AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Koreczek bede obserwowac, maly jest strasznie niespokojny az mnie pipa doslownie boli tak sie rozpycha
Marcia dokladnie tak to wygladalo jak opisalas
Kama nie jestes sama ze maz Ci dogryza juz dziewczyny pisaly tutaj o bebenach, foczkach i grubaskach moj w zyciu czegos takiego nie powiedzial. Jak nieraz sama zaczynalam ze jestem gruba itd to zawsze mnie poprawiam ze nie jestem gruba tylko jestem w ciazy a to jest piekne nawet jak 100kg bede wazyc
Agnis przegapilam Twoj post i sie wrocilam do tylu fajny Harry Potter
Kanikas a jakie lozko ma? Bo przy mojej 70cm szerokosci 140cm to baardzo duzo bym musiala na pol skladac. A ona nawet 14msc nie ma jeszcze i by sie topila chyba a w jej lozku ledwo sie mieszcze ma 160cm a ja 165
No i kurcze cos spania nie mam poleze sobie i poczekam az Michelle sie obudzi
Marcia dokladnie tak to wygladalo jak opisalas
Kama nie jestes sama ze maz Ci dogryza juz dziewczyny pisaly tutaj o bebenach, foczkach i grubaskach moj w zyciu czegos takiego nie powiedzial. Jak nieraz sama zaczynalam ze jestem gruba itd to zawsze mnie poprawiam ze nie jestem gruba tylko jestem w ciazy a to jest piekne nawet jak 100kg bede wazyc
Agnis przegapilam Twoj post i sie wrocilam do tylu fajny Harry Potter
Kanikas a jakie lozko ma? Bo przy mojej 70cm szerokosci 140cm to baardzo duzo bym musiala na pol skladac. A ona nawet 14msc nie ma jeszcze i by sie topila chyba a w jej lozku ledwo sie mieszcze ma 160cm a ja 165
No i kurcze cos spania nie mam poleze sobie i poczekam az Michelle sie obudzi