reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

następna :szok:
kasiak, trzymajcie się razem i nie rozdzielajcie na razie, a my będziemy trzymać kciuki

muszę dom ogarnąć po tym szyciu, nie!!!

reklama
Kasiak &&&&&&&&&&&&&&&&
Alesia na fotki czekam:-)

Melduję się:-D:-D Wczoraj miałam gości jak pojechali to padałam. Dziś od rana, zalatana, rano męża musiałam zarejestrować do okulisty, bo miał oko napuchnięte, na szczęście po lekach mu przeszło troszkę. Później kawa u koleżanki, która rodziła miesiąc temu. Dostałam od niej kilka ciuszków na 52-56 i taki rożek z kołderką do wózka z polarka
Becik-Rożek Coral z kapturkiem 75 x 80 cm kolory (3816606190) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Bo kupiła a później siostra jej kupiła coś takiego, dużo lepsze na zimę
PRODUCENT- ŚPIWOREK DO WÓZKA wełna 90 śpiworki HIT (3861980166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

alesia tylko nie szarżuj, oki? powolutku sobie sprzataj..:zawstydzona/y: kurcze czas zaczac sie oszczedzac no...:-(

jagna25 a fajny ten rozek? sztywny jest? czy bardziej taki kocykowaty/mieciutki w dotyku? Bo mi sie spoobal :rofl2:

Ostatnia edycja:
Kasiak-l trzymaj sięi musi być dobrze. trzymam &&&&&&&&&&&.

Alesia ja mam ten kojec i zaczęłam z nim spać ale jak siedzie to teżgo używam fasolka też do tego dobra zazdroszcze zdolności mamualnych jak już będziesz miala poszewke to wrzuć zdjecie gotowej fasolki. Ja mam dostać od koleżanki po jej małym także czekam ma przysłaś koło marca.

Marcia no nie ma jak być sobie panem sterem i okrętem:) dobrze że cura już na tyle duża, że ci pomoże.

Ja wstawiłam do piekarnika makaron z jabłkami.

nifla- Być może można :tak: ja pierwsze słyszę...

Zapytam mojego ginekologa w czwartek...bo wydaje mi się to małym argumentem do wzięcia L4, NO PATRZĄC ZE STRONY takiej no logicznej...Poród SN, natura, fizjologia od wieków kobiety rodziły itd. No ale CC to już jak dla mnie operacja tak? i tu wiem że jak najbardziej L4 przysługuje...DOPYTAM!

Alesia - ależ Ty obrotna jesteś :tak:

MAMUSIASYNKA - a czemu wiadomości na "sygnale muszę być BEZ KOMENTARZA" :confused::confused::confused: Chyba łatwiej jest jak tam konkretnym dziewczynom zdrowia i sił się życzyć i w ogóle bardziej tematycznie a NIE tutaj gdzie SETKA TEMATÓW NA SEKUNDĘ...bo my przecież mega płodne... NIE ROZUMIEM...:no::sorry2::sorry2:

MegiPegi - No tak jak odp. Być może ja o tym nie słyszałam i na pewno też w kadrach dopytam bo trochę to dziwne mi się wydaje...Ale dobrze wiedzieć :-) bo chętnie mój mąż z tego skorzysta :tak:

Nikusia myślę, że za 3-4 tygodnie cieżko bedzie tam wychwycic bierzace info.....w tytule tez jest Na sygnale wieści ze szpitala bez komentarza..........

alesia tylko nie szarżuj, oki? powolutku sobie sprzataj..:zawstydzona/y: kurcze czas zaczac sie oszczedzac no...:-(

jagna25 a fajny ten rozek? sztywny jest? czy bardziej taki kocykowaty/mieciutki w dotyku? Bo mi sie spoobal :rofl2:

Miękki do tego mam jeszcze kołderkę i to jest takie rudy kolor, ładny.

Nikusia niech będzie wątek gdzie jest tylko info i nie przebijasz się przez komentarze. Czyste informacje i wiesz co się dzieje.

Cholera, przyszedl nam odkurzacz z elektroluksa taki reczny (gratis byl do zakupionego normalnego odkurzacza) i co? Nie ziala ladowanie, musimy jechac do serwisu go zawiezc..u nas w miescie oczywiscie nie ma! najblizej ponad 30 km jechac...brrr...Jade do kolezanki zaeaz. :-)

reklama
Mamusiasynka, Jagna - OK! :tak:Ja tylko pytam...:blink:

Bo dla mnie zdecydowanie łatwiej jest jak przeczytam 15 postów typu, "TRZYMAJ SIĘ" - NA wątku do tego przeznaczonym ...Niż doszukanie wśród setek postów tego tekstu dla KONKRETNEJ DZIEWCZYNY LEŻĄCEJ obecnie w szpitalu na głównym wątku gdzie w jednym poście setka tematów jest poruszana!

No chyba, że będziemy na czerwono czcionką 40 - STKĄ...wpisywać dane danej koleżanki... Poza tym to chyba tez chodzi nie tylko o to aby "tu" wpisać bo wpisać tylko, żeby one np. mogły wejść na wątek i zerknąć, że cała nasza grupa wpisała to jedno słowo....

Ja się nie upieram, żeby nie było :tak::-)

Do góry