No to sobie pospałam do 10- tej... Oczywiście z przerwami na intensywne kopnięcia Domiego
... ale przynajmniej sen...
i powiem Wam, że gardło już lepiej i mniej kataru
malpawzoo - Pytałaś o zabawki...mój ma na razie karuzelę nad łóżeczko i takie plastikowe misie do wózeczka, żadne tam cuda wianki...Chociaż słyszałam o tych czarno białych zabawkach
... GRATKI 31 TYG!
Ja Wam opowiem....NIE WIEM...może się nie zgodzicie...
MAM SIOSTRĘ, która np kiedyś jak jej Syn był malutki miał może ze 2 miesiące i gadałyśmy na Skypie... nagle on zaczyna jej płakać gdzieś tam w łóżeczku ...NA CO ONA: " IDĘ MU ZABAWKĘ WYMIENIĆ BO ON SIĘ NUDZI CO 3 MINUTY MUSIMY MU ZABAWKI WYMIENIAĆ" NO LITOŚCI 2 miesięczne dziecko ????
Powiem tak z całym szacunkiem dla najbardziej inteligentnych dzieci ale to chyba przesada
ANETANOWRWEGIA - Ja słyszałam, że ponoć dzieciaki kochają metki...i sama rozmyślam czy by coś mu po urodzeniu w tym stylu nie kupić... ale taki malusio 2-3 miesięczny on kocha mamy cycocha i sen chyba najbardziej na świecie
JUSZKA, ANETANORWEGIA - Dziewczyny mam tak samo z tą mokrą wkładką..ALE PODEJRZEWAM, ŻE JEST TAK jak pisze
MARCIA...
Mam dziś wizytę i dopytam. U mnie jednak ma kolor lekko kremowy i wodnisty i podejrzewam, że to śluz...
A TERMINY MAMY DZIEWCZYNY TAKIE SAME :-)
KASIULEKK - Dzięki, a Ty odpoczywaj. Bóle brzuszka widzę u nas teraz nagminne...jak nic pomaga jedynie odpoczynek!!!
Kainkass - Mi koleżanka ostatnio pisała, że jakiś dobry horror oglądała.... dziecko diabła czy coś...ALE JA bym się na siku po takiego typu filmie bała iść
...
mamusiasynka - U nas taka sytuacja z brakiem przyjęć była w poniedziałek..aż mi żal było matek z dziećmi no kurcze no ...dziecko chore czy coś, matka medycyny nie kończyła toż by się do przychodni nie pchała...a tu dupa. Idź u zrób rozpierduchę...
AGNIS - Tylko Ty kochana teraz siedź w domu z tą głową...Bo mycie w zimnej wodzie to masakra...
JAGNA - A wy macie już bal karnawałowy z dniem babci czy jak? Dzieci się na dzień babci przebierają na przedstawienie? Moja teściowa bez problemu do nas wchodzi bo mamy własny dom z parterowym poddaszem...
ehh...
NIFLA - dzięki!!!A właśnie sobie przypomniałam, że Ewa pisała kiedyś o takich paskach testach na wyciekające wody...Właśnie dziewczyny może spróbujcie...u mnie to raczej śluz wodnisty przypomina ale dopytam...