reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
mamusiasynka - Ale ładna waga :tak: Moja Niśka się z takową urodziła w 39 tyg...Także jak jeszcze posiedzisz w dwu-paku to spokojnie do 3 kg mała dobije...:tak:

U nas już -13 stopni, psinę do garażu wzięłam, rozpaliłam w kominku...i siedzę z ciepłą herbatką z malinami...
Kurcze ale Lutówki się rozpakowują :szok:....Ja zresztą zapewne też do 8 marca nie wytrzymam :no:...już teraz kilka razy dziennie mam takie małe skurcze... podejrzewam, że to przepowiadające...No ale jednak odczuwalne :baffled:

Mamusia, bo nie mówimy, że Zuzia jest za duża, tylko że już duża :) na swój wiek idealnie, ale z perspektywy nas - kulających się kilka tygodni z tyłu - to super, że już taka duża córeczka, i że właściwie za chwilę możesz rodzić.

Mój m nie ma dla mnie litości... Nie jem słodkiego, a on sobie kupił w Lidlu cztery paczki orzeszków w czekoladzie i teraz zajada :/ To nawet nie są moje ulubione słodycze ani nic, ale tak bez słodkiego to jednak łapie głód.

A w ogóle ostatnio tak mam, że się budzę koło 5 nad ranem i nie śpię przez jakąś godzinę, tylko leżę w łóżku i czekam na ponowne zaśnięcie (udaje się potem dospać do 8) - i przez tą godzinę mój żołądek zaczyna pracować już w trybie dziennym, więc tak koło 5.30 zaczyna mnie okropnie i przemożnie ssać, i mam wrażenie, że konia z kopytami bym zjadła. Na razie dzielnie się trzymam i jakoś usypiam, ale nie wiem czy nie skończy się na jedzeniu w nocy :/

Mamatek ja jem na noc kasze manną, to mnie trzyma aż do powrotu z przedszkola. Kupuję sobie coś dobrego na śniadanie, robię herbatkę bądź kawę i jem, doczytując nocną produkcję.
Właśnie albo mi się wydaje albo Ozilla milczy???

reklama
Do góry