reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

haha co do lenistwa- mi też się dziś do sklepu nie chce wychodzić :zawstydzona/y:kombinuję, co by tu wymyślić z tego co jest w domu- więc na śniadanie były płatki, bo nie ma pieczywa... chyba zrobię bułeczki zaraz bo mam składniki a brzuchu już burczy. A na obiad będą leniwe, bo twaróg w lodówce. I co- nie trzeba wychodzić! :-D więc mamusiu synka olać sasiadę- 2 szoguny hihi

Koreczek Twoja mama rozwala :szok: a jak poszukiwania mieszkania?

I mój sen się wyjaśnił- wpadła teściowa- na minutkę i mnie wnerwiła :angry::angry::angry: wiedziałam, że nie na darmo tak mi się śniło!!!!

reklama
Dziewczyny pomroczność ciążowa skrobie podanie o przyjecie do szkoły, napisałam część i utknęłam. Musze napisać je bo to nie nasz rejonowa szkoła, utknęłam w motywacji nie wiem jak to z formułować. POMOCY
Prośbę swoją motywuję ..... i tu sa schody

Prośbę swoją motywuję tym, że szkoła cieszy się dobrą opinią społeczną. Jest blisko (? jest) mojego miejsca zamieszkania. Podoba mi się w niej, że nauka jest na wysokim poziomie, dzięki wykwalifikowanej kadrze nauczycielskiej. Ponadto jest dostępna (np. stołówka, świetlica, bibliotek, sala gimnastyczna, sala do zajęć korekcyjnych, logopeda itd.). Kolejną przesłanką jest fakt, że szkoła jest monitorowana, zależy mi bowiem na bezpieczeństwie mojego dziecka.

To taki przykład, nie wiem jak tam jest i czym właściwie się kierujesz Jadzia :-D:-D

Małpawzoo tylko ja nie czuje, ze nic nie robię bo robie wszystko co potrzeba, jak na kurę domowa przystało, zajmuje sie domem, dzieckiem, wszystkim co potrzeba a co mam po fitnesach i kosmetyczkach i fryzjerkach codziennie latać.....nie czaje o co chodzi............

Jagna a to trzeba podanie? rękę bym sobie dała uciąć ze nie ma rejonizacji i mozna dziecko posłac gdzie sie chce............
Jak do szkoły z poza rejonu zapisujesz to podanie potrzebne.
Agnis, Nimfa dzięki, przepisałam, zmodyfikowałam. Kochana jesteś

Mamusiu synka, ja mówię właśnie chińska ala :D Hehe

Katrine, no moja mama rozwala nie powiem. Do tego robi mi Syf w pokoju, bo żelazko zgubiła.... zalamka. Co do mieszkania to stoimy w miejscu, najpierw muszę ja doprowadzić się do normalnego stanu, zakupić resztę rzeczy dla dziecka a pozniej mieszkanie będę szukać.

Kto posal o cholestazie?:o nie pamiętam, a czytałam przed chwilą:sory:

Kurcze właśnie mi coś dermatolog mówiła o tym! Dlatego czekam na piątek, bo wizytę mam. Fajnie.... ciśnienie, anemia i jeszcze cholestazy mi brakuje:-(

Malpawzoo moja położna też tak powiedziała żeby się tym nie sugerować do końca bo w czasie porodu może wyjść inaczej i nikt wtedy nie będzie zaglądał do planu i go wertował :-D I ja do tego właśnie do tego tak podchodzę :tak:

reklama
Do góry