reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Juszka, jak będzie ci bardziej leciało to lec do szpitala i tak. Chociaż jak nasza koleżanka miała problem z wodami, to pisała że jej aż po kolanach cieklo, więc mam nadzieję że to jednak śluz....

Kama to przychodnia mojego m, ja mam inną a Julek jeszcze inną i tak moge sie wkur.iac na 3 przychodnie.......nie no na Julkowa nie narzekam bo w sumie tylko jeden raz nie bylo miejsc ale i tak pojechałam i nas przyjęli........

Agnis byłam sie wykapac w ciepłej wodzie i myślałam o Tobie, tzn ze w zimnej bym sie nie wykapała tylko chodziła brudna :zawstydzona/y:

Juszka,Aneta wody???? moze to wydzielina??

Wiecie ze dr House miał racje przytyła:baffled:m kg od tamtego czwartku :baffled::baffled::baffled::baffled:

Dziewczyny z tymi wkładkami to może śluz, ja prawie od początku ciązy wymieniam wkładkę co 2 godziny bo taka nasiąknięta. Taka moja "uroda". Raz więcej mam na wkładce raz mniej. A wiadomo że w ciąży upławy, śluz się zwiększa.

Aneta, to mamy termin na ten sam dzień i musimy wytrwać przynajmniej do 20 lutego, to tylko miesiąc. Musisz dac radę.... tak samo Juszka.... zaciskac nogi dziewczyny! Będzie dobrze....

A ja myślałam, że początki ciąży są tak stresujace....

reklama
Nifla, ja też sobie kupię na wszelki wypadek żebym w ostatniej chwili nie musiała jeździć do apteki. To dobry pomysł jest, tylko myślę że Aneta będzie miała problem z zakupem tego....

Do góry