Hej ja dziś od rana poza domem najpierw zawieźliśmy Miłosza do przedszkola potem poszłam na ciuchy i troche upolowałam ładnych rzeczy następnie posiedziłam u mojego męża w pracy później pojechaliśmy na zakupy i odebrać młodego wobec czego niedawno dotarłam i nie wiem czyn nie przesadziłam z aktywnością zobaczymy czy wieczorem będę w stanie się ruszać
.
Dziewczyny ja też jestem za przeniesieniem tego wątku do zamkniętego tylko dajcie znać jak to będzie przenoszone i wskazówki jak się dostać do zamkniętego bo nie mam pojęcia jak to się robi
.
Mamusia synka 100 lat dla męża (jeden z moich raci ma dziś też urodziny).
Secreto pokój Poli bardzo ładny jak z katalogu tylko maleństwa w nim brak ale już niedługo
Kainkas nie bój sie aż tak cesarki w tym szpitalu dobrze je robią wiem bo miałam tam i teraz też jestem pozytywnie nastwaiona.
KimKim zazdroszczę nocy przespoanej bez wstawania ja min 3 pobudki na siusiu.
Monisia gratki pełnych 33 tyg. i trzymam kciuki za zakończenie renontu 03.02 :-)
Marcia gratuluję udanej wizyty super wieści z Krystiana już duży chłopiec.
KAMMA bardzo ładnie się ta pościel prezentuje w łóżeczku Leona fajne te marynarskie klimaty.
Koreczek gratuluję zostania ciocią
Agnis to u ciebie też się remoncik szykuje, a zabawki zawsze ktoś coś przyniesie ja nic nie kupuje nawet nie wiem czy mamy jeszcze coś po miłoszu z takich pierwszych muszę męża wysłać na inspekcje do garażu i piwnicy.
Moniqaa ja mam 2 różne butelki smoczki przy Miłku też różne próbowałam bo jeden mu pasował a drugi absolutnie nie także nie ma reguły.
Ewa kupiłam taką siatkę dal Miłosza jak był malutki a bsolutnie mu to nie pasowało wolał mieć coś w ręce i ciamkać a mojego brata dziecko bardzo to lubi i ciamka sobie w tym jakieś owocki.
Jagna że tez dzieci też musza chorowac i to tyle rzeczy naraz biedna ta dziewczynka i jej rodzice. Kciuki za usg &&&&&&&&&&.
Jaspis mój nie gryzł barierek od łóżeczka ale wszytko jest mozliwe
na zaś nie kupowałabym takich rzeczy.
Anetka ale dostałaś cudne te rzeczy robutkowe jak bardzo lubie takei małe dzieła a sówka świetna.
Jagna gratki usg i oby się jeszcze przekręcił mały
Muniuś napisz potem jak twoje wrażenia po filmie/
UFF odpisalam ale długo mi zeszło jeśli kogoś pominęłam to sorki.