytrzymac jakoś..........
U mnie dieta akurat dużo pomogła. Jak odstawiłam słodycze, to przestałam tyć, a jak już kompletnie wykluczyłam sacharozę i sól, to minęły zgagi i obrzęki. Sól zatrzymywała mi dużo wody w organizmie, w ciągu dnia moja waga potrafiła podnieść się nawet o 3 kg. Czasami tylko jak za długo nastoję się w kuchni stopy mi puchną, ale podejrzewam, że to już nawet nie jest kwestia ciąży. Cerę też mam ładniejszą, ogółem dbam o siebie jak nigdy, za to zęby mi się sypią! Właśnie jestem w trakcie kanałowego, w czwartek czyszczenie :-(
Mamusia Synka, ja się czuję dosłownie jak pingwin, już się nie mogę doczekać powrotu do formy. Jesteśmy na tym samym etapie ciąży, ja mam 35 tygodni i 5 dni!
Mamusia Synka, ja się czuję dosłownie jak pingwin, już się nie mogę doczekać powrotu do formy. Jesteśmy na tym samym etapie ciąży, ja mam 35 tygodni i 5 dni!
Juszka1988
Kurczę brzuch mnie od rana tak dziwnie boli,jakby młody miał zbyt mało miejsca.
reklama
Podziel się: