reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Koreczek masz dzis ulubione danie mojego Julka :-)

U nas śnieg :-( kicha, ja chce wiosnę!!!!!

dzięki dziewczyny za dobre słowo................ide sobie wieść dalej moje nudne zycie......

Aneta ze tez Ci się chce z pyzami walczyć, jeszcze jak chłopa nie ma....i nie ma komu tego jeść....

reklama
Kurcze jak normalny kapuśniak robisz tylko na tych żeberkach a one nadają ten pyszniasty smak:-) Potem możesz mięsko z żeberek obrać i wrzucić do kapuśniaku;-) Chyba że całkiem nie wiesz jak kapuśniak zrobić to mogę Ci przepis naskrobać:p

Munius, bo ona myśli że jak mówi coś, to jest śmieszne. Ona się śmieje a otoczenie patrzy na nią spod byka. No cóż, moja mama nie jest wychowana jak należy. Ostatnio moja ciocia jej powiedziała że ma zulowskie kawały, bo takie opowiada w towarzystwie że szkoda gadać. Boję się że Lena się na nią zapatrzy :no:

Podzielcie się tymi żeberkami! mmm a najbardziej mam smaka na takie żeberka w kapuście z piekarnika!
Koreczek słodka pocieszycielko aż mnie zassało :-D
Chyba mojego dziś znowu wywale i powiem żeby bez żeberek nie wracał:-D

Nifla - dzięki wielkie za instrukcję :)
Aneta - no fajne, fajne, zaraziłaś mnie tym pomysłem jednego mebelka na dłużej
Mamusia synka - luuuzik, co się głupią sąsiadką przejmujesz!Prawda jest taka, że jak taka baba ma swoją koncepcję, to jej nie przekonasz, że jest inaczej, nawet jak na głowie staniesz. To szkoda twoich nerwów. Mnie to się nie chce nawet do sklepu ostatnio wychodzić, więc możesz jej powiedzieć, że znasz bardziej leniwe od ciebie :laugh2:
Muniuś - proszę bardzo:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: CHICCO 2014 krzesełko do karmienia POLLY MAGIC 3w1 - MEGA OKAZJA!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pomroczność ciążowa skrobie podanie o przyjecie do szkoły, napisałam część i utknęłam. Musze napisać je bo to nie nasz rejonowa szkoła, utknęłam w motywacji nie wiem jak to z formułować. POMOCY
Prośbę swoją motywuję ..... i tu sa schody

Małpawzoo tylko ja nie czuje, ze nic nie robię bo robie wszystko co potrzeba, jak na kurę domowa przystało, zajmuje sie domem, dzieckiem, wszystkim co potrzeba a co mam po fitnesach i kosmetyczkach i fryzjerkach codziennie latać.....nie czaje o co chodzi............

Jagna a to trzeba podanie? rękę bym sobie dała uciąć ze nie ma rejonizacji i mozna dziecko posłac gdzie sie chce............

Munius, najpierw musisz się rozluznic.... Hehe a tak poważnie to pierwszy raz robiłam:szok: podzielilam zebarka na mniejsze porcję, ugotowalam w wodzie zwykłej, wyciagnelam mięso, przyprawilam, usmazylam na patelni. Do tego bulionu dolalam wody, przyprawy, czosnek, pieprz, liść laurowy itp. Podsmazylam cebulę, dałam do sosu, podprawilam sosem pieczeniowym, do smaku jeszcze doprawilam. Do środka wrzucilam zeberka no i już. No takie mieszane i na szybko, bo ja w domu gotuje a ostatnio zle się czuje.... zresztą ja zawsze coś namieszam :-D

Mamusiu synka, ryż ala chiński?:-D ja to uwielbiam wręcz....mmmm!:-D

Juszka, no od czego ma się koleżankę z forum :-D

reklama
Do góry