Hej dziewczyny.
Ja jakos dziwnie spie ostatnio..wieczorem mimo ze jestem zamulona to wczesniej niz o polnocy nie zasne...a rano o 8 juz koniec spania..w nocy wstaje do wc ze 3 razy wiec powinnam wiecej spac...rano tez nic kompletnie mnie nie goni i chcialabym chociaz raz dluzej pospac..ale nie da sie! To samo popoludniu...zawsze bylam spiochem i dzien bez drzemki uwazalam za stracony..a teraz co? poloze sie i nic!
ja uwielbam spac no
MegiPegi a kregoslup Ci nie wysiadl? Podziwiam, 3h prasowania!
Nastka-83 ja doswiadczona nie jestem, ale co do laktatoru to zalezy ile chcesz używać... Jak bedziesz chciala sciagac caly czas pokarm to raczej elektryczny. Ja tylko na nawal chce i dlatego bede kupowala reczny. Wydaje mi sie ze wszystko zalezy ile razy zamierzamy go używac ;-)
munius no to nieciekawa taka sytuacja... wesele wazny dzien...facet sie zakochal ale moze tym w spodniach? Tylko ja nie rozumiem laczego ona odcina go od wszystkch? znam juz takie przypadki... Nie kapuje poprostu, jakby swojego rozumu nie mial..ja mojej tesciowej szczerze nienawidze, ale nie wyobrazam sobie, zeby moj m nie zadzwonil i nie zapytal chociaz ich o zdrowie..sama glupia nawet mu o tym przypominam...teraz mi normalnie glupio jak moj m chce ich powiadomic jak sie maly urodzi...smsem...no mi normalnie gluoio
Ta hybryda to taki "mocny lakier" ? I to tez wysusza plytke/niszczy? szokda...widzialam ostatnio u kolezanki jak miala zrobione, pierwszy raz widzialam tego efekt, prosty lakier a swietnie wyglada. Ja mam taka prace, ze zwyklym lakierem to po 1h juz go mam odpryski..
A ta mate kupilam mojemu chrzesniakowi, z wysylka jakos dawalam 200zl (ale to prawie 6 lat temu bylo). Bardzo fajna, kolorowa, mi sie bardzo podobala..ale mama mojego chrzesniaka w ogole maty nie uwazala i go na tym wcale nie kladla
Nikusia82 zdrowka Ci zycze! i kciuki za wizyte!
mamusia synka przynajmniej tej kolezance szybko poszlo
to ja nie bede szla spacerkiem do szpitala jak co, a mam tez max 10 min
Agnis83 no stroj swietny no, jak juz pisalam na fb :-) Ale masz nerwa, hormony Ci szaleja ze hoho, tez tak czesto mam, u mnie wtedy wiedza ze sie wtedy lepiej do mnie nei odzywac
do marca jeszcze troche...mnie moj m wkurza bo ciagle "o sloniatko sie podnosi, a to juz tylko bokiem wstajesz? i sie smieje..hahaha...wie ze mam ciezko z akceptacja swojego wygladu to jeszcze mi dogryza...
secreto przerzucam sie z sówek na motyw żeglarski, no zakochaam sie
trudno, ciuszkow prawie nie kupowalam, to posciel troche drozsza kupie...a mame poprosze zeby pokupowala mi materialy i poszyla mi takie ozdoby i poszewki na poduszki jak sa w tym pokoju co wczoraj dawalam linka :-) Ale pozytywka sowa tez super
koreczek uważaj na siebie.
Myslicie ze juz czas na zakup stanika do karmienia? cycki juz za wiele nie urosna? dopiero po urodzeniu? bo mnie korci i tez juz kupic..kolejne by bylo z glowy...
malpawzoo ja na poczatek nic nie kupuje...bo uslyszalam juz od wielu osob: przestan kupowac bo z czym my do Ciebie przyjdziemy
i zaczelam mowic ze jak co to zabawek ani jednej nie mam :-) no i kolejny tydzien pelny, gratuluje :-)
AnetaNorwega nie strasz
wiesz, ze musisz dotrzymac w 2paku prawie do konca lutego jak Twoj wróci!
Ide sie ogarnac..moze do mamy na herbatke wejde...ogolnie to musze skonczyc szorowac schody, bo ja ostatnio wszsytko w polowie robie: padiuciure jednej stopy, wyszorowanie polowy schodow
na wiecej jakos sily mi braknie, a potem ochoty