reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusiu powiedz jej że widocznie jej życie jest tak puste i ubogie że interesuje ja życie innych...
Ale babsko... Strzelić to można ale jej w pysk za niewyparzoną mordkę...:crazy: mi takie coś to zaraz ciśnienie podnosi..na szczęście może bo mam niskie :-D

Agnis widzę, że masz baaaardzo podobne usposobienie do mnie, ja to tez nie lubię takich tekstów i kiedyś lasce dałam takiego porządnego liścia w twarz, bo powiedziała, że moje dziecko to bękart (bo nie był ochrzczony), a że powiedziała to akurat jak ją przez przypadek spotkałam w klubie na babskim wieczorku no i byłam po paru drinkach, jak ją zwyzywałam, o jezu, aż moja przyjaciółka za głowę się złapała, no, ale ja taki mam charakter :-D Ochroniarz mnie wyprosił, ale satysfakcja była :-D

edit: i ciśnienie też mam niskie :-)

reklama
Mamusiu synka, też znam taka jedną. Powiem ci, że w każdym otoczeniu jest taka menda że tak powiem. Za ubogie życie ma kobieta...:tak:

Secreto, Munius staram się nie przejmować tym, mam większe problemy na głowie niż jej wyimaginowana wiedza na każdy aspekt życia. Zobaczymy jak długo będzie taka mądra i hej do przodu:tak:

ta matka szoguna, którego nawet spac nie kladzie tylko babcia to dziecko prawie 5 letnie usypia :-(

Agnis ja miałam dzis niskie z rańca to teraz mam wysokie na 100% :baffled:

Munius, też bym tak samo zrobiła jakby ktoś bezpodstawnie wyzwal moje dziecko:tak: wczoraj nawet mama oberwala.

Robiłam mojemu kanapki do pracy i akurat na nozu miałam sporą ilość masła. W między czasie była rozmowa o paleniu papierosów, mój mówi, że Lena nie będzie palić, a moja mama z tekstem "nie martwcie się, ja ja naucze szybko":crazy: no zdenerwowalam się i rzucilam w nią tym masłem... ona przeprosiła mnie, a ja ja i jest dobrze. Teraz trochę mamy z czego się śmiać:tak: ale obcej osoby bym nie przeprosiła:tak: a zwłaszcza za słowa, złe słowa skierowane do mojego dziecka.

U mnie dzisiaj na obiad zupa jarzynowa i ryż z kurczakiem w sosie, ala chińskie :-D

Agnis :-):-):-) No i prawidłowo, ja to od małego taka byłam, nauczycielom też pyskowałam, choć miałam swoją ulubioną co do dziś szeroki banan na twarzy jak ją widzę...i nawet kwiatki jej podlewałam na przerwach na sali :-D babeczka pierwsza klasa, na prawdę no i dzięki niej angielski to był i jest przedmiot, który poprawiał mi średnią na świadectwie - z chęcią się go uczyłam.

Muniuś jak nie masz co z tymi żeberkami zrobić a nie chcesz żeby się zmarnowały to polecam kapuśniak, zapewniam że będzie pyszny;-) No chyba że średnio kapuśniak lubisz :p Ja wczoraj mojego wyslalam właśnie po żeberka bo mam smaka na taki ale niestety żeberek brak więc będzie na porcjii rosołowej :-(

Koreczek teksty Twojej mamy tak mnie szokują po raz kolejny...kurcze jak dziecko normalnie, to moja 16 letnia siostra czegoś takiego by nie powiedziała :szok: Ehh, no i masz na głowie dwójkę dzieci...
Juszka - ja lubię kapuśniak, daj proszę przepis! :tak:

reklama
Do góry