reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

dzień babci i dziadka 24 lutego wiec Julek ma wolneeeee, tylko akuratnie miałam isc do labu ale to pojde w poniedziałek 27 lutego bo chyba toxo i hbs to od razu sa wyniki......................

reklama
Koreczek no mamy ten sam termin :tak: z tym ze Ty pierworodka a ja zaszlam w ciaze zaledwie 6msc po porodzie :D no zobaczymy
Mam w pon Usg w czwartek wizyte a 6lutego polozna wiec tak dosc czesto :tak: teraz od lutego beda wizyty u mnie co 1-2tyg

Do najblizszej apteki mam 20km :szok: a i tak nie wiem czy cos takiego dostane

Aneta, tak wiem właśnie o tym i biorę to pod uwagę :-) zresztą z tego co pamiętam to nie mialas łatwego porodu, teraz druga ciąża też szybko i różne rzeczy się dzieją, to nie to samo co u mnie:tak:

Tylko, że jak będę miała ta cholestaze.... ech :-(

Mamusiu synka, tak właśnie myślałam :) oj jeszcze troszkę ci zostało, to się nie dziwię że w twojej głowie luty siedzi :-D

Edit

Nie tylko dłonie, całe ręce i nogi. Zanim zasne to drapie się jak opetana. Poszłam z tym do dermatologa a ona mi pierwsza wyjechała z ta cholestaza.

Ostatnia edycja:
No to sobie pospałam :happy: do 10- tej... Oczywiście z przerwami na intensywne kopnięcia Domiego... ale przynajmniej sen...
i powiem Wam, że gardło już lepiej i mniej kataru :tak:

malpawzoo -
Pytałaś o zabawki...mój ma na razie karuzelę nad łóżeczko i takie plastikowe misie do wózeczka, żadne tam cuda wianki...Chociaż słyszałam o tych czarno białych zabawkach... GRATKI 31 TYG!

Ja Wam opowiem....NIE WIEM...może się nie zgodzicie...

MAM SIOSTRĘ, która np kiedyś jak jej Syn był malutki miał może ze 2 miesiące i gadałyśmy na Skypie... nagle on zaczyna jej płakać gdzieś tam w łóżeczku ...NA CO ONA: " IDĘ MU ZABAWKĘ WYMIENIĆ BO ON SIĘ NUDZI CO 3 MINUTY MUSIMY MU ZABAWKI WYMIENIAĆ:szok::szok::szok:" NO LITOŚCI 2 miesięczne dziecko ????

Powiem tak z całym szacunkiem dla najbardziej inteligentnych dzieci ale to chyba przesada:sorry:

ANETANOWRWEGIA -
Ja słyszałam, że ponoć dzieciaki kochają metki...i sama rozmyślam czy by coś mu po urodzeniu w tym stylu nie kupić... ale taki malusio 2-3 miesięczny on kocha mamy cycocha i sen chyba najbardziej na świecie :tak:

JUSZKA, ANETANORWEGIA - Dziewczyny mam tak samo z tą mokrą wkładką..ALE PODEJRZEWAM, ŻE JEST TAK jak pisze

MARCIA...

Mam dziś wizytę i dopytam. U mnie jednak ma kolor lekko kremowy i wodnisty i podejrzewam, że to śluz...
A TERMINY MAMY DZIEWCZYNY TAKIE SAME :-):tak:

KASIULEKK - Dzięki, a Ty odpoczywaj. Bóle brzuszka widzę u nas teraz nagminne...jak nic pomaga jedynie odpoczynek!!!

Kainkass - Mi koleżanka ostatnio pisała, że jakiś dobry horror oglądała.... dziecko diabła czy coś...ALE JA bym się na siku po takiego typu filmie bała iść :sorry:...

mamusiasynka - U nas taka sytuacja z brakiem przyjęć była w poniedziałek..aż mi żal było matek z dziećmi no kurcze no ...dziecko chore czy coś, matka medycyny nie kończyła toż by się do przychodni nie pchała...a tu dupa. Idź u zrób rozpierduchę...

AGNIS - Tylko Ty kochana teraz siedź w domu z tą głową...Bo mycie w zimnej wodzie to masakra...

JAGNA - A wy macie już bal karnawałowy z dniem babci czy jak? Dzieci się na dzień babci przebierają na przedstawienie? Moja teściowa bez problemu do nas wchodzi bo mamy własny dom z parterowym poddaszem... :nerd: ehh...

NIFLA - dzięki!!!A właśnie sobie przypomniałam, że Ewa pisała kiedyś o takich paskach testach na wyciekające wody...Właśnie dziewczyny może spróbujcie...u mnie to raczej śluz wodnisty przypomina ale dopytam...

reklama
Kama to przychodnia mojego m, ja mam inną a Julek jeszcze inną i tak moge sie wkur.iac na 3 przychodnie.......nie no na Julkowa nie narzekam bo w sumie tylko jeden raz nie bylo miejsc ale i tak pojechałam i nas przyjęli........

Agnis byłam sie wykapac w ciepłej wodzie i myślałam o Tobie, tzn ze w zimnej bym sie nie wykapała tylko chodziła brudna :zawstydzona/y:

Juszka,Aneta wody???? moze to wydzielina??

Wiecie ze dr House miał racje przytyła:baffled:m kg od tamtego czwartku :baffled::baffled::baffled::baffled:

Ja nie mam w ogóle wody 3 tydzień.
Agnis śliczny strój Harego i synek wygląda jak 100% Harry Potter :-D
Nie dzień Babci jest dziś, a bal 31 stycznia;-)
Jutro nie idzie do przedszkola, bo na 13 logopeda;-)

Do góry