Kamaa – Twoja poczwarka jest cudna, taka maleńka świnka i jak fajnie się w fotkę wczesała! Szaleję na jej punkcie, jej fotki na kompie zapisuje Kurcze, może jednak skuszę się na buldożka francuskiego? Akurat urodziny mam 6 lutego, może sobie strzelę za pomocą Zbycha taką poczwarkę na urodzinki? Tylko żeby cena była jakaś normalna inaczej za chiny się nie zgodzi, on mówi, że jak można na psa tyle wydać jak po wsiach kundelki biegają i można je wziąć za darmo Zadzwoń zapytaj, ja doczytałam na stronie Żelaznej, że prawie wszystko trzeba mieć swoje, łącznie z koszulą do porodu no i planu porodu na szczęście nie trzeba, bo i tak nie chciałabym go wypełniać
Mamusia - no i dobrze, ja też myślę o aerobiku, jak po poprzedniej poszłam i ładnie wróciłam do formy to może i w tej mi się uda, tylko będę musiała się nagimnastykować, żeby ktoś mógł zostać z dzidzią na tą 1h, 3x w tygodniu, a klub fitness mamy pod nosem, dosłownie 5 minut od bloku nowo otwarty :-)
Mamusia - no i dobrze, ja też myślę o aerobiku, jak po poprzedniej poszłam i ładnie wróciłam do formy to może i w tej mi się uda, tylko będę musiała się nagimnastykować, żeby ktoś mógł zostać z dzidzią na tą 1h, 3x w tygodniu, a klub fitness mamy pod nosem, dosłownie 5 minut od bloku nowo otwarty :-)