reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam

Muniuś - Michelle została z sąsiadką.

tak właśnie próbuję znaleźć info co Aneta pisała że każda się dopytuje co u niej i nie mogłam wyłapać w gąszczu postów
ale już rozumiem info było na FB
Mam nadzieję że nic złego sie nie dzieje i niedługo okaże się że wszystko jest ok
Trzymam kciuki za dobre info

reklama
Moj nie szoruje łazienki i toalety, to moja działeczka........a nie raz szorowal jak zaprosił mamuske a ja tego nie zrobiłam hahaha

moniqa
moze Twoj mysli ze nie musi sprzatac bo jest czysto......a to ze Ty sprzatasz mu umyka....

kamaa ale co sie nie miesci? stelaz? gondola na stelazu czy co? przeciez to sie wszystko rozbiera.....

Moniuś no gnajcie bo dzis w nocy ma byc jeszcze zimniej :baffled:

mamusia synka no wlasnie nie wiem co sie nie miesci :sorry2:no niby rozlozony...latego lepiej jak go przywiezie to sama zobacze... moze byc tak ze moj brat tez przesadza:-D oby :sorry2:

muniuś
wyjscia do ogorodu wiosna/lato/jesien nie zamienilabym na nic innego! mimo ze w domku ciagle cos jest do roboty, moze i koszty wieksze, ale ten komfort naprawde niezastąpiony

Ide obierać ziemniaki na te placki :-D bo m wroci z pracy zmarzniety i glodny to nie fajne polaczenie bedzie, wiec niech sie plackami chociaz obje :-D

Muniuś pytała o obiad - ja dziś chińszczyznę robiłam :-D
Idę z młodym pograć na konsoli :-D

Muszę czymś zająć głowę bo znów mi się wyć chce jak pomyślę że poród coraz bliżej...:baffled:

Mamusia wiesz mu to wszystko umyka jeśli chodzi o sprzątanie. Nawet czasem jak specjalnie zostawię stertę naczyń w zlewie to ich nie widzi :-D
Chociaż w tygodniu został przymuszony i umył kabinę prysznicową... Powiedziałam mu, że jak nie umyje to jak pójdzie do pracy ja zacznę myć wszystkie okna w domu i będzie musiał przyjechać odwieźć mnie na porodówkę :rofl2: Poskutkowało :-)

Prześledziłam wpisy na FB i tez nic nowego nie widzę o Anecie... trzyma nas w niepewności...
Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje!

A teraz pytanie z innej beczki (chociaż o figurze mowa była)...
Pas wyszczuplający modelujący poporodowy S/M (3913088988) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
...takie ot cudo, któraś z Was używała? Czy to się sprawdza?
Są różne, wzięłam pierwszy lepszy by podpytać Was ;-)
Może macie jakieś sprawdzone już...

U mnie dziś spaghetti. Tylko trzeba się ruszyć i za nie wziąć.
Dzień sprzątania widzę- Mój właśnie szoruje szafki w kuchni- a ma jeszcze łazienkę, sypialnie, odkurzenie, podłogi i pokój Leona do ogarnięcia :-D A ja się wyleguję, bo poogarniałam przez godzinkę i mnie brzuch boli :/

jej zamartwiam się tą Anetką :-(

moniqa ja sie nie znam na pasach bo nie uzywałam.........musisz dobrze rozmiar dobrac zeby sie nie wywijał i nie podnosił na biodrach, teraz nie kupuj najwyzej po porodzie, zobaczysz ile ci brzuszka zostanie a ten pas i tak dopiero jakis czas po porodzie mozna uzywac....zeby nie za wczesnie....i popatrz za jakims dłuzszym bo z tego boczki sie beda wylewac.....

kasiak-l jak ten czas minął szybko już 2 tygodnie :Oy i lepiej żeby były nudy w tym szpitalu :)

Ja chyba urodzę dzisiaj z nerwów.. dzwoniła mamusia P że CHYBA dzisiaj przyjadą. I to jest właśnie CHYBA nic nie możemy sobie zaplanować ani nic tylko czekać kiedy zbiorą tyłki... całe 9 miesięcy nie mieli czasu żeby przyjechać a nagle jak już się tak fatalnie czuję to będę musiała ich zabawiać ;/;/;/ trzymajcie kciuki żebym nie wybuchła jak będą serwować złote porady bo mam na nóż wierzchu i węża w kieszeni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ojaaaaa teraz zadzownili że może jednak jutroooo :[ wyjeżdżam z domu......:wściekła/y:

A Aneta dalej sie nie odezwała :(

Ostatnia edycja:
secreto no brak slow..tescie lubia sobie nieodpowiedni moment na przyjazd znalezc.. Ty teraz juz nie masz ani sily ani glowy do zabawiania ich! :wściekła/y:moi jak przyjezdzaja to pociagiem i trzeba na stacje po nich pojechac, wszedzie ich wozic..ech.. i tak moj m na pogrzebie mojego taty wlasnie sie cholera nimi zajmowal a nie mna! :wściekła/y: brrr cisnienie mi sie podnioslo :angry:

Fiacik odpalił :-D ten nasz mechanik to jakies zlote raczki ma :-D

reklama
Kamaa i bardzo dobrze, że odpalił ;)
Moniqaa współczuję tej wizytacji, coś niezdecydowani Ci Twoi teście...
Siedzę na komórce i też mam taką aplikację baby boom, że mam lubię to zamiast dziękuję ;)))

Do góry