reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
masosia- nagrzewaj zatoki solą- podgrej sól na patelni, wsyp do woreczka ( ja używałam skarpetki) i do jeszcze jednej i tak nagrzewaj...mi jedynie to pomagało no i inhalacje....zdrówka

Odnośnie Anetki – co z Michelle jak ona w szpitalu? Jezu, biedactwa dwa i jeszcze małż w Portugalii… :no:

Jagna – nie mam fb to jakbyście mogły tu informować na bieżąco co tam się pisze…byłabym wdzięczna :tak:

Masiosia – mi babcia powtarzała, żeby włożyć goździk do zęba, który boli, sama nie próbowałam, ale możesz być pierwsza i może pomoże :tak:

Marcia – mnie telepało po zzo i to bardzo, więc może i trochę w tym racji jest.

Daj znać jakie ciasto dziś zrobisz :-)

Nikaa – gratki pełnych tygodni, coraz bliżej jak dalej! ;-)

Mamusia – ale przynajmniej Twój chłop naprawiać auta umie, a to przydatna umiejętność :-D:-D:-D Gratki ostatniego okienka, ulala, nie szalej za bardzo!

Agnis – no no to rzeczywiście anioł nie mąż, daj spokój niech mojego tego nauczy... :-)

Kainkas – a dziękuję za pamięć, właśnie siedzę w bluzie i mi coś zimno, muszę cieplejszą zarzucić, ale grunt to fakt, iż się zahartujemy, kurcze nie wiedziałam, że tu tak zimno – mieszkamy tu dopiero od parunastu miesięcy :dry:

Flower – Ty mnie chyba pytałaś o Inflancką z tego co się orientuję…to powiem Ci, że mi tam się tak sobie podobało, raczej nie chcę tam znowu iść rodzić, ale poprzednią ciąże prawie całą przeleżałam w tym szpitalu, ale na Twoim miejscu bym spróbowała, bo podobno dużo tam się zmieniło, na pewno lepiej to wygląda, bo remont zaliczony był już pod koniec ciąży jak tam leżałam i laski nie narzekają, a fakt, że bliziutko masz jest nieugięty, choć ja na Twoim miejscu wybrałabym mimo wszystko Żelazną :tak: Ja pojadę tam na 100%. Nie bierz na Inflanckiej sali do porodu, ja wzięłam, zapłaciłam 600 zł. i rodziłam w końcu na zwykłej, nie skorzystałam ani z wanny z hydromasażem (miałam dziurę po zzo i nie można) ani z komfortu rodzenia tam, bo w końcu polazłam do tych położnych i lekarzy i na zwykłej urodziłam – to taka moja rada ;-)

Kasiak – trzymaj tam się dzielnie, na pewno Ci ciężko, a wszystko dla dzidzi już jest, mąż sobie radzi? :-(

Ewa – no Mati bardzo lubił spać na plecach, ale za to na brzuchu ni chu chu, a często miewał kolki i też nie chciał, bo to by mu pomagało.

Gratki za porządne kroki Frania w kierunku odpieluchowania, lada moment będzie goła dupcia bez pieluszki :-D:-D:-D

Co robicie dziś na obiad, bo nie mam pomysłów :angry:

Muniuś ja ni robie obiadu, mam kotlety mielone a na 15 impreza więc nie gotujemy dzisiaj :-) a moj m wcale sie za bardzo nie zna na autach, cos tam sam podłubie ale zrobic cos konkretnego przy aucie nie umie i dlatego wkurzaja mnie te jego codziennie pogaduszki pt. alterernator, rozrusznik i akumulator :-(

reklama
Do góry