reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Susi - dziwne, bo ja specjalnie klikam teraz na "dziękuję" i nic się nie dzieje, a mam Avirę, ona zawsze informuje o wirusach i zagrożeniach, niektórych nawet nie otwiera, bo mam tak zwane "blokujące okienka", ale w tym wypadku to nic się nie dzieje...
Jolcia - a widziałaś po ile w święta był mikołaj z Kindera...? 10 zł.! :szok: Za to wyobrażam sobie jego smak, bo lekkie sknerostwo nie pozwoliło mi na kupno.

Muniuś ale wagowo to się nie oplacało w ogole! lepiej bylo kupic 2 opakowania kinderków:D taniej wyszło i więcej:) ja też jeszcze milkę lubię:)

Susi też mi się ten komunikat od wczoraj wyświetla :|

Susi - aaa o to chodzi :-D:-D:-D Ale i tak jest okay u mnie.
Jolcia - Milka już dawno skradła moje serce, a z droższych to Lindt wymiata, mmm aż rozpływa się w ustach ta ich czekolada, taaaka dobra :tak: i cukierki ich też! U nas jest outlet Lindt, nieraz tam zachodzę, mmm...!

Dobra, Kochane, lecę lulu, bo już mnie tyłek od siedzenia boli, a spać nie chce mi się wcale, a wcale :no: Ostatnio coraz częściej zasypiam na siłę, ale no cóż, jak tak ma być... :-D
Dobranocka dla obecnych ;* , a dla tych co rano wstaną i to przeczytają: dzień dobry! :-)
ajj trzeba iść, bo psuje się w głowie, ciao ;-)
Aneta coś skutecznie w tym momencie czyścisz konto, co? :-) just like perfekcyjna KASA domu :-D

Munius mikolaje z Kinder wrecz pozeralam na swieta :szok: uwielbiam jajka ale mikolaj sie bardziej oplacal, a u nas i tak jakos 12-13zl pyyyychaa

Jolcia no niby nie musze miec diety ale jezeli to faktycznie pomoze ze maluch nie bedzie sporo przybieral na wadze to moze warto sie troszke ograniczyc hmm

Ostatnia edycja:
Jolcia - ja to najbardziej lubię smażone, schabowe, ziemniaczki opiekane, pierś z kurczaka smażona, karkówka pieczona...i obawiam się, że ciężko mi będzie przestawić się nagle przy karmieniu na "lekki" jadłospis, pewnie będę tu stękać Wam jak bardzo mi brakuje... :-(

edit: ooo kapustka zasmażana...ojej, jak mi będzie jej brakowało...ale nic, o tym potem, jeszcze mogę się nacieszyć póki co :tak:

reklama
Do góry