Hej! Ja już nie śpię:-( Na lewym boku nie mogę, bo mnie biodro boli, na prawym nie mogę, bo mnie biodro i ręka boli, na plecach nie daję rady, bo się mały wierci.... a potem będę jak zombie cały dzień:-) Ech, to już chyba przygotowania do nocnych pobudek
ja śpię na lewym chociaż biodro mnie tak czasem napierdziela, że aż mi się płakać chce. na prawym boku mam zgagę, ze aż mnie na wymioty bierze a na plecach brzuch boli
kasiulek-trzymaj się jak najdłużej, ciekawe w jakim szpitalu jest??
Carri-dobrze ze z mężem już w porządku
jeślichodzi o wydatki na jedzenie to ja staram się byc oszczedna i tak myslę ze około 1200 na miesiąc nam idzie a ceny jak ceny wszedzie jednakowe- wiadomo w Almie nie kupuję, ale na targu czy czasem w lidlu. Biedronki nie lubie- wcale tak tanio nie mają a czesto jakies badziewie no i wiem jak na nas Polakach zarabiają (producenci oddają im towar prawie za darmo zeby tylko byc na półkach a oni potem narzucają ogromną marże żeby zarobić jak najwiecej). Ja staram się kupować jak najwięcej od Polaków, chociaż to nie łatwe bo najwiecej jest sieci zagranicznych. Ale taka prawda, ze jakby wszyscy kupowali to co polskie wtedy na pewno wszystkim żyło by się lepiej....niestety w naszym kraju jest to niemożliwe.
U nas przeważnie obiady 2 daniowe, zupę gotuję na 2 dni, drugie co dzien cos tam wymyslam- nie zawsze mięso ale jakies inne tanie obiady
kama-tez bym sie wkurzyla z tą szkołą rodzenie- ale w sumie może odpuść- ja nie chodziłam i dalam radę i wcale nie miałam poczucia, ze chodzenie cos by mi pomogło bo wszystko poszło gładziutko.A karmienie to i tak w praniu wyjdzie- u nas łatwo nie było
Ewa-masz rację, słodycze są najdroższe, my na mieście bardzo rzadko jemy-raz na pół roku, a teraz z dwójką to jeszcze gorzej będzie się gdzieś wybrać...Ewa a ta fotka to jak karmisz na leżąco czy siedząco- ja próbowąłam na leżąco bo tak mnie kregoslup bolał ze wstać nie moglam ale miałam za małe cycki i mała za nic nie mogla dostac i jedyne wyjscie to karmienie na siedząco-i to jeszcze tylko z 1 piersi jadła
A Ty odpoczywaj jak najwiecej
w koncyu już Ci się chyba należy troszkę wolnego
MałaMama-trzymaj się jakoś i zdrówka
Agnis- fajnie ze już Twój wraca
na pewno humorek bedzie lepszy
ja już po śniadanku, mykam zaraz na badania bo jutro wizyta....