reklama
Haha, nie wiadomo jaka literka, no ale wiadomo o co chodzi. W sumie to ja chciałam szukać w necie, gdzie we Wrocławiu są przychodnie dla dzieci z dobrymi lekarzami, ale m uważa, że bez sensu, bo ci lekarze się ciągle zmieniają, a najlepsi szybko przechodzą na prywatne gabinety. Więc lepiej poszukać tak, żeby w jednej przychodzi było ewentualnie trochę specjalistów dziecięcych, no i żeby były osobne wejścia i poczekalnie dla dzieci chorych i zdrowych. Spróbuję zlecić m zadanie szukania przychodni oraz zorientowania się w formalnościach (pesel, becikowe, zasiłek macierzyński), tylko że on uważa, że jest jeszcze masa czasu i wystarczy, jak się za to zabierze w okolicach połowy marca.
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Agnis może poradnia D, w sensie, że dla dzieci?
O właśnie!
Alesia te spody sa na polkach tam gdzie mozna kupic rozne rzeczy do ciast, sa tez spody biszkoptowe itd
nifla mam nadzieje ze Krystianek bedzie grzeczny i nie bedzie takim czuwaczkiem jak moja Patrycja bo z nia mialam udreke aczkolwiek podobno takie swiadome macierzynswto jak ma sie juz ponad 30 odbiera sie inaczej...zobaczymy
mamusia synka ja tez chce spac .....i dalej leze jak wieloryb na kanapie :-)
nifla mam nadzieje ze Krystianek bedzie grzeczny i nie bedzie takim czuwaczkiem jak moja Patrycja bo z nia mialam udreke aczkolwiek podobno takie swiadome macierzynswto jak ma sie juz ponad 30 odbiera sie inaczej...zobaczymy
mamusia synka ja tez chce spac .....i dalej leze jak wieloryb na kanapie :-)
mamusia synka
i córeczki
kainkas to może ktos się źle rypnal przy naliczaniu.......a ze premie zabrali....no w niektorych firmach tak robia
marcia, dzięki. Biszkopt to ja akurat robię sama, mam super przepis jakby ktoś chciał.
Ja tetrowych mam 18, ale miałam chyba 25, bo kilka powyrzucałam, a flanelek tylko 3 i to mi wystarczyło. Pamiętam, że jedną miałam w wózku zamiast prześcieradełka. A tych tetr to też coś mi się wydaje, że było za dużo, przecież przy dziecku to i tak się ciągle pierze.
Ja tetrowych mam 18, ale miałam chyba 25, bo kilka powyrzucałam, a flanelek tylko 3 i to mi wystarczyło. Pamiętam, że jedną miałam w wózku zamiast prześcieradełka. A tych tetr to też coś mi się wydaje, że było za dużo, przecież przy dziecku to i tak się ciągle pierze.
reklama
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
marcia, dzięki. Biszkopt to ja akurat robię sama, mam super przepis jakby ktoś chciał.
Alesia daj przepis na biszkopt. I od razu napisz na jaka blaszke robisz
Podziel się: