reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dzien dobry!

jeszcze nastepny tydzien i moje dziecko bedzie mialo ferie wiec bede mogla dluzej polezec w lozeczku a tak musze zwlekac woje dupsko.

nikusia powodzenia na wizycie i na pewno maly ladnie przybral :-)
kto tam dzisiaj ma wizyty to towniez kciuki&&&

nastka jak sie zaczyna porod to wtedy nie chce ci sie kupy ale przy skurczach partych i jak dziecko sie przepycha to tedy jakbys robila wielka kupe, a w jelitach zawsze cos jest wiec samo przez sie mozna zrobic. Mi w klinice nie zdazyli zrobic przy Pati i nie wiem czy zrobilam ale jak robilam sobie zdrowotne lewatywki to praktycznie od razu chce ci sie na kibelek ale lepiej troche przetrzymac zeby ten plyn dotarl jak najdalej i rozpuscil kal bo jak od razu usiadziesz to pojdzie glownie to co wpuszczono. Ale temat rano znalazlam :-)

co do jedzenia i porodu to moze i prawda ja popoludniu zanim zaczal sie porod mialam taka ochote na placki ziemniaczane ze zjadlam moze 2-3 patenie i wypilam z litr soku jablkowego i za niedlugo wziely mnie skurcze, fakt bylam prawie tydzien po terminie

dobra spadam, milego dnia!

reklama
Munius kurcze faktycznie niewesoło z tym twoim szwagrem... ehh... czym ta baba go tak przy sobie trzyma? A on jak ćma do niej lgnie... wiesz na siłę ich i nie rozdzielisz bo jak się uprze to i tak z nią będzie... niech się tylko z rodzina jakoś dogada a nie... ehh... współczuję.
Fajną wczoraj zrobiłaś wyprawę po sklepach :) ja pojechałam do tesco i jak głupia już nawkladalam do wózka malusich ciuszkow... ale mój mnie przystopował bo mam już takich małych wystarczającą ilość :)

Nikusia kciuki za wizytę :) mam nadzieje ze będzie udana :)
A co do naszej Ewci to mam takie same odczucia jak ty :) nie wiem jak ona to robi ze ogarnia wszystko :)

Marcia może temat nie bardzo sniadaniowy hehe ale dla mnie informacja bardzo istotna :) dzięki :) muszę się jakoś z tym oswoic bo chyba lewatuwa to jednak dobra opcja przed porodem...

Ja oczywiście już nie śpię... a położyłam się koło 3 :( poczytam troche znowu bo mam książkę do skończenia :) jeśli w końcu znów zachce mi się spać to pewnie koło 11 wstanę :)
Miłego dnia dziewczyny :)

czeeść

u mnie też bezsennosc, brzuch mnie bolał......................tak wiem juz teraz to lepiej nie bedzie i cały czas majaczyła mi sie ta dziewczynka, ktora zmarła w Kutnie na zapalenie płuc.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:musze wyluzowac bo sie wykonczę :-(
Przynajmniej Kurczak nie kaszlał i nie sikał w nocy i nic nie obsikał więc ok :-) wczoraj z m stwierdziliśmy ze on idzie w nocy sku i sika z zamknietymi oczkami bo go swiatło razi stąd sikanie do zamknietej toalety albo obok toalety :angry:

Z tym obżarciem przed porodem to moze byc prawda bo znajoma mowiła ze poszli z chlopem na pizze, ona sie obzarła i brzuch ja w nocy rozbolał i myslała ze to z przejedzenia a to juz porod byl i w nocy spacerkiem poszli do szpitala nie maja daleko a lekarz na izbie 7 cm rozwarcia :szok:

kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!!!

Ide na herbatkę i leki i cos zjeść bo wczoraj nie jadlam kolacji............

Witam się i ja:tak:

Ale mam nerwa od rana...:wściekła/y:
Musze się iść zaraz uspokoić...
Nie wiem czy to wina tego że jeszcze bym pospała...No jak nigdy...wczoraj usnęłam o 17..spałam do 20.30 a o 24 znowu mi się spać chciało..a mojemu m gadać się zachciało i mówię mu trochę brzydko "no zamknij się już ja chce spać":-D a on jak to możlwie przecież tak naprawdę niedawno wstałaś. Sama nie wiem skąd ta nagła potrzeba snu:baffled: chyba odsypiam pozostałe dni...:szok:

Z rana oczywiście Kacper stroił fochy, akurat dziś jak jest bal karnawałowy...i trzeba się przebrać itd. A jeszcze śniadanie...
Ech no dobra nakrzyczałam i się w końcu przebrał...:wściekła/y: Miał być piratem ale został Harrym Potterem...:

harry.jpgharry2.jpg

I jak? :-D

Żeby było mało to wczoraj młody wypożyczył książke i ją gdzieś przesiał na świetlicy szkolnej...ciekawe czy się znajdzie:angry:

Tak się zastanawiam czy jak wróci to czy nie pogubi rekwizytów czarodzieja :baffled: on jakiś czasem taki nieograniety...

Do tego mój zacny ślubny....korzystał rano z kompa (bo jak to on mówi "musi pociągi wysłać" na fb:-D:baffled:) i mi go bezczelnie wyłączył... :angry: i sms - myślałem że pójdziesz jeszcze spać :baffled:

A tak na dobicie - to znów nie mam ciepłej wody... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: muszę znow sobie grzać..ech....a chciałam glowe umyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (a wczoraj wieczorem była i znów nie ma...)

Przepraszam ze tak dużo o sobie :zawstydzona/y:

Dziewczyny udanych wizyt:tak: Idę sprawdzić może ta woda ciepła chociaż jest.... :baffled:

A zapomniałam dodać że w nocy jeszcze brzuch mnie bolał... No niech już będzie marzec....

Załączniki

• harry.jpg
    harry.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 32
  • harry2.jpg
    harry2.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Agnis poprawy humorku zyczę i zeby szybko wodę włączyli :-)

Do konca tygodnia musze sie dowiedziec kiedy u Julka jest bal wprzedszkolu i kiedy jest to glupie spotkanie na babci i dziadka zeby go wtedy nie puszczac do przedszkola...............

w week. jedziemy z Julem do kina i na zakupy bo m ma urodzinki a ja imieniny i musimy sobie cos kupic hehehhehe

Aneta ja mam pościel 135x70 bo będę miała większe łóżeczko i z tego co widziałam jest dużo do wyboru na allegro:tak:
Agnis świetny ten twój Harry Potter :D a co do rozmów nocnych to mam odwrotnie mnie zawsze zbiera a p chce spać :crazy: jemu wystarczy się położyć i w sekundę zasypia
a z tą wodą to masz okropnie :p mnie wkurzyło jak prądu 2 dni nie miałam ..

Nikusia mam nadzieję, że Dominik podrośnie i wszystko będzie dobrze na wizycie ! trzymam kciuki
za inne wizyty też :D

mamusia synka jak to babci do przedszkola nie zaprosicie :-D:-D

secreto a no nie zaprosimy zeby dziecku obciachu narobila i nam, a poza tym ona nie ma checi tu przyjezdzac ma wazniejsze sprawy ................

reklama
Dziewczyny czyli jak juz bedzie bezpiecznie powiedzmy 38 tc to robimy wielka uczte i jedziemy rodzic :-)

agnis fajnie synus wyglada...

mnie tez cos brzuch pobolewa i maly wypycha dupsko i leze a musze pojechac jakies zakupy zrobic

Do góry