reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
dobrze ,że wód jest wciąz wystarczająco. Czy któras wie dlaczego wody odchodzą jaki jest powód. Szyjka za krótka nie trzyma czy cos innego czy niemam powodu ?

Napisała mi też że jej się rece trzęsą po kroplówkach. Poradziłam by to zgłosiła to położne powiedziały jej ze po magnezie może być taka reakcja, a dostała już 2 kroplówki z magnezem.

Sorki ze pisze takimi kulfonami ale lepiej widać ;)

Susi kiepsko się czuje zaraz idę spać, jeszcze Kurczak kaszle.......

aneta ale ładna pizza, smacznego!

Moje 2 znajome miały tak właśnie około 30 tygodnia, zaczęły przeciekać obie urodziły po 2 tygodniach leżenia w szpitalu, najpierw to było sączenie a potem chlupnęło i trzeba było rodzić ale obaj chłopcy zdrowi bo płuckom w szpitalu pomogli się szybciej wykształcić :-)

Agnis mnie tez tak telepało po magnezie w szpitalu :-(

josek
albo skurcze i niewydolna szyjka albo infekcja jest powodem sączenia.....

wody mogą się sączyć niestety - infekcja albo szyjka- wtedy dostaje sie kroplówki, zeby nie było ich za mało i jak się udaje to tak sie leży z nogami w górze. jak z hania byłam na patologi ciazy to taka dziewczyna była, że łóżko stało na takich podestach, żeby nogi miala w górze iżeby wody sie nie sączyły. i kilka tyg przeleżala tak pod kroplówkami- oby było dobrze.

mamusia synka - wyśpij się kochana - spokojnej nocy życzę
Agnis - a takie ważne info to kulfonami odpowiednimi przekazujesz kochana - informuj na bieżąco - dobrze, że się telefonami wymieniłyście - to nie jest głupi pomysł !!!!

reklama
Do góry