reklama
Mam zajeb.... cisnienie 96/62 tetno 69. Pije kubel pol litrowy picia i klade sie z nogami do gory. Niby niskie nie tak grozne jak wysokie. Moze nie powinnam brac aspartamu tylko sam magnez,bo moze potas mi szkodzi.
Sorki za bledy z tel pisze
Kombinezon mam polarowy 68 rozmiar
Sorki za bledy z tel pisze
Kombinezon mam polarowy 68 rozmiar
Przyłączam się do wniosku Secreto, żeby nie komentować wątku na sygnale, bo człowiek zawału dostaje jak po całym dniu wchodzi i tam 5 postów!
Agnis, ja bym była za tym, żeby:
* na sygnale był wątkiem szpitalnym do momentu porodu, a potem:
1) wątek "dzieciowy" - tzn. nick, imię dziecka, wymiary, rodzaj porodu, ewentualnie zdjęcie jeśli ktoś doda
2) wątek porodowy - czyli wspomnienia z samego porodu, bardzo fajnie się to czyta, a i pamiątka na później zostaje - ja sobie czasem wracam do moich opisów
* obydwa bez komentarzy
* BEZ wątku gratulacyjnego - gratulować będziemy pewnie i na głównym, i na fb, nie ma sensu mnożyć bytów kto to będzie czytał potem
Moniqa, kombinezon 62 będzie na bank za duży! One są ogromne
Ja mam i zimowy, i polarkowy. Dostosuję do pogody.
Franek zabańkowany - całe dwie bańki mu postawiliśmy.
I śpią...
Agnis, ja bym była za tym, żeby:
* na sygnale był wątkiem szpitalnym do momentu porodu, a potem:
1) wątek "dzieciowy" - tzn. nick, imię dziecka, wymiary, rodzaj porodu, ewentualnie zdjęcie jeśli ktoś doda
2) wątek porodowy - czyli wspomnienia z samego porodu, bardzo fajnie się to czyta, a i pamiątka na później zostaje - ja sobie czasem wracam do moich opisów
* obydwa bez komentarzy
* BEZ wątku gratulacyjnego - gratulować będziemy pewnie i na głównym, i na fb, nie ma sensu mnożyć bytów kto to będzie czytał potem
Moniqa, kombinezon 62 będzie na bank za duży! One są ogromne
Ja mam i zimowy, i polarkowy. Dostosuję do pogody.
Franek zabańkowany - całe dwie bańki mu postawiliśmy.
I śpią...
mamusia synka
i córeczki
jagna magnez obniza cisnienie bardzo.....
ja mam kombinezon zimowy 56 bialy po synku mojej siostry, oprocz tego mam jeszcze brązowy-misiowy Kombinezon Miś Niedzwiadek uroczy H&M (3868303816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. o dokładnie taki :-)
ja tez prosze o niekomentowaniu wątka szpitalnego bo jak ktos ma 2 dni przerw na forum to sie później nie połapie w gaszczu postów .....
ja mam kombinezon zimowy 56 bialy po synku mojej siostry, oprocz tego mam jeszcze brązowy-misiowy Kombinezon Miś Niedzwiadek uroczy H&M (3868303816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. o dokładnie taki :-)
ja tez prosze o niekomentowaniu wątka szpitalnego bo jak ktos ma 2 dni przerw na forum to sie później nie połapie w gaszczu postów .....
Ostatnia edycja:
Dzięki Czyli nie kupuję 62. Zostanę przy swoim 56
Tak się zastanawiałam, bo znalazłam coś takiego:
Na razie kosztuje 10zł do tego są też jakieś inne ciuszki (4 pajace, 4 pary spodenek i kilka bluzeczek)
zastanawiam się czy mi się przyda Chciałam licytować dla tego kombinezoniku. Wysyłka 11zł więc to tez nie jest źle Tylko jak mówicie, że 56 starczy, to chyba starczy do lata
Opis jest taki:
"na metce pisze 3-6 mies. 8 kg - moje 5 kg dziecko miało trochę luzu (teraz waży 9 kg i już jest za mały, zresztą wydaje mi się, że dla 7 kg dziecka już może być lekko ciasny)"
Tak się zastanawiałam, bo znalazłam coś takiego:
Na razie kosztuje 10zł do tego są też jakieś inne ciuszki (4 pajace, 4 pary spodenek i kilka bluzeczek)
zastanawiam się czy mi się przyda Chciałam licytować dla tego kombinezoniku. Wysyłka 11zł więc to tez nie jest źle Tylko jak mówicie, że 56 starczy, to chyba starczy do lata
Opis jest taki:
"na metce pisze 3-6 mies. 8 kg - moje 5 kg dziecko miało trochę luzu (teraz waży 9 kg i już jest za mały, zresztą wydaje mi się, że dla 7 kg dziecka już może być lekko ciasny)"
Załączniki
joasia, na razie, żadna chusta nie rzuciła mi się w oczy
ja uczyłam się sama. Na zasadzie prób i błędów, przyglądałam się różnym rzeczom jak są zrobione i z czasem coś zaczęło mi wychodzić. To była moja pierwsza rzecz jaką uszyłam
Zabawki szyje się stosunkowo prosto, bo to są podstawowe formy.
Trudniej jest zrobić taką lalkę,
ale tego nauczyłam się na kursie.
A taka poduszka to też jest łatwa. Jak coś, służę pomocą.
ja uczyłam się sama. Na zasadzie prób i błędów, przyglądałam się różnym rzeczom jak są zrobione i z czasem coś zaczęło mi wychodzić. To była moja pierwsza rzecz jaką uszyłam
Zabawki szyje się stosunkowo prosto, bo to są podstawowe formy.
Trudniej jest zrobić taką lalkę,
ale tego nauczyłam się na kursie.
A taka poduszka to też jest łatwa. Jak coś, służę pomocą.
Załączniki
reklama
Podziel się: