No i spoko leżaczek, to dobra firma :-) Olejek do masowania krocza przed porodem, żeby nie nacinali Weleda, olejek do masażu miejsc intymnych dla kobiet w ciąży, 50 ml - Portal Dbam o Zdrowie
reklama
Ponieważ ułożyłam dziś wszystkie ciuchy, to też je policzyłam przy okazji. Mam gotowe do rozmiaru 80, ale wypisałam tylko 3 pierwsze. Może to komuś pomoże podjąć decyzję, ile czego kupić
Najwięcej oczywiście bodziaków i śpiochów/pajaców. Ja dopiero od rozmiaru 68 i więcej przechodziłam na zestaw body + spodenki/getry. Jak już dziecko siedziało albo raczkowało.
Najmniej jest rzeczy sezonowych, typu rampersy, krótkie spodnie.
Wielu z tych rzeczy przy jednym i drugim dziecku w ogóle nie wyciągnęłam z szafy, bo było ich po prostu za dużo.
Najwięcej oczywiście bodziaków i śpiochów/pajaców. Ja dopiero od rozmiaru 68 i więcej przechodziłam na zestaw body + spodenki/getry. Jak już dziecko siedziało albo raczkowało.
Najmniej jest rzeczy sezonowych, typu rampersy, krótkie spodnie.
Wielu z tych rzeczy przy jednym i drugim dziecku w ogóle nie wyciągnęłam z szafy, bo było ich po prostu za dużo.
56 | 62 | 68 | |
body krótki rękaw | 11 | 25 | 8 |
body długi rękaw | 7 | 12 | 20 |
śpiochy | 2 | 13 | 6 |
pajace | 5 | 15 | 11 |
półśpiochy | 1 | 2 | 1 |
kaftanik | 6 | 4 | |
koszulki długi rękaw | 3 | 5 | 3 |
T-shirt | 5 | 4 | 6 |
koszule na guziki | 2 | 1 | |
swetry/bluzy | 3 | 6 | 11 |
rampersy | 1 | ||
ogrodniczki długie | 2 | 1 | 5 |
ogrodniczki krótkie | 3 | ||
spodnie długie | 4 | 1 | |
spodnie krótkie | 6 | ||
spodnie dresowe | 3 | 4 | 5 |
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Moniqa chcialam slonia ale tak jakos mi bardziej dla dziewczynki pasowal bo serduszka i kwiatki '
Kamaa ja stosuje kwasy w kremach polecam migdałowy 10% z pharmaceris jest bezpieczny dla dziecka, nie przenika dalej... Smaruję się też effaclarem k i duo ale jak nigdy nie miałaś do czynienia z kwasami to nie polecam teraz .. Migdałowy jest słabszy.. No i na pojedyncze wypryski benzacne. I teraz cerę mam fajną...
kamaa
Fanka BB :)
Ewa86 piekna lista :-) ja nie licze bo sie przeraze ze az tyle
munius moj m bedzie pewnie wszystkiemu temperature mierzyl a ja na nim moze laktator sprawdze, co?
secreto no nie uzywalam nic z tymi kwasami. A Podasz mi linka o jaki krem chodzi? bo znalezc cos nie moge - dobra znalazlam
munius moj m bedzie pewnie wszystkiemu temperature mierzyl a ja na nim moze laktator sprawdze, co?
secreto no nie uzywalam nic z tymi kwasami. A Podasz mi linka o jaki krem chodzi? bo znalezc cos nie moge - dobra znalazlam
Ostatnia edycja:
Kamaa wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=46191
wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=46310
Tylko przy tych kremach warto nałożyć filtr na twarz jak jest słońce a gdzieś się idzie
Ewa tyle to na pewno nie mam nieźle ci się uzbierało
Siedzę już poza domem tydzień i jakiś dół mnie łapie.. Do mamy się nie odzywam, moja babcia zadrecza mnie nadoopiekunczoscia i miejscowymi plotami ehh w sobotę chyba wracam ..mieszkanie już pomalowane teraz sprzątanie i skręcanie mebli .. Jakas bezsensownosc mnie ogarnęła:/
wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=46310
Tylko przy tych kremach warto nałożyć filtr na twarz jak jest słońce a gdzieś się idzie
Ewa tyle to na pewno nie mam nieźle ci się uzbierało
Siedzę już poza domem tydzień i jakiś dół mnie łapie.. Do mamy się nie odzywam, moja babcia zadrecza mnie nadoopiekunczoscia i miejscowymi plotami ehh w sobotę chyba wracam ..mieszkanie już pomalowane teraz sprzątanie i skręcanie mebli .. Jakas bezsensownosc mnie ogarnęła:/
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: