reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusiu powiedz jej że widocznie jej życie jest tak puste i ubogie że interesuje ja życie innych...
Ale babsko... Strzelić to można ale jej w pysk za niewyparzoną mordkę...:crazy: mi takie coś to zaraz ciśnienie podnosi..na szczęście może bo mam niskie :-D

Agnis widzę, że masz baaaardzo podobne usposobienie do mnie, ja to tez nie lubię takich tekstów i kiedyś lasce dałam takiego porządnego liścia w twarz, bo powiedziała, że moje dziecko to bękart (bo nie był ochrzczony), a że powiedziała to akurat jak ją przez przypadek spotkałam w klubie na babskim wieczorku no i byłam po paru drinkach, jak ją zwyzywałam, o jezu, aż moja przyjaciółka za głowę się złapała, no, ale ja taki mam charakter :-D Ochroniarz mnie wyprosił, ale satysfakcja była :-D

edit: i ciśnienie też mam niskie :-)

reklama
Mamusiu synka, też znam taka jedną. Powiem ci, że w każdym otoczeniu jest taka menda że tak powiem. Za ubogie życie ma kobieta...:tak:

Secreto, Munius staram się nie przejmować tym, mam większe problemy na głowie niż jej wyimaginowana wiedza na każdy aspekt życia. Zobaczymy jak długo będzie taka mądra i hej do przodu:tak:

ta matka szoguna, którego nawet spac nie kladzie tylko babcia to dziecko prawie 5 letnie usypia :-(

Agnis ja miałam dzis niskie z rańca to teraz mam wysokie na 100% :baffled:

Munius, też bym tak samo zrobiła jakby ktoś bezpodstawnie wyzwal moje dziecko:tak: wczoraj nawet mama oberwala.

Robiłam mojemu kanapki do pracy i akurat na nozu miałam sporą ilość masła. W między czasie była rozmowa o paleniu papierosów, mój mówi, że Lena nie będzie palić, a moja mama z tekstem "nie martwcie się, ja ja naucze szybko":crazy: no zdenerwowalam się i rzucilam w nią tym masłem... ona przeprosiła mnie, a ja ja i jest dobrze. Teraz trochę mamy z czego się śmiać:tak: ale obcej osoby bym nie przeprosiła:tak: a zwłaszcza za słowa, złe słowa skierowane do mojego dziecka.

U mnie dzisiaj na obiad zupa jarzynowa i ryż z kurczakiem w sosie, ala chińskie :-D

Agnis :-):-):-) No i prawidłowo, ja to od małego taka byłam, nauczycielom też pyskowałam, choć miałam swoją ulubioną co do dziś szeroki banan na twarzy jak ją widzę...i nawet kwiatki jej podlewałam na przerwach na sali :-D babeczka pierwsza klasa, na prawdę no i dzięki niej angielski to był i jest przedmiot, który poprawiał mi średnią na świadectwie - z chęcią się go uczyłam.

Muniuś jak nie masz co z tymi żeberkami zrobić a nie chcesz żeby się zmarnowały to polecam kapuśniak, zapewniam że będzie pyszny;-) No chyba że średnio kapuśniak lubisz :p Ja wczoraj mojego wyslalam właśnie po żeberka bo mam smaka na taki ale niestety żeberek brak więc będzie na porcjii rosołowej :-(

Koreczek teksty Twojej mamy tak mnie szokują po raz kolejny...kurcze jak dziecko normalnie, to moja 16 letnia siostra czegoś takiego by nie powiedziała :szok: Ehh, no i masz na głowie dwójkę dzieci...
Juszka - ja lubię kapuśniak, daj proszę przepis! :tak:

reklama
Do góry