mamusia synka
i córeczki
Koreczek to sie wyprowadzcie, bedzie sie smiała baranim głosem.....wtedy bedzie cie blagac zebys wrocila bo sama sobnie rady z niczym nie da.............a ile twoja mama ma lat?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bosz nie wytrzymała bym i powiedziała ze ona tez tu mieszka a porządek będę trzymać u siebie w pokoju i jak coś to jej siarę zrobię przed położna. A Twoja mam gada tak jak moja babcia, nawet nie wiesz jak się cieszyłam jak po śmierci dziadka, wyprowadziliśmy się 270km od babci i widziałam ja 2-3 razy do roku;-) Wtedy byłam kochana wnuczka byle przyjechać, bo ona sama siedzi. Tylko że po tygodniu znowu tak zaczynała głupio gadać, to się zawijałam na autobus i wracałam do domu;-) Najlepiej jak się wyprowadzicie, zobaczy że to tak kolorowo dla niej nie wyglądaJagna, jak mnie mocno wkurzy to jej powiem, albo się zmieni, albo kontakt z wnuczka. Ostro stawiam sprawę. Rozmawiałam z nią ostatnio na łagodnie. Mówiła, że mój najstarszy brat z nią nie rozmawia, że pracy nie ma, że wszyscy ja olewaja, a najbardziej czepiala się brata mojego. On robi krzywdę a ja obrywam, tak?! Super. Oczywiście czego ona się spodziewa skoro facet pracuje cały dzień i co on ma jej mówić że następnego tira polakierowal? No co on ma jej mówić? Powiedziała też, że nie ma co robić dlatego siedzi przed komputerem, dalej nie ma co robić, więc ogląda tv, dalej nie ma co robić więc o 18 idzie spać! Ja pier...! A ja codziennie coś robię, jakoś zajęcie mam. Zresztą wczoraj lekarz mówił żebym więcej odpoczywala, a ja latam jak głupia bo na nikogo liczyć nie mogę.... a ona mi jeszcze wiesz co powiedziała ostatnio? NO MONIKA, BĘDZIESZ MUSIAŁA DOM UTRZYMAC W CZYSTOŚCI BO JAK POLOZNA PRZYJDZIE I ZOBAVZY BALAGAN TO I DZIWCKO CI ZABIORĄ. Myślałam, że się rozrycze. Miała mi pomagać, a nie jeszcze bardziej mnie dolowac. Boże co za matka!