reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jagna - a w jakiej firmie ubezpieczasz mieszkanie? Zadowolona jesteś z tej firmy? Ja muszę ubezpieczyć i jakoś ciągle zapominam :wściekła/y:

Nikusia – hehe dzień doberek, piąteczek dziś :-) Jak znajdziesz jakiś przepis to daj znać, mam ten sam dylemat ze schabikiem :dry:

Nikaa – już nie Ewula, a co do męża to przesądny? ;-)
Kamaa - a nie za suche to ciasto...bo brzmi apetycznie i przepis rzeczywiście prosty :tak:

już doczytałam że nie Ewula :-D a przesądny to nie tylko pewnie mu się nie chce to wiesz coś mówić musi :-D

reklama
My ubezpieczamy w PZU, ale do tego ubezpieczam siebie i Celinkę, na jednej polisie. Niby jest taniej. W sumie mieszkanie jest ubezpieczone przez bank ale na kwotę kredyty, a my ubezpieczamy do kwoty rynkowej.

Cycki mnie coś dzisiaj bolą, aż dziwne, bo dawno mnie nie bolały :-(
Dzisiaj rano siadłam na necie w poszukiwaniu punktów gsm gdzie mają i naklejają folie na ekranik telefonu, co by się nie zniszczył i zadzwoniłam w jedno miejsce, Zby mnie podwiózł jadąc do pracy i wiecie co, na miejscu okazało się, że NIKT tu nie nakleja folii, że ktoś mnie musiał w błąd wprowadzić. Pokazałam nr telefonu na który dzwoniłam, zgadza się, ale nikt tu nie nakleja folii to nie wiem czy brzuch tak zadziałał, bo miły pan powiedział, że mi naklei folię tylko nie obiecuje, że to będzie ładnie wyglądało. Wygląda nawet dobrze, jeden maleńki pęcherzyk jest, ale nakleili za darmo, więc nie ma co narzekać :-D:-D:-D
Jagna - aaa to nie, ja myślałam żeby ubezpieczyć tam gdzie auto czyli w tym wypadku w Uniqa, wydaje mi się, że chyba też będzie taniej jak dołożę to do auta, muszę zadzwonić do grubaska, który nam to ubezpiecza :tak:
Nikaa - hahaha, w sumie to tak :-D Ehh, mój też mi stęka i muszę go przymuszać albo nagadać, bo po tym jak zrobił sam od podstaw kuchnię to teraz nic mu się nie chce :baffled:

a ja jakaś zamulona jestem dzisiaj i spiaca i slaba, poszłabym spac ale co ja bde w nocy robic jak sie obudzę..........
i jesc mi sie ciągle chce, wlasnie zjadłam 3 kromki z pasztetem i ogorkami w zalewie curry ale chyba zjadłabym jeszcze ze 3 takie kanapeczki......

u nas -13stopni, ja chce odwilz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19ania90 to super wiesci z wizyty. A ze zapomnialas o recepcie... pomroczność ciążowa :tak:

jagna25 a lekarz co powiedzial na ulozenie? ma szanse zrobic jeszcze fikolka?

Nikusia82 hehe no to Ci sie ladnie dni pomylily ;-) fajnie, bo zyskujesz jeden dzien wiecej takim mysleniem :-)

nikaa51 no widze ze Twoj m to podobnie jak moj, czas ma :-D a mnie na takie gadanie krew zalewa...:tak:

muniuś
ciasto wlasnie wilgotne wyszlo, bo duzo orzechow i jablek jest. Ja zrobilam na za duzej bralszce, wiec krocej pieklam, bo by wyschlo za bardzo. Pycha...nie wchodze juz do kuchni bo ciagle je skubie :sorry2: I tam gadasz - brzuszek zazialal - Twoj urok zadzialal i tyle :-)

Do 36 tygodnia ma czas fiknąć, w 36 tygodniu zrobimy usg w przychodni. Lekarz się śmiał, że na tym sprzęcie to chyba tyłek od głowy odróżni;-) A tak właśnie strasznie narzekał, na to co się teraz dzieje i że mieli pogadankę, że mają 2x bardziej uważać. Mówi że po tych bliźniakach, to mają kontrole wszystkie szpitale. I że to paranoja co tam się stało.

Kosmetyczka dzisiaj mi zdjęła hybrydę i suche paznokcie, naoliwiła mi je i położyła odżywkę. Za 3 dni mam sobie je naoliwić i potem nakładać odzywkę, by troszkę im pomóc się odbudować, kupiłam od niej tą oliwkę, fajne kwiatki ma w środku i pachnie wanilią :-D oliwka 15ml Wanilia.jpg
Mamusia
- ale u Ciebie zimnica za oknem, a u mnie za oknem i w mieszkaniu, bo termometr pokazuje 16 stopni i w bluzach siedzimy, na okna czekamy, dopiero za 1,5 tygodnia będą :no:
Kamaa
- ja tego mojego kopca kreta tak skubie co jakiś czas :-D

Załączniki

• oliwka 15ml Wanilia.jpg
    oliwka 15ml Wanilia.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 33
jagnai i dobrze, niech ich kontroluja!!!!!! akurat dzis bylo w UWAGA na tvn ze w tym szpitalu toczy sie 37 postepowan w prokuraturze o nieprawidłowosci....u nas w szpitalu 11 :-(

reklama
Do góry