reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Byłam u sąsiadki na noworodowym , śliczna ta jej córcia, kudłata taka i Pucułek mały :-) a sasiadka nawet nie pekła, az ! szew jej zalozyli i smiga z pipką :-)

Anetka dobrze że wszytko ok i maly nie jest wcale mały tylko już chłopaczek całkiem calkiem.

Mamusia synka jak 2 tyg wytrzymasz to Zuzia z 3kg będzie ważyć.

Wiem, Wy też wyżej w ciąży.
Ja ciekawa jestem ile mały przytył w tydzień, jutro o 15 mam usg 3D, bo taka sama cena normalnego i 3D:-D

reklama
Witam wieczorowa pora mam chwilke by do Was zerknąć bo mala wykapana pojedzona oglada bajeczki
Ale produkcja ze szok

Czytajac wasze wpisy ile u was stopni , az się trzese z zimna u nas w dzień -3 stopnie w nocy -5
Nocka nie przespana może z przerwami spalam 5 godzin , bo mala co chwilke się budzila, potem ja miejsca nie umiałam znaleźć, nogi bolały, rece tez ... Mam nadzieje ze dziś będzie lepiej , bo potem w dzień taka oslabiona jestem

Agnis to teraz zapewne mniej siedzis na forum tylko z mezem :))

Malpawzoo
ja ostatnim czasem jak czekalam na kuriera to ten nawet nie raczyl zadzwonic o ktorej bedzie , ale i zdarzylo sie pare razy tak ze dostalam informacje smsem rano ze kurier bedzie np o 12

Mamusia synka to sie oszczedzaj jak najwiecej !!

Joasia tez czasem tak mam ze po calym dniu lazenia krzatania sie wieczory mam takie ze leze i wszystko mnie boli, cale szczescie szpital mam na wyciagniecie reki wiec jak moj bedzie chociaz po piwie to zajdzie ze mna. Poki co nie planuje wyladowac w szpitalu:)

Jagna wy z ta woda macie przechlapane

Co do porodu moj bedzie czekal az mu napisze albo zadzwonie ze juz po :))

Nikusia 82 ja tez wymrazam materacyk dla dzidzi
Hehe usmialam sie jak napisalas ze twoj maz powiedzial o tym placu zabaw heheeh

Ewa86 ja mysle ze jakbym wyladowala w szpitalu nie przygotowana to by mi mąz co chwila dzwonil co ma kupic,jakie podpaski wkladki i cala reszte a ty jak zwykle pieczesz jakiesz smakowitosci :)
Tak czytam o Twoim mezu to on chyba jest z innej planety heheh rozmaiwac z kolega o lozysku - uuuu niezle

Monius sliczna ta pizamka :) Jaka ty ta kawke pijesz z czekolada ...prosze o przepis :))

Monisia tez bym sie zestresowala jakby caly dzien u mmnie byla cisza z ruchami, ale dobrze ze maly sie w koncu odezwal

Kasiekk77
co do pampersow to obstawiam PAMPERSY narazie do szpitala wezme mala paczke chyba w niej jest 43 sztuki w domu tez bede miala tylko duza juz paczke , co do znieczulenia nie myslalam , jak rodzilam Madzie wiem ze podali mi Relanium :))
Na odparzona pupke polecam sudocrem, do kapieli Oliatum, Oillan

Secreto duzo pozytywnego myslenia w sobie miej - zobaczysz wszystko bedzie dobrze

Nieznajoma super wiesci , moja gratki :)

Nikaa co na wyjscie ze szpitala dla maluszka , no coz ja czekam - tak jak przy Madzi maż kupi wyprawke do szpitala ale spiworek czy tam bluze, spodnie, kocyk to w razie czego bede miala przygotowane

Megi Pegi
wierze ze nie chce sie robic urodzinek , ja robilam tydzien temu dla swojej coreczki oj caly dzien przygotowan , pozniej to juz nie miala sil na nic

Kamaa maż sie martwi o ciebie wiec nie dziw sie ze tak skitkowal Twoj spacer

Anetko
to ty tez lez i uwazaj na siebie

Kainkas
dobrze ze po wizycie u ciebie wszystko ok

Na razie znikam jeszcze do was zerkne

Do góry