reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Co wypatrzyłaś na dzisiejszy sen??
Ja nieraz mam efekt deżawu (czy jak się tam to pisze) po prostu jestem gdzieś pierwszy raz a mam wrażenie, że już tu była i to robiłam, po chwili olśnienie że mi się to śniło.

reklama
Jagna, ja odkąd jestem w tej ciąży miałam już chyba ze 3x deja vu! Jak wariatka pytałam znajomego z pracy, że my tu już kiedyś byliśmy i jedliśmy tą zupę, a Zbyszek mnie ucisza i mówi, że zwariowałam, jemy tu pierwszy raz :-D I to tak silnie odczuwam, nieraz zastanawiałam się czy nie zwariowałam...

Tu jest znaczenie snu ogólne "dziecko"
"Szukanie wyjścia z sytuacji konfliktowej; chcesz rozpocząć od nowa, skierować na nowy szlak swoje życie, także wewnętrzne. Dziecko podobnie jak młodość, może symbolizować szansę i możliwość dalszego rozwoju. Często ujawniają się w tym symbolu konflikty spowodowane przeważnie niedojrzałością. Poza tym sen o dziecku może być też aluzją do własnych dzieci lub wyrażać pragnienie ich posiadania"

Muszę poszukać nie wiem, oddalające się dziecko czy coś takiego, strata dziecka...

Ja nie pamiętam jej roli;-) Ale chyba teraz na dzień babci i dziadka mają być jasełka, więc mają próby.
Co do efektu to ja mam tak od dziecka:baffled: Jak jakaś czarownica

Ja właśnie skończyłam ogarniać mieszkanie z moim miśkiem jeszcze tylko pranie muszę zrobić bo pościel zmieniałam..
U mnie dziś na obiadek był krem z brokułów, a na drugie spagetti z tuńczykiem, pomidorkami cheery i oliwkami zielonymi :-D Ale mi się Maja dziś wierci i jakoś tak na prawą stronę cały czas pcha
Muniuś jakieś masakryczne masz te sny, ale znaczenie nie najgorsze ja też zawsze sprawdzam co znaczą potem spokojniejsza jestem
Monisia śliczne zdjątko :-D a w którym szpitalu rodzisz?
Jagna pogratulować córci że taką pamięć dobrą ma :laugh2:
Jolcia śliczności :tak: te turkusowe piękne

Ostatnia edycja:
Monisia sliczne zdjecie i super ze udalo ci sie wygrac te usg min 200zl w kieszeni :-)

munius ja w sny tez wierze ale przewaznie moi zmarli bliscy mnie ostrzegaja albo uspakajaja...wiem ze to moze brzmi jakbym medium byla ale tak mam.

a ja ugotowalam zupke i dzisiaj kaszy mi sie zachcialo i buraczki zrobilam i mialam piers z kurczaka wiec wrzucilam ja do brytfanki i na to warstwa warzyw marchewka pietruszka seler i to zawinelam w folie aluminiowa i do piekarnika uwielbiam tak zrobione miesko jest pyszne , najdlam sie jak bak

Ja w szoku jestem że ona wszytko pamięta i piosenki i role, przecież jest ich 35 osób i każdy ma rolę. Jeszcze zrobiła sobie teatrzyk i to lalkami odgrywa

reklama
Do góry