Megi – Ty strasznie oczytana dziewczyna jesteś!
Już kolejną książkę o wychowaniu i dzieciach tu podajesz – szacun
Mam tylko problem, bo nie mogę jej znaleźć, może inaczej się nazywa, bo całe gogle przewertowałam i nic.
Ewa – to rzeczywiście jesteś masochistką, no ale to samo pomyślałam jak te makowe babeczki robiłam i w końcu przyznałam się do tego
Przegięcie, ale w dobrym kierunku, podziwiam!
Ja właśnie pizzę domowej roboty odgrzałam w piekarniku i pochłonęłam sporą jej część
Nimfa – przynajmniej kaski trochę zaoszczędzisz, ja wczoraj w H&M jak podeszłam do kasy z 2 kompletami i dwoma paczuszkami skarpetek to szoku doznałam ponad stówka pękła, ojj nie już koniec!
A u Ciebie…od czego jest Internet – e-zakupy
Katrine – eee to gitara, ucałuj i uściskaj maluszka!
Aneta – ładne pazurki, co do tipsów ja nie jestem ich fanką, ale manicure musi być zrobiony, lubię dbać o dłonie i paznokcie, po prostu tipsy mi nie podeszły – szkoda mi moich naturalnych. Skoro mowa o pazurkach jutro o 12 idę na zdjęcie hybrydy i pomalowanie nowej…i tak myślę jaki kolorek zapodać – może klasyk frencz…? Już nie mam pomysłów, a do jutra wybrać muszę
Moniqaa – a co jeszcze masz z zabawek? Ładny misio :-)
Agnis – za dużo chce zdzierca jeden!
Jak masz jakiegoś znajomego stolarza to poproś niech Wam wyrysuje taki słupek i pojedź do hurtowni i sama pokupuj – zobaczysz jak taniutko Ci wyjdzie i wszystko sobie sama podobierasz i złożysz, a to akurat będzie łatwiutko.