reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Munius to na to samo wychodzi bo ja tez mam na naturalnych tylko :tak: nie mam tipsow.
a nie musze sciagac co 2 tyg tylko co 3-4 :tak:

Dziewczyny nie znam sie na cenach pampersow w pl ale ponoc w Piotrze i Pawle jest promocja 108szt po 49,90 :confused:

reklama
No to trzymam &&& za Młodą Mame, Agnis pamiętaj, pytaj co tam! :tak:
Moniqaa - właśnie mój nie tknął w ogóle gryzaczka w okresie ząbkowania, za to jak był mniejszy to często trzymał go w buzi tak żeby zaślinić :-D
Aneta - wiem, wiem, ja tylko napisałam co myślę o tipsach ot taka moja myśl :-)
Ja narazie pampersów nie kupuję, jeszcze nie jedna promocja będzie :tak:

Juz wrocilam...m pytal gzie bylam...przeprosil..a ja sie poryczalam i nic nie odezwalam..dzisiaj za bardzo cos mnie to dotknelo...:-(
Pampersow 1 mam malo, tylko paczke (40 iles sztuk), 2 wcale, 3 mam te dwa pudla po 186? szt? :-D 2. na pewno dokupie i moze jeszcze paczuszke 1.

Aneta w Polsce ceny pieluszek to przegięcie. W porównaniu to tego co Ty pisałaś to już w ogóle nie ma o czym mówić...
Cena chyba niezła gdzieś koło 46gr za sztukę (o ile się nie pomyliłam w obliczeniach). Ja kupowałam rozmiar dwa w Tesco 148szt. za 65zł (czyli gdzieś 0,44zł za sztukę)

Kamaa ja też mam tylko paczkę jedynek (43szt.) i te z tesco dwójki.
Jedynek bałam się więcej brać, bo rożnie piszą (że czasem za małe i lepiej 2). Najwyżej się dokupi jak będę widzieć, że są ok :)

Agniś - nie wiem dokładnie, o jaki słupek ci chodzi, ale poszukaj może wśród mebli łazienkowych, bo tam jest dużo takich właśnie wąskich i wysokich.
Aneta - dobrze wiedzieć o tych pampkach w piotrze i pawle, rzeczywiście całkiem spoko cena.

Czyli dobrze myślałam, jak słupki łazienkowe :-) Powodzenia w szukaniu, może rzeczywiście znajdź w internecie, bo szkoda nerwów na takie jazdy w sklepach.
Aneta - zapomniałam o tej stronie :confused:

reklama
Do góry