reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mrowka to nie to samo.....urlop ojcowski to co innego a ta opieka to co innego

Piszecie o emocjach, ja to taka beksa sie zrobiłam, ze szok, wyje co chwile nawet reklamy mnie wzruszają a wczoraj ryczałam na " na dobre i na złe"...

reklama
mamusia synka szybko bierz tabletki! Niech Ci szybko cisnienie spada.

secreto niestety tak jest, ze z mamami kłócimy sie o bzdury :baffled: dobrze, ze skurcze przeszly, a dzsiaiaj caly dzien lez i odpoczywaj!!! Trzymaj sie!!! Gratuluje juz 34 tygodnia skonczonego :szok:

nifla witamy i gratuluje 32 tc :-)

ewa86 z tym "wciagnij brzuch" to i moj m i mama ciagle do mnie tak gadaja...hahaha...a moj m to jeszcze: No podnies sie sloniatko :crazy:

malpawzoo dzieki za info, szczegolnie z adresem poradni, bo u nas zwyczajowo mowi sie "zielona" ale co i jak dokladnie to juz nei za bardzo :-D wiec zaraz sobie zapisze adres i wloze do portfela albo dokumentów szpitalnych.

Ale wredna żona jestem :happy2: zaczelam robic sniadanko...i stwierdzilam ze sama ochoty nie mam jesc..wiec zrobilam pyszne kanapeczki (nawet po ogorki konserwowe skoczylam do piwnicy) i obudzilam m na sniadanie:-D a on wstał!!! :szok: jak mnie budzil po nocce przed 11 to wkur....na calego chodzilam, a on nic! Z usmiechem wciagnal wiekszosc kanapek!!! :szok:

Witam nowa mamusie:-)

leze i nic nie robie a mam kupe roboty bo jutro ksiadz, musze posprzatac a nie mam sily...ktos sie zglasza na ochotnika mi posprzatac ;-)

Wczoraj zrobilam znowu torcik bezowy bo moj m sie zakochal w nim i chodzil jeczal za mna zeby go zrobic wiec jak bylismy wczoraj w liroyu to zaszalm do oszoloma i kupilam spody.

maly w nocy buszowal po brzuchu ...ale wiecie mam bardzo grzeczne dziecko jak mama spi to cisza ( chyba ze tak mocno spie) jak sie budze to i on sie budzi, poszlam siusiu po 2 a potem byla dyskoteka w brzusiu, uwielbiam to :-)

poleze jeszcze troche i moze sie zmobilizuje do sprzatania. Jutro to pewnie padne bo tak jutro na usg, potem do ginki, potem odebrac bratanka z przedszkola, przygotowac wszystko na ksiedza i czekac i na wieczor bede pewnie obolala i padnieta....

reklama
A Wy spać nie możecie ?? Szaleństwo na BB przez całą noc prawie. Ja wczoraj spać poszłam jak na mnie bardzo wcześnie bo o 22 i do 7 – pobudka bo mała do szkoły – a ona jakaś taka dzisiaj niewyspana i już z rana miałyśmy spięcie. No i dołączyłam do Was sikających w nocy – dzisiaj miałam jedną nocną wizytę w wc ;)
Ewa – jak dzisiaj u Ciebie na oddziale domowym??
Carri – lista jest na FB
Masiosia – lepszego samopoczucia Ci życzę, może przez tą zmianę pogody się tak czujesz jakieś załamanie co?? Ten szampan do szpitala mnie zastanawia … Tak mi się nazbierało, boja nic kompletnie nie mam – butelka, smoczek , proszek, płyn itd. Itd. Trzymaj się swojego lajtowego sposobu na życie bo tam nam zwariujesz – a jeśli chodzi o szkołę Julka to faktycznie szkoda kasy jeśli pani niczego nie uczy !!
Pisałyście o tekstach mężów odnośnie naszych ciałek w ciąży - mój ostatnio stwierdził, że nawet na boki mi za dużo nie poszło , tylko w brzuch do przodu idzie i to samo stwierdziła moja kosmetyczka, że jak stoję tyłem to nawet nie widać , że w ciąży jestem.
Aneta – kupuj komodę z m , żeby się później nie martwić
Munius – u nas na stronie internetowej parafii są informacje kiedy jest kolęda no i na mszy oczywiście ksiądz informuje
Nifla – witaj – napisz coś więcej o sobie może
Mrowkaa – Ty w tym roku na pewno nie wykorzystasz 2 dni do opieki nad dzieckiem więc jeszcze te 2 dni dodatkowo ojcu przysługują
Obolałym i cierpiącym – dobrego samopoczucia i poleżcie dzisiaj i odpoczywajcie dla odmiany co?? !!

Do góry