reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Secreto - ♡ zrobiłaś dla córeczki pokój marzeń - jest przepiękny! Mi to się róż podoba i wszystko tak fajnie jest jakby "ułożone" - pasuje do siebie :tak:
Kamaa - zauważyłam, że i Ty wrzuciłaś kącik dla Synka, super pościel, a Wy pościel pierzecie, bo ja nie wiem czy trzeba czy nie :szok: Przy Mateuszu nie miałam nowej to i tak prałam, bo była używana, a jak jest nowa ze sklepu...?

reklama
ja posciel prałam bo taka twarda mi się wydawała...

a to zamknięte to inne forum- my na kwietniówkach mamy tylko watek zamknięty na tym samym forum i dwóch moderatorów (tych samych). Pogadajcie z Carri i adminiem i zobaczymy:-)

Jagna25 to kicha jak sie przekrecil...a czulas kiedy? ja sie ciagle teraz zastanawiam jak moj jest ułożony :-(

muniuś
nie chce mi sie wierzyc zeby paliwo zamarzlo... nigdy to sie nie zdazylo a zawsze na tej samej stacji tankujemy :confused: zobaczymy co powie mechanik jutro :confused: a nie lubie ciagle samochodu od mamy pozyczac. Ja pościel i przescieradla wypralam i wymagaly prasowania :-D bo pogniecione na calego byla :-D

Nie położe sie, na ciasto czekam :-) od wczoraj za mna chodzi no! I mleko do tego :dry:

Tak w ogóle to dzisiaj wyciągam Zbycha do kina na "Pod mocnym aniołem" podobno fajny film :tak: Muszę posprzątać, a w weekend biorę się za prasowanie ubranek.
Kainkas
- no to poczekam na Carri :-)
Jagna - a jakie to było uczucie, bo mój coś ostatnio jakoś tak się rozciągał i coś bolało mnie to, aż za bardzo, może też fiknął...
Kamaa - może nie tyle co samo paliwo, ciekawe co tam się dzieje, a o mechanika w tych czasach ciężko, jak macie zaufanego to dobrze, a tak to większość ładnie kantuje :confused: Jakie to ciasto, bo jeszcze nie doczytałam :-D

Kopal ,fikal i przeciagal sie. Tak ze mnie obudzil,z 2 godziny nie spalam. Maz siedzi na kompie, oglada jakis film. Nie moge sie dobic do Was i podoczytywac :(

reklama
Do góry