reklama
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Napisała mi też że jej się rece trzęsą po kroplówkach. Poradziłam by to zgłosiła to położne powiedziały jej ze po magnezie może być taka reakcja, a dostała już 2 kroplówki z magnezem.
Sorki ze pisze takimi kulfonami ale lepiej widać
Sorki ze pisze takimi kulfonami ale lepiej widać
mamusia synka
i córeczki
Susi kiepsko się czuje zaraz idę spać, jeszcze Kurczak kaszle.......
aneta ale ładna pizza, smacznego!
Moje 2 znajome miały tak właśnie około 30 tygodnia, zaczęły przeciekać obie urodziły po 2 tygodniach leżenia w szpitalu, najpierw to było sączenie a potem chlupnęło i trzeba było rodzić ale obaj chłopcy zdrowi bo płuckom w szpitalu pomogli się szybciej wykształcić :-)
Agnis mnie tez tak telepało po magnezie w szpitalu :-(
josek albo skurcze i niewydolna szyjka albo infekcja jest powodem sączenia.....
aneta ale ładna pizza, smacznego!
Moje 2 znajome miały tak właśnie około 30 tygodnia, zaczęły przeciekać obie urodziły po 2 tygodniach leżenia w szpitalu, najpierw to było sączenie a potem chlupnęło i trzeba było rodzić ale obaj chłopcy zdrowi bo płuckom w szpitalu pomogli się szybciej wykształcić :-)
Agnis mnie tez tak telepało po magnezie w szpitalu :-(
josek albo skurcze i niewydolna szyjka albo infekcja jest powodem sączenia.....
wody mogą się sączyć niestety - infekcja albo szyjka- wtedy dostaje sie kroplówki, zeby nie było ich za mało i jak się udaje to tak sie leży z nogami w górze. jak z hania byłam na patologi ciazy to taka dziewczyna była, że łóżko stało na takich podestach, żeby nogi miala w górze iżeby wody sie nie sączyły. i kilka tyg przeleżala tak pod kroplówkami- oby było dobrze.
mamusia synka - wyśpij się kochana - spokojnej nocy życzę
Agnis - a takie ważne info to kulfonami odpowiednimi przekazujesz kochana - informuj na bieżąco - dobrze, że się telefonami wymieniłyście - to nie jest głupi pomysł !!!!
Agnis - a takie ważne info to kulfonami odpowiednimi przekazujesz kochana - informuj na bieżąco - dobrze, że się telefonami wymieniłyście - to nie jest głupi pomysł !!!!
reklama
Podziel się: