reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
I znowu nie doczytałam.
Na moment tylko wpadam, bo jakiś dół mnie łapie i nie chcę smęcić.
Miałam 3 dni przerwy w pracy i nie mogę wrócić do rytmu. Zrobiłam dziś ok. 1/3 tego, co planowałam. Strasznie bym już chciała odpocząć, ale nie ma takiej opcji, bo bez tych moich marnych groszy nie wyrobimy finansowo :(
Mam nadzieję, że mi przejdzie, bo dziś się czuję jakby mnie ktoś walcem przejechał :/

A jeszcze dziewczyny... niby wg znajomych i rodziny cere mam piekna jak na chlopaka!!! I tu ja tej pieknej cery nie widze..mam pelno zaskórnikow i wypryskow na brodzie..no jeden na drugim... wczoraj takie wielkie cos mi roslo ze pol twarzy az mnie bolalo..Macie jakies sposoby?

kama jak bylam w ciazy z synkiem kazdy mi truł, ze dziewczynka bo xle wygladam, teraz kazdy mi mowi ze pewnie braciszek dla synka bo tak super wygladam.....ludziska i zabobony :-)
ja myślę, ze hormony buzuja dlatego cie opryszczyło, mnie na poczatku ciazy strasznie wysypało, buzia, ramiona, plecy....teraz juz nic mi nie wyskakuje, nie pamietaj juz kiedy miałam syfka.....

Kamaa – jaki to termometr co zamówiłaś? :-)

Mamatek – ja rozdrabniałam w takiej miseczce małej i po prostu się podmywałam i tyle zostawiałam to, ale to słabe rozwiązanie, jak się psika to pewnie zdecydowanie wygodniej :tak:
Małpko - jak ja jestem w 31 to też mogę używać tego olejku...?

reklama
Teraz ja się pogubiłam... jaki olejek? :-D
Nie nadążam za Wami normalnie. Jest mi tak ciężko (nie wiem Młody chyba mi jakiś narząd uciska i do tego czuje się jakby mi zaraz miał brzuch eksplodować z jednej strony :baffled:)

Właśnie kupiłam leżaczek :tak: Długo się zastanawiałam który, ale jutro jedziemy odebrać z hurtowni materacyk i emulsję do kąpieli, a leżaczek praktycznie po drodze nam Pan wystawił na allegro. No nie można było nie wziąć :-D
jeszcze 5zł stargowałam na prowizję allegro, bo poza allegro bierzemy :rofl2:

A to mój nabytek: Leżacze bujaczek fotelik Fisher Price 3w1 (3881981290) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Tak ten lew robi furorę, chociaż ja dalej się zastanawiam. Słoń i zebra tez mi się podobają...

Do góry