reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Megi - Ja wychodzę z takiego samego założenia...Chcę rodzić na Żelaznej... Mam jeszcze chwilę i na prawdę Solec absolutnie mnie nie przekonuje...:baffled: co innego mój mąż ja nie wiem czemu on za Tym cholernym Solcem jest :-:)-( I TO po wczorajszej wizycie u gina tak się uwziął ...

reklama
Nie doczytam.

O smoczku było, tylko tyle wyłapałam.
Ja mam Aventy, takie symetryczne. Daję głównie do zasypiania, więc mi wszystko jedno, jaki smoczek. Krzywdy nie zrobi. Ja każde dziecko do smoczka "przyuczam" - to naprawdę wygodne dla rodzica, a i dziecko się uspokaja. A z odstawieniem nigdy jazd nie mieliśmy - ok. 14 mies. i smoka nie ma.

Cały dzień harowałam, ale są rezultaty. Nadrobiłam wczorajszą porcję roboty i dzisiejszą całą. Tylko teraz siedzieć nie mogę, bo mnie tak tyłek boli :/ I już wiem od czego mi ręce puchną - od klawiatury :/

Na koniec dnia Chłopaki przykręcili półki w szafie i już mam wszystkie ciuszki poukładane :)

79517065_dsc_3367.jpg

Załączniki

• 79517065_dsc_3367.jpg
    79517065_dsc_3367.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
muniuś jak sie nie dzieje nic to chyba mozna sie "poprzytulac"? mam taka nadzieje...zapomnialam ostantio o to swojego gin zapytac...

mamatek to dla Ciebie dobre wiesci :-)

AnetaNorwegia
to straszne z ta rozina..ja sie bym raczej nie pozbierala...masakra...

Dziewczyny, dzięki za info to będę korzystać jak będę miała siłę i chęci, mojego też będę nakręcać :tak:
Aneta a ja i na telefonie i na lapku mam "dziękuję" :rofl2: Co do tego tematu co napisałaś to jak czytam takie rzeczy to mam wrażenie, że czasem jestem egoistką jak przejmuję się swoimi BŁAHYMI problemami przy takich jakie się dzieją...to straszne co się zdarzyło tym ludziom :no:
Nikusia namów męża na Żelazną to może na jednej sali wylądujemy z dzieciaczkami, zawsze to będzie milej, nie? :-D Na kiedy masz termin?

Ok zbieram się. Chodzę na takie cykliczne szkolenia i jutro mają nam robić profesjonalną fotografię biznesową. Wg. zaleceń ma się zrelaksować, wypilnigować itd... Dobrze, że na japie nie przytyłam i w sumie gdyby nie brzuch i trochę większa dupa:-), nikt by nie wiedzial, że w ciąży jestem :-D. Może zatem dla się ze mną na tym zdjęciu business women zrobić ;-)

A ogólnie coś mi nastrój siada i wszystko wydaje mi się do d...

Za dwa dni mój mały synek skończy dwa lat... nie wiem kiedy to zleciało...

Na to moje leukocyty dostałam antybiotyk Monural... i qrcze ma strasznie dużo cukru w składzie i nie wiem czy go mogę brać:confused: Ginekolog twierdzi, że mogę ale najlepiej jak to skonsultuje z diabetologiem... ciekawe jak mam to zrobić w weekend?:|

Mamusia synka uważaj na siebie, odpoczywaj!

Juszka i MłodaMamo ale zbieg okoliczności:-)

Agis mogę przyjść na tego torta i sałatkę?;)

To ja też napiszę co ja "pysznego" dziś robiłam kasze gryczaną z kurczakiem gotowanym i kapuchą kiszoną.... pycha.... a na podwieczorek miałam 30g ciemnego pieczywa z twarożkiem i rzodkiewkami.... SŁODKIEGO MI SIĘ CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teściowa- nie cierpię tego określenia, współczuję dziewczynom tych "złych" ja nie wiem jak to jest bo Rodzice mojego męża są cudowni!

Susi super, ze już w domku:) dbaj o siebie:-)

Jagna świetnie, że wszystko w porządku:-)

Moje dzieciątko przekręciło się do wnętrzności i tak mnie tam kopie, że wszytko mnie w środku boli:|

Dziewczyny mam pytanie słyszałyście coś o wózkach Jedo? może któraś z Was miała?

Jolcia, ja mam Jedo... Seria FYN... kupowany dwa lata temu... nie wiem czy teraz takie produkują, wchodziłam na ich stronę i widziałam, że się pozmienialo...Dla mnie super wózek, wcale się nie zawiodłam... POLECAM

reklama
Witam wieczorkiem
ja dziś po wizycie... i niby wszystko ok - wg Pani doktor tylko tyle że dzidzia malutka :(
wg OM mam dziś 31t3d a wg dzisiejszego USG wychodzi o 2 tyg młodsza 29t3d (w 20 tygodniu było idealnie tak jak z OM )
i waga TYLKO 1349g
i niby mi tłumaczyła ze wszystko wygląda ok to jakaś dziś poddenerwowana chodzę
próbowałam doszukać waszych wag ale ciężko mi idzie... ale na pewno pamiętam te wyższe 1700 i powyżej 2000
ale pamiętam też że pisałyście że pomyłka może sięgać nawet +-500g (to wyszłoby u mnie jakieś 1800 to już innaczej wygląda nie :)
nie wiem jak przestać o tym myśleć :(
aaa i jeszcze maleńka teraz ma położenie pośladkowe - główką do góry... ciekawe czy się znów obróci (w 20 tyg już ładnie była główką do dołu)

widziałam że o smoczkach pisałyście a właśnie dziś się zastanawiałam jaki kupić i..... nadal nie mam pojęcia bo sprzeczne info tu czytam ;)
dobrego samopoczucia życzę wszystkim i oby już nie było potrzeby na IP jeździć przed terminem

Do góry