reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Witam..

Marcia30 wiem jak tonjest czytac a nie miec sil odpisac.... uwazaj na nery...dobrze, ze idziesz zrobic badania

Agnis ja tez mam smaka na nabial.... kupilam ser bialy I z makaronem zamierzam go wszamac....

Juszka zycze sil..... ja mialam wczoraj taki dzien.... ledwo wstawalam.... naszczescie Julek znowu pokochal b lego I teraz czy duze czy male opakowania chce sam budowac.... wczorajnod 5 do 7 30 budowal.... udalo mu sie a jaki dumny byl;)

Mamusia synka zdrowka dla Juleczka... biedaczek musi Go ten kaszel meczyc ....

Malpawzoo ja ubranek nanpoczatek nb in0 do 3 mam jedna pralke.... tez pozjiej wkleje zdjecia..... same ocrnicie.....
Okna pcv.... brawo ;)

Kainkas super posciel... moze I ja zgapie.... bo znalazlam tez bialonczarna ale ona jest wiecej czarna...
Tzn mi sie b podoba.....;)

Kama gulasz z kasza....mniak.... alr mi smaka zrobilas..... musze go tez zrobic... macie moze przepis na gulasz wolowy???
I teraz nic bede tylko o nim myslec.... wiem jak to ciezkonjest z kolezankami, ktore nie moga zajsc..... mam jedna pare takich.... tak samo ok 6 lat sie staraja, niby wszystkonok a jednak nie.... ja mysle, ze skupila sie na tym I jej facet czasem czul sie jak maszyna do dzieci..... siedziny na grillu w dzien a ona do niego x chodz bo mam.dni plodne I teraz mam sluz.... pozniej wrocimy.... a teraz chyba olali sprawe bawia sie I podrozuja non stop

Wstaje, zawioze Julka I jade do restauracji, porobie troszke na kompie.... w koncu sie na cos przydam.... doczytam reszte a na 1 do szkoly.....:)
Lena kopie jak szalona.....

Wspolczuje Wam nieprzespanej nocki, ja po ostatnim poscie zasnelam do teraz..... ale oslabiona cos jestem.....
Milego dnia.... ;)

Jola wybacz ale musze napisac...;-)

Biszkopt upieczony i rzucony o ziemię :-D czekam az wystygnie, przekładam dżemem, sypne tylko cukrem pudrem i jak znazł na jutrzejszą kawę z kolezanką :tak:

A ja ide się polozyc trochę...

Jak będę miala wieści od Marty to dam znac. Baj baj :-D

dziewczyny, taka fasolka jest mega wygodna pod plecy jak się siedzi. Ładnie się oplata na biodrach i podtrzymuje kręgosłup. Może w końcu nie będę kaleką wieczorem.

Kasiak Powodzenia!!!!!!!

P.s CZy moderator mogłby usunąc posty z wątku na sygnale...tak żeby nie było komentarzy tylko same wiadomości?

Ostatnia edycja:
Nikusia
Moj maz dostal zwolnienie. A ja rodzilam naturalnie i nie bylo problemu. Fakt mialam bardzo niskie zelazo i moze dlatego jak poprosilam to mi dali. Wiec nie tylko po cc.

A ja dalej leze.....czekam az Pati ze szkoly wroci, odrobi lekcje i zatrudnie ja do sprzatania.
jedyne co zrobilam to wstawilam obiad i wstawilam zmyware:-)

Ja to wam powiem ze moja szefowa jest super, na wszystko mi pozwala nie robi problemow jak musze zamknac biuro i jechac na zakupy.......... :-D Tak sie zlozylo ze jeszcze nie pracowalam nigdzie poza firma rodzinna i mam nadzieje ze nie bede musiala nigdy tego zmieniac bo nie ma to jak byc szefowa dla samej siebie.

Moje dziecko chyba podroslo bo dzisiaj i wczoraj w brzuchu mam 120 cm :szok: Jutro sie okaze...

kasiak-l jejku trzymam kciuki!!!!

masiosia robilam z lopatki wieprzowej, z wolowiny jeszcze nie robilam ;-) Ale sie objedlismy....masakra :-D
Cale szczescie Ci takiego az chyba jednak cisnienia nie maja, zeby w srodku imprezy wychozic :szok: w ogole to w towarzystwie wiekszym to nic o tym nei wspominaja, jak jestesmy we 4 to czasem on sie zasmieje ze teraz cala kasa zamiast na wczasy to na wyjazdy do kliniki idzie,ale to w zartach takich. Wiem ze jej przykro, to moja najlepsza kumpela..sama nie wiedzialam jak jej powiedziec o mojej ciazy...

reklama
Do góry