reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Haha, nie wiadomo jaka literka, no ale wiadomo o co chodzi. W sumie to ja chciałam szukać w necie, gdzie we Wrocławiu są przychodnie dla dzieci z dobrymi lekarzami, ale m uważa, że bez sensu, bo ci lekarze się ciągle zmieniają, a najlepsi szybko przechodzą na prywatne gabinety. Więc lepiej poszukać tak, żeby w jednej przychodzi było ewentualnie trochę specjalistów dziecięcych, no i żeby były osobne wejścia i poczekalnie dla dzieci chorych i zdrowych. Spróbuję zlecić m zadanie szukania przychodni oraz zorientowania się w formalnościach (pesel, becikowe, zasiłek macierzyński), tylko że on uważa, że jest jeszcze masa czasu i wystarczy, jak się za to zabierze w okolicach połowy marca.

Alesia te spody sa na polkach tam gdzie mozna kupic rozne rzeczy do ciast, sa tez spody biszkoptowe itd

nifla mam nadzieje ze Krystianek bedzie grzeczny i nie bedzie takim czuwaczkiem jak moja Patrycja bo z nia mialam udreke aczkolwiek podobno takie swiadome macierzynswto jak ma sie juz ponad 30 odbiera sie inaczej...zobaczymy

mamusia synka ja tez chce spac .....i dalej leze jak wieloryb na kanapie :-)

mamusiu - mój m w 2010 roku wziął tylko 80 procent i zabrali premie za niechorowanie i wydajnosciowa. chyba że się czemu cos zmieniło ale to było te 14 dni do skoncznia roku przez dziecko.

może i tak bo to było jak tylko wprowadzili ten urlop i babki z kadr same nie wiedziały jak to ugryzc. w każdym razie nam się nie opłaca bo połowa pensji ucieka.

marcia, dzięki. Biszkopt to ja akurat robię sama, mam super przepis jakby ktoś chciał.

Ja tetrowych mam 18, ale miałam chyba 25, bo kilka powyrzucałam, a flanelek tylko 3 i to mi wystarczyło. Pamiętam, że jedną miałam w wózku zamiast prześcieradełka. A tych tetr to też coś mi się wydaje, że było za dużo, przecież przy dziecku to i tak się ciągle pierze.

reklama
marcia, dzięki. Biszkopt to ja akurat robię sama, mam super przepis jakby ktoś chciał.

Ja tetrowych mam 18, ale miałam chyba 25, bo kilka powyrzucałam, a flanelek tylko 3 i to mi wystarczyło. Pamiętam, że jedną miałam w wózku zamiast prześcieradełka. A tych tetr to też coś mi się wydaje, że było za dużo, przecież przy dziecku to i tak się ciągle pierze.

Alesia daj przepis na biszkopt. I od razu napisz na jaka blaszke robisz :tak:

Do góry