reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kamaa – Twoja poczwarka jest cudna, taka maleńka świnka i jak fajnie się w fotkę wczesała! Szaleję na jej punkcie, jej fotki na kompie zapisuje :-D:-D:-DKurcze, może jednak skuszę się na buldożka francuskiego? Akurat urodziny mam 6 lutego, może sobie strzelę za pomocą Zbycha taką poczwarkę na urodzinki? Tylko żeby cena była jakaś normalna inaczej za chiny się nie zgodzi, on mówi, że jak można na psa tyle wydać jak po wsiach kundelki biegają i można je wziąć za darmo :crazy: Zadzwoń zapytaj, ja doczytałam na stronie Żelaznej, że prawie wszystko trzeba mieć swoje, łącznie z koszulą do porodu no i planu porodu na szczęście nie trzeba, bo i tak nie chciałabym go wypełniać :no:
Mamusia - no i dobrze, ja też myślę o aerobiku, jak po poprzedniej poszłam i ładnie wróciłam do formy to może i w tej mi się uda, tylko będę musiała się nagimnastykować, żeby ktoś mógł zostać z dzidzią na tą 1h, 3x w tygodniu, a klub fitness mamy pod nosem, dosłownie 5 minut od bloku nowo otwarty :-)

reklama
Kainkas ja to Ci zazdroszczę takiego ciepła na chacie :-D:-D:-D
Kamaa ładna bluzeczka tak w ogóle, ja to właśnie taki krój często noszę i lubię.
Mamusia - pogoń te skurczybyki i zejdź ze szmaty, odpoczywać, bo będziesz następna w kolejce! :happy:

mamusia synka mowilam oszczedzaj sie, teraz idz polez, zeby straszaki minely

muniuś
no wydatek jest na takiego psa..ale jak go juz sie ma...to staje sie bezcenny! ciezko zrobic zdjecie bez niej, bo zawsze sie pakuje w kadr :-D A jesli chodzi o bluzki, to po ciązy tylko taki kroj bedzie mogl być :-D

kainkas ja w domu przy 22 to i tak w krotkim rekawku latam i wtedy jest mi akurat.

A ja areobik bede miala taki - bobas do wozka i do ogrodu, bo z mama strasznie zapuscilysmy w zeszlym roku, wiec teraz czeka nas sporo roboty... :-)

A brat pisal, ze odebral gondole od kuzyna dla nas...i kurcze w jego bagaznik - combi ledwo wszedl!!!!! przeciez to w takim razie jest ogromne!!! do mojego fiacika na pewno sie nie zmiesci..moge zapomniec o braniu wozka do kolezanki na wioske i na spacerek zeby z maly jechac...ech..moze jednak cos kupić?...sama juz nie wiem...przywiezie mi w nastepny piatek to zobacze jak wyglada.

Mamusia – coś Ty, do połowy dnia jedno w przedszkolu, poza tym to tym bardziej można się zapuścić, ja to tak marzę o wysportowanej figurze – JAK KIEDYŚ, czy kiedykolwiek te czasy wrócą…? :-(
Pozazdrościć, mojego namówić do sprzątania to prawie graniczy z cudem :angry:

Kamaa – ej no jak Ty ogródek masz no to ekstra, rzeczywiście będzie co robić, ale za to grilla możesz sobie machnąć kiedy chcesz, basen odpalić dla małego…a w bloku człowiek taki uwięziony. Poczwarka jest cudowna, wrzucaj jak najczęściej jej zdjęcia, właśnie doczytałam jak coś szarpała w ząbkach i wrzuciłaś jej zdjęcie 3 dni temu, jest świetna! :tak:

Mamusia, ale masz fajne widoki :-D
Mój tylko obiecuje, że już jutro umyje... i tak od piatego miesiąca ciąży obiecuje... ile ja już tych podłóg w międzyczasie się namyłam...
Chyba inaczej przykryłaby nas warstwa kurzu i nie tylko....

Muniuś ja mam w planach po ciąży zabrać się za siebie (przynajmniej tak delikatnie na poczatek) :-) A jak zrobi się cieplej to dłuuuuuuuuuugie spacery z Małym obowiązkowe :tak:

Mamusiu synka kondycja wróci nam raz dwa pięć jak trzeba będzie odwijać koło Maluszków.

Ewa
ja się boję takich akcji w stylu duże krwawienie, gdzie nie można godziny ani nawet 20 minut zwlekać. A z kolei uprzedzać dzieci, że mogą się z kimś obcym obudzić w nocy też bezsensu, bo niepotrzebnie zaczną się martwić. F. i tak bardzo się martwi o mnie. A ja z kolei mam wyrzuty, że dziecko ma niepotrzebne stresy.

Obiad dzisiaj zamawiamy, dzieci do jutra na feriach, więc może być mało zdrowo restauracyjnie.

reklama
Dobra, jedziemy do Leroy Merlin, bo się wytrzymać nie da, trzeba coś z tymi oknami wymyślić :angry: Uszczelki kupimy i poszukamy tej dmuchawy...
Do zobaczenia potem, miłego dnia!

Do góry