reklama
Ja słyszę że na marca termin a taki mały brzuszek. Wszyscy dają mi góra 5 miesiąc Kurcze czy to trzeba wyglądać jak "wieloryb";-) A najbardziej dogryza mi matka bratowej, bo ja nie wyglądam jak w ciąży, to nie moja wina, żebratowa miała wielowodzie i wyglądała jak z 6raczkami.
Ale po prawdzie aparat dodaje tuszy;-)
Ale po prawdzie aparat dodaje tuszy;-)
No ja prawie mam 180cm , wiec mi się rozkłada ładnie. W sumie gdyby nie brzuszek to rozmiar mam ten sam;-) Może to boli teściową brata, bo bratowa po porodzie ładnie wyglądała schudła i w ogóle, a teraz roztyła się na rozmiar 48
Munius ja kupilam x-landera x- move i jakos nie wydaje mi sie gondola mala wrecz przeciwnie pomyslalam sobie ze jakas taka wielka nie mam zdjecia z gondola ale mam zdjecie z fotelikiem tez x-lander akurat byl w promocji i byl tanszy od maxi-cosi
I jeszcze lozeczko i Pati calujaca mnie w brzuch :-?
I jeszcze lozeczko i Pati calujaca mnie w brzuch :-?
Załączniki
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Odlaczcie mi internet bo zbankrutuje!!! Chlop na miesiac wyjechal ja konto wyczyszcze co do zlotowki chyba
Zanim przyjedzie bede musiala wszystko w szafach pochowac
Promocja na h&m online u mnie taka ze np jeansy na przecenie z 200-250zl na 30!!! Albo buty z 300 na 50!!! A dla Michelle sweterki i leginsy po 10zl
Zanim przyjedzie bede musiala wszystko w szafach pochowac
Promocja na h&m online u mnie taka ze np jeansy na przecenie z 200-250zl na 30!!! Albo buty z 300 na 50!!! A dla Michelle sweterki i leginsy po 10zl
AnetaNorwegia
Poczytam o tych wkladkach...
Trzeba sie nad czyms zastanowic.
To juz nie zarty... Tym bardziej ze moj ma dopiero 26lat a juz 4dziecko wiec zdecydownie wystarczy moze za pare lat pomyslimy nad kolejnym. Pare... Tak z 10lat
Trzeba sie nad czyms zastanowic.
To juz nie zarty... Tym bardziej ze moj ma dopiero 26lat a juz 4dziecko wiec zdecydownie wystarczy moze za pare lat pomyslimy nad kolejnym. Pare... Tak z 10lat
Nikusia82
MUNIUŚ - OCZYWIŚCIE, ŻE SAMI MIESZKAMY!!!! Nie po to budowaliśmy dom aby zabrać ze sobą teścia i teściową NIE DAJ BOŻE!!!!!!...
Mamy bardzo fajny domek można zobaczyć na necie projekt nazywa się APS105 Z firmy archi projekt ...do tego 2000 m działki i boisko do siatkówki plażowej :-)...KOCHAM PRZESTRZEŃ... LAS jest 1,5 minuty od naszego domu, a sarenki biegają praktycznie na wyciągnięcie ręki
ANETANORWEGIA - ale okazje wcale się Tobie nie dziwię, że czyścisz konto
Mamy bardzo fajny domek można zobaczyć na necie projekt nazywa się APS105 Z firmy archi projekt ...do tego 2000 m działki i boisko do siatkówki plażowej :-)...KOCHAM PRZESTRZEŃ... LAS jest 1,5 minuty od naszego domu, a sarenki biegają praktycznie na wyciągnięcie ręki
ANETANORWEGIA - ale okazje wcale się Tobie nie dziwię, że czyścisz konto
Znowu mi się brzucho napina
Marcia fajny kącik dla maluszka, zaraz sprawdzę jaką ma długość gondoli X-move, a jaką X-A, bo zaczepiając babeczki to większość miała X-A, X-Move nie widziałam na ulicy :-(
Pati jest przesłodka i w ogóle ładną pannicę masz, a tamta bluzka z Tally Weijl nic a nic nie jest wyzywająca, ta babka jest chyba nienormalna
Jagna - ja po porodzie dzięki karmieniu i diecie matki karmiącej (uhuh jak to ładnie brzmi jak matka polka) :-) schudłam sporo, wyglądałam o niebo lepiej jak przed ciążą i nie miałam anoreksji i zamiast tą wagę utrzymać to się troszkę pulpetowata zrobiłam i tak od 2009 do 2013 sporo przybrało mi się, nie było jakoś nie wiadomo jak tego widać, ale pojawiły się fałdki na brzuchu i trochę cięższa się zrobiłam. Teraz nie mogę do tego dopuścić, bo złapię mega doła
Aneta - ciekawe czy u nas w PL w sklepach stacjonarnych są podobne przeceny, ale Ci zazdroszczę...!
Marcia fajny kącik dla maluszka, zaraz sprawdzę jaką ma długość gondoli X-move, a jaką X-A, bo zaczepiając babeczki to większość miała X-A, X-Move nie widziałam na ulicy :-(
Pati jest przesłodka i w ogóle ładną pannicę masz, a tamta bluzka z Tally Weijl nic a nic nie jest wyzywająca, ta babka jest chyba nienormalna
Jagna - ja po porodzie dzięki karmieniu i diecie matki karmiącej (uhuh jak to ładnie brzmi jak matka polka) :-) schudłam sporo, wyglądałam o niebo lepiej jak przed ciążą i nie miałam anoreksji i zamiast tą wagę utrzymać to się troszkę pulpetowata zrobiłam i tak od 2009 do 2013 sporo przybrało mi się, nie było jakoś nie wiadomo jak tego widać, ale pojawiły się fałdki na brzuchu i trochę cięższa się zrobiłam. Teraz nie mogę do tego dopuścić, bo złapię mega doła
Aneta - ciekawe czy u nas w PL w sklepach stacjonarnych są podobne przeceny, ale Ci zazdroszczę...!
reklama
Podziel się: