reklama
Dla mnie to bez znaczenia... Najpierw musieli być Ci koledzy naszych dzieci wiedzieć, że ich matki pisały na bb, a dwa znać ich niki... nie przesadzajmy....
My styczeń 2012 zamkneliśmy jak się dzieci urodziły... wątek umarł... nikt nie ma czasu później pisać, u nas zresztą wszystkie się na fb przeniosły, gdzie dopiero jest inwigilacja i tworzenie profili użytkowników...
My styczeń 2012 zamkneliśmy jak się dzieci urodziły... wątek umarł... nikt nie ma czasu później pisać, u nas zresztą wszystkie się na fb przeniosły, gdzie dopiero jest inwigilacja i tworzenie profili użytkowników...
Nifla może tak jest, nie przeczę... dzieci dzisiaj mają różne pomysły no ale też chyba w naszych wypowiedziach należy się kierować rozsądkiem i nie traktować forum jako miejsca gdzie pisze się o wszystkim... nie wiem czy zamknięcie wątka coś zmieni...i czy fb gwarantuje większe bezpieczeństwo WĄTPIĘ
mamusia synka
i córeczki
pojechałam po wyniki ktore mi rano zrobili i kuwa hemoglobina 10 a w moczu białko :-( podjechałm od razu do doktorka mojego do gabinetu bo dzis przyjmuje i wypisał mi leki i mu zrobił szybkie usg, Zuzanna wazy ok.2700g :-)
reklama
Podziel się: