reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ponieważ ułożyłam dziś wszystkie ciuchy, to też je policzyłam przy okazji. Mam gotowe do rozmiaru 80, ale wypisałam tylko 3 pierwsze. Może to komuś pomoże podjąć decyzję, ile czego kupić :)

Najwięcej oczywiście bodziaków i śpiochów/pajaców. Ja dopiero od rozmiaru 68 i więcej przechodziłam na zestaw body + spodenki/getry. Jak już dziecko siedziało albo raczkowało.
Najmniej jest rzeczy sezonowych, typu rampersy, krótkie spodnie.

Wielu z tych rzeczy przy jednym i drugim dziecku w ogóle nie wyciągnęłam z szafy, bo było ich po prostu za dużo.

566268
body krótki rękaw11258
body długi rękaw71220
śpiochy2136
pajace51511
półśpiochy121
kaftanik64
koszulki długi rękaw353
T-shirt546
koszule na guziki21
swetry/bluzy3611
rampersy1
ogrodniczki długie215
ogrodniczki krótkie3
spodnie długie41
spodnie krótkie6
spodnie dresowe345

Kamaa ja stosuje kwasy w kremach polecam migdałowy 10% z pharmaceris jest bezpieczny dla dziecka, nie przenika dalej... Smaruję się też effaclarem k i duo ale jak nigdy nie miałaś do czynienia z kwasami to nie polecam teraz .. Migdałowy jest słabszy.. No i na pojedyncze wypryski benzacne. I teraz cerę mam fajną... :)

Ewa86 piekna lista :-) ja nie licze bo sie przeraze ze az tyle :-D

munius moj m bedzie pewnie wszystkiemu temperature mierzyl :-D a ja na nim moze laktator sprawdze, co? :-D

secreto no nie uzywalam nic z tymi kwasami. A Podasz mi linka o jaki krem chodzi? bo znalezc cos nie moge - dobra znalazlam :-D

Ostatnia edycja:
Kamaa wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=46191
wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=46310

Tylko przy tych kremach warto nałożyć filtr na twarz jak jest słońce a gdzieś się idzie

Ewa tyle to na pewno nie mam nieźle ci się uzbierało:)

Siedzę już poza domem tydzień i jakiś dół mnie łapie.. Do mamy się nie odzywam, moja babcia zadrecza mnie nadoopiekunczoscia i miejscowymi plotami ehh w sobotę chyba wracam ..mieszkanie już pomalowane teraz sprzątanie i skręcanie mebli .. Jakas bezsensownosc mnie ogarnęła:/

Ostatnia edycja:
reklama
munius wyciagnac to sobie nie a, ale przynajmniej go postrasze :-D zreszta jak mu powiedzialam ze cieknie mi juz to w koncu od moich bolacych sutkow sie odczepil :-D

Do góry