reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

no właśnie wypychanie dupki bardzo boli :D

Przeglądałam karuzele nad łóżeczko i nie znalazłam żadnej, która by mi pasowała i w sumie sobie myślę, że Ewa ma rację, że w łóżeczku dziecko powinno spać... będzie miała przecież matę edukacyjną .. chciałabym za to jakąś pozytywkę i podoba mi się coś takiego http://allegro.pl/sterntaler-przytulanka-z-bijacym-sercem-odnarodzin-i3825811098.html
to akurat nie pozytywka ale zabawka z bijącym sercem :D
a tu pozytywka http://allegro.pl/cloud-b-krolik-bubbly-przytulanka-pozytywka-nowosc-i3862862173.html

a tu coś dla fanów sówek http://allegro.pl/cloud-b-spiaca-sowa-czujnik-ruchu-pozytywka-serce-i3866727690.html

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Oj te tesciowe..."mamuski" chyba takie są niektóre, bo nie potrafią się zaadaptować do nowej rzeczywistości, bo jak to możliwe żeby żona tak dobrze o męża dbała. Zresztą mam różne hipotezy na temat wrednych tesciowych :tak:

W nocy czytałam forum i nie pamiętam, chyba Flower....

Też myślałam wieczorem o prywatnych badaniach na cholestaze. Trochę zaczęłam się bać, że to jednak to może byc :-(

Ktoś miał jeszcze problem z przyszłym szwagrem. Mimo tego że sprawia wam to przykrość nie róbcie nic na siłę. Twojego Zbyszka(?) Brat sam musi przejrzeć na oczy. Jeśli będziecie się "wtrącać" będzie jeszcze gorzej, bo uzna to że wy chcecie zniszczyć ten związek i to wy będziecie tymi złymi osobami, nie ta wredna baba. Powiem ci, że mój brat też miał nsrzeczona, która owinela go wokół palca. Kupił sportowy samochód, bo ona chciała, wziął ja za granicę, jeździł do niej, zareczyl się po pół roku, nie widział jaka ona jest. Kocham mojego brata ale nie wtracalam się. A teraz są osobno, bo wkońcu przejrzał na oczy:tak: tu życzę żeby twój szwagier też przejrzał na oczy.

Nikusia, trzymam &&&& za wizytę!

Agnis, jeśli masz ochotę na sen, to nie rezygnuj. Teraz organizm przygotowuje się do porodu, zbiera siły, więc to normalne:tak:

Jak komuś nie odpisalam to przepraszam.

Dzisiaj jadę na zakup biustonosza wygodnego. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Wczoraj pojechałam kupić koszule, już upatrzone, to mało nie zemdlalam. Czyżby taka ostra anemia? Masakra.... najlepiej to bym w domu siedziała, ale muszę. No i też mam nerwy od rana. Mam nerwy od wczoraj rana.... i jak tu nie mieć wysokiego ciśnienia:-(

Witam porannie i zimowo :-)
Na początek gratuluję wszystkich dobrych wieści z wizyt - oj, duże już te nasze dzieciaki, ale to dobrze, niech sobie rosną spokojnie:tak:
No i oczywiście trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj!
Nikusia - trzecia w nocy???? współczuję...
Agniś - fajne przebranie, mnie się podoba:happy2:
Skończyliśmy 31 tygodni :rolleyes:

Ostatnia edycja:
dzieciom do 3 miesiecy powinno sie pokazywac czarnobiale rysunki, zabawki bo innych kolorów nie widza lub widza bardzo słabo..............

kurde usiłuje m zapisac do lekarza i cholera nikt nie odbiera albo zajete :baffled:

Dopiero 2dni sama jestem a juz w nocy prawie zawalu dostalam :szok: tak mi cos strzelilo w brzuchu ze bylam pewna na 100% ze pecherz pekl :szok: tylko czekalam az mi po nogach cieplo poleci. Ale wolalam nie wstawac, maly sie normalnie ruszal wiec zadnelam... Teraz bylam siku i jak wracalam to cos mi tak mokro sie zrobilo na wkladce ale odrobinke... Zeby to tylko nie bylo to!!!! Poki co ide sie dalej polozyc, Michlle jeszcze spi. A maly sie strasznie rozpycha w brzuchu az boli... Musze dzis dokladnie obserwowac wkladke

Nikusia &&&&

Srcreto ale mi chodzi o posciel dla Michelle do duzego lozka 70x160 :tak: dla malego mam 70x100 do lozeczka 60x120 :)

Malpawzoo ja mam przytulanke szmacianke, i takia zabke co sie przypina na raczke od fotelika. Wibruje i cos tam jeszcze :tak: chce jeszcze cos z metkami kupic i wystarczy :)

Ostatnia edycja:
Koreczek to ostrożnie tam :rofl2:

Małpa w zoo super, kolejny tydzień do przodu :D
ja z zabawek chcę kupić matę edukacyjną, ten kocyk z metkami np. http://allegro.pl/label-label-kocyk-przytulanka-metki-lew-zyrafa-i3721398926.html, taką mniejszą "gniotkę"http://allegro.pl/mis-przytulanka-dla-niemowlaka-zamiast-pieluszki-i3737453094.html, no i tą pozytywko- przytulankę , podobają mi sie jeszcze szmaciane lalki :)

Aneta
nie doczytałam
:confused: no to chyba najwięcej dziecięcych potem jest 140x200 ...
nie strasz nas odpoczywaj, musisz wytrzymać do 20 lutego :D

Ostatnia edycja:
witam się i ja z rana, ale u nas ciągle jesiennie, śniegu brak:-)

Gratuluję udanych wizyt! i trzymam kciuki za dzisiejsze!!
Nikusia synek na pewno już duży, zobaczysz:tak: ja też od 4 do 7 nie spałam, przewracałam się z boku na bok, poczytałam trochę forum i wiadomości i potem wstaliśmy z m, już po śniadanku, odpoczywam dziś bo i mnie brzuch coś boli...:-(

Munius ale Ty masz siły do biegania po tych sklepach!:szok: ja pójdę do jednego, dwóch i już mi jakoś ciężko, gorąco i tylko domek mi się marzy:-p ta mata Rainforest jest bardzo fajna, moja bratanica miała taką i byli z niej bardzo zadowoleni:tak: my kupiliśmy tańszą, coś tam gra, ale nie ma światełek, myślę że też będzie ok:tak:

secreto ale fajny ten kocyk z metkami! :-) nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest:baffled:

Koreczek ja mam podejrzenie cholestazy, choć mam nadzieje, że to nie to, tylko jakieś niewielkie obciążenie wątroby, która ma dosyć leków...oby!! we wtorek mam wizytę u ginek., zobaczymy co powie.

Agnis fajne przebranie!:-D

reklama
Aneta, a nic nie czujesz żeby było coś nie tak? Kochana lez jak najwięcej! Szkoda że sama jesteś z córka.... i racja, obserwuj wkładkę.

Secreto, no staram się ostrożnie:tak: hm... czekaj ostrożnie żeby nie zemdlec, czy ostrożnie żeby kogoś czasem biustonoszem nie udusic z nerwów?:-D

Do góry