reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Uff nieznajoma dobrze ze wszystko dobrze!!!! :tak: i ze juz jestes w domku :)

W watku na sygnale tez dobre wiesci :) oby tak dalej

Ja pampersow mam to nr1 mam 2 paczki po 20pare sztuk bo u nas tylko takie male sa paczki :/ wieksze sa z dwojek chyba. No ale taka mala paczuszka kosztuje 10zl :tak: to moj przy codziennych zakupach ja chleb itd bral zawsze paczuszke

A ja termometr uzywam zwykly elektryczny i mierze w buzi lub pod paszka od noworodka corce tak mierze :tak: mam taki na czolo i zla temperature pokazuje.

Alesia tak od chlopakow mam wolne :tak: w koncu to nie moje dzieci :D

Jagna my wlasnie z mala wcinamy tortille :tak: ale domowa :D

Agnis jak tam Twoje pazurki??? Moje az sie prosza o dopelnienie :szok: moze dzisiaj siade :tak:
ImageUploadedByForum BabyBoom1389704686.897325.jpg

Wogole dziewczyny dziekuje za wsparcie :tak: jakos musze dac rade :) chociaz latwo nie bedzie

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1389704686.897325.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1389704686.897325.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Ewa - będziesz lepiła pierogi ruskie? :szok:

Mhm :) Właśnie idę do kuchni ;)

Megi, zdrowia dla Was!
A próbowałaś już ściągać całkiem pieluchę? Żeby poczuć raz czy dwa, że ma mokro? U nas to podziałało w jeden dzień :)

Ja termometr mam zwykły, Microlife - jak to NPR-u. I mierzę pod paszką dzieciom :)

No i skończyła się dwudniowa laba. Dostałam książkę do roboty. Jutro się zamykam w pokoju i niech robią co chcą, ja muszę pracować :p

Monius wiec oszczedzaj sie teraz :) A spa chyba drogie ale taki jakis masaz w salonie kosmetycznym mysle ze nie jest zbyt drogi

Ja ciagle mam problem z malutka w nocy jesli chodzi o sikanie , zaczelam ja budzic w nocy na siku ale to zawsze konczy sie placzem , wiec poki co pieluchomajtki sa zakladane na noc

Termometr uzywam do czola , ale nic tak naprawde nie bedzie wiarygodne jak rteciowy :)

Ewa86 a co ty bedziesz robila z ksiazka ??? Czym sie zajmujesz jak mozna wiedziec

Aneta kurcze fajne pazurki ja raz mialam tipsy zalozone i jakos tak mi nie wygodnie bylo - a robilam na slub sobie , teraz ostatnio tez chcialam ale chyba ja nie naleze do tych co nosza takie pazurki

Katrin super wiesci ,,,,caluski dla maluszka !!

Kurcze dziewczyny ja za tydzień daje swoja malutka do klubu malucha na razie 2 razy w tygodniu i już mam stresa jak to będzie :/

Acha zalazylam dwa nowe watki , te co Ewa86 zaproponowala ... wszelkie sugestie , opinie piszcie tutaj lub na priva
Acha mam nadzieje ze nowe watki będą zapelnane nie wcześniej niż w marcu :)

reklama
Do góry