reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Koreczek bede obserwowac, maly jest strasznie niespokojny az mnie pipa doslownie boli tak sie rozpycha

Marcia dokladnie tak to wygladalo jak opisalas :tak:

Kama nie jestes sama ze maz Ci dogryza :tak: juz dziewczyny pisaly tutaj o bebenach, foczkach i grubaskach :D moj w zyciu czegos takiego nie powiedzial. Jak nieraz sama zaczynalam ze jestem gruba itd to zawsze mnie poprawiam ze nie jestem gruba tylko jestem w ciazy a to jest piekne nawet jak 100kg bede wazyc :D

Agnis przegapilam Twoj post i sie wrocilam do tylu :tak: fajny Harry Potter :D

Kanikas a jakie lozko ma? Bo przy mojej 70cm szerokosci 140cm to baardzo duzo bym musiala na pol skladac. A ona nawet 14msc nie ma jeszcze i by sie topila chyba :szok: a w jej lozku ledwo sie mieszcze :D ma 160cm a ja 165

No i kurcze cos spania nie mam :( poleze sobie i poczekam az Michelle sie obudzi

reklama
Ciepła woda wróciła.... niby fajnie ale jak tu się nie wkurzyć:wściekła/y: niecałe pol godziny temu myłam się w zimnej..grrrrrrrrr:wściekła/y:

Kama pomogę w poszukiwaniach, wiesz ze lubie szperac po necie :tak:

Aneta odpoczywaj i nie strasz

U nas dziś dzień babci idzie tylko moja mama, tata pracuje, a teściowa jak zawsze nie ma jak dojechać:wściekła/y:. A nie będę po nią jeździć i ja odwozić. W sumie moja mama jedzie z domu mogła by ja zabrać, ale nie wejdzie teściowa do mnie na 4 piętro;-):-D Jednak to 4 piętro ma duży plus:-D:-D:-D
Bal mamy 31 już kupiłam w lumpie podstawę do stroju i krepinę na gwiazdki. Celinka będzie gwiazdką, albo drogą mleczną;-):-D
Dziwny sen to ja miałam przedwczoraj, śniło mi się że urodziłam na łóżku w szpitalu. Przyjęli mnie z rozwarciem 3 cm kazali się położyć a za 5 min urodziłam:szok: Ledwo położna zdążyła, a na trakt porodowy nie trafiłam. Obudziłam się wystraszona

Hej! Mam podobny problem jak Aneta tyle że mi od kilku dni zdaje się że wkładka co chwile mokra, czaiłam czy może z moczem mam problem ale ani to nie czuć na mocz ani nie wygląda... troche mam stracha i zastanawiam się czy czekać z tym do poniedziałkowej wizyty...
Jeszcze w nocy miałam sen że krwawię i leciałam do wc sprawdzić.
Chyba oszaleje do marca:-(

Agnis83 jestes kochana :-D z fisher pricea najbardziej mi sie podoba!
Juszka do poniedzialku troche daleko... jak chyba bym nie wytrzymala... tym bardziej po ostatnich wpisach na sygnale...
zmykam bo nic znowu nie zrobie :-D

reklama
Do góry