Secreto we wrześniu moim znajomym miał się urodzić Filip, a jest śliczna Julka.... i też wszytko pod chłopca było zrobione/kupione, no ale na to już wpływu nie ma;-)
Alesia czekam na zdjęcie lali
Kamaa nie ma regionalizacji jedziesz do takiego szpitala do jakiego chcesz
więc może warto wybrać ten lepszy
współczuje akcji ze szkołą rodzenia.... to jakiś darmowy kurs? już wiem, że darmowy... eh... szkoda, że tak wyszło. Piękna pościel :-) A co do karmienia to do mojej siostry przychodziła do domu pielęgniarka, albo położna (już nie pamiętam) i jej dużo wskazówek dała co i jak
Ewa bidulka z Anielki, ale czasem tak jest, że dzieci mają taki zły dzień.... ale z takim troskliwym braciszkiem jak Franio to takie dni nie powinny być straszne ;-) hahaha... ale się uśmiałam przy poście o orzechach
Mamusia wyślij mi ten Twój spokój i opanowanie - chapeau bas!
Nikusia domek rewelacja!
Muniuś kopiec kreta!! moje ulubione ciacho!!!
Kasiulek kciuki za Was mocno trzymam!!
Co do wydatków, to mój mąż wszystko skrupulatnie liczy, mamy w pobliżu kilka marketów i jak są jakieś promocje to kupujemy, nawet coś na zapas. Ale nie wiem ile wydajemy. A jak chce coś kupić tak "bezmyślnie" to W, potrafi na mnie nakrzyczeć, że tydzień temu była na to promocja to mogłam wtedy kupić... no ale skąd mogłam wiedzieć, że będę mieć ochotę na to czy na tamto ;-)
No wreszcie Was doczytałam ... qrcze jakoś dziwnie bolą mnie nogi w łydkach...
Ja dziś skończyłam kilka zamówień dlatego tak mało się udzielam na bb, muszę to pokończyć bo kolejne napływają. Idę robić 3 kolację i do spania bo zmęczona jestem,,,, tylko czy zasnę z tym bólem nóg