reklama
Susi - dziwne, bo ja specjalnie klikam teraz na "dziękuję" i nic się nie dzieje, a mam Avirę, ona zawsze informuje o wirusach i zagrożeniach, niektórych nawet nie otwiera, bo mam tak zwane "blokujące okienka", ale w tym wypadku to nic się nie dzieje...
Jolcia - a widziałaś po ile w święta był mikołaj z Kindera...? 10 zł.! Za to wyobrażam sobie jego smak, bo lekkie sknerostwo nie pozwoliło mi na kupno.
Jolcia - a widziałaś po ile w święta był mikołaj z Kindera...? 10 zł.! Za to wyobrażam sobie jego smak, bo lekkie sknerostwo nie pozwoliło mi na kupno.
Zobacz Profil: susi - Forum o ciąży i dzieciach - BabyBoom
wklejam to co mi się otwiera - Munius to nie w tych podziękowaniach, które t=Ty wysyłasz tylko w tych które Ty otwierasz od innych
wklejam to co mi się otwiera - Munius to nie w tych podziękowaniach, które t=Ty wysyłasz tylko w tych które Ty otwierasz od innych
Jolcia_
Fanka BB :)
Muniuś ale wagowo to się nie oplacało w ogole! lepiej bylo kupic 2 opakowania kinderków taniej wyszło i więcej ja też jeszcze milkę lubię
Susi też mi się ten komunikat od wczoraj wyświetla :|
Susi też mi się ten komunikat od wczoraj wyświetla :|
Susi - aaa o to chodzi Ale i tak jest okay u mnie.
Jolcia - Milka już dawno skradła moje serce, a z droższych to Lindt wymiata, mmm aż rozpływa się w ustach ta ich czekolada, taaaka dobra i cukierki ich też! U nas jest outlet Lindt, nieraz tam zachodzę, mmm...!
Jolcia - Milka już dawno skradła moje serce, a z droższych to Lindt wymiata, mmm aż rozpływa się w ustach ta ich czekolada, taaaka dobra i cukierki ich też! U nas jest outlet Lindt, nieraz tam zachodzę, mmm...!
Jolcia_
Muniuś o tak! lindt jest pycha.... czy może być już marzec? tak w ogóle to mój pierwszy posiłek po porodzie to snikers! choćby nie wiem co!
Zmykam spać, dobrej nocki
Zmykam spać, dobrej nocki
Dobra, Kochane, lecę lulu, bo już mnie tyłek od siedzenia boli, a spać nie chce mi się wcale, a wcale Ostatnio coraz częściej zasypiam na siłę, ale no cóż, jak tak ma być...
Dobranocka dla obecnych ;* , a dla tych co rano wstaną i to przeczytają: dzień dobry! :-)
ajj trzeba iść, bo psuje się w głowie, ciao ;-)
Aneta coś skutecznie w tym momencie czyścisz konto, co? :-) just like perfekcyjna KASA domu
Dobranocka dla obecnych ;* , a dla tych co rano wstaną i to przeczytają: dzień dobry! :-)
ajj trzeba iść, bo psuje się w głowie, ciao ;-)
Aneta coś skutecznie w tym momencie czyścisz konto, co? :-) just like perfekcyjna KASA domu
AnetaNorwegia
Munius mikolaje z Kinder wrecz pozeralam na swieta uwielbiam jajka ale mikolaj sie bardziej oplacal, a u nas i tak jakos 12-13zl pyyyychaa
Jolcia no niby nie musze miec diety ale jezeli to faktycznie pomoze ze maluch nie bedzie sporo przybieral na wadze to moze warto sie troszke ograniczyc hmm
Jolcia no niby nie musze miec diety ale jezeli to faktycznie pomoze ze maluch nie bedzie sporo przybieral na wadze to moze warto sie troszke ograniczyc hmm
Ostatnia edycja:
Jolcia - ja to najbardziej lubię smażone, schabowe, ziemniaczki opiekane, pierś z kurczaka smażona, karkówka pieczona...i obawiam się, że ciężko mi będzie przestawić się nagle przy karmieniu na "lekki" jadłospis, pewnie będę tu stękać Wam jak bardzo mi brakuje... :-(
edit: ooo kapustka zasmażana...ojej, jak mi będzie jej brakowało...ale nic, o tym potem, jeszcze mogę się nacieszyć póki co
edit: ooo kapustka zasmażana...ojej, jak mi będzie jej brakowało...ale nic, o tym potem, jeszcze mogę się nacieszyć póki co
reklama
Podziel się: