Wlasnie wrocilam ze szpitala z dni otwartych.:-) Widzialam sale przedporodowe, porodowe i poporodowe i wyglądają bardzo dobrze.
Wszystko nowiutkie i przedporodowe i porodowe sa salami jednoosobowymi a poporodowe dwuosobowymi. Opowiedzieli nam tez jak to wyglada i wogole, wiec z jednej strony jestem teraz spokojniesza, a z drugiej potwornie przerazona, ze to przeciez już za nie dlugo…
I wygralam tez USG 4D!!!!! Szkoda tylko, ze mojego meza nie było ze mna, bo był w pracy. Ale mamy teraz przynmajmniej jedno fajne zdjecie!
Dostalam tez dowod na zdjęciu, ze jest dziewczynka, chodz ja tam za duzo nie widze, ale lekarka tak twierdzi hehe ;-)
Wypralismy tez wczoraj pierwsza partkie ubranek i dzisiaj będę robic kolejne, ale ja tylko wlacze pralke a maz już je rozwiesi jak wroci z pracy. ;-)Ma tez zapowiedziane, ze on będzie prasowal wszysko, bo mi kręgosłup wysiada jak takie rzeczy robie.
ewa86 ja już będę miala swoja kuchnie tez tak planuje planowac jedzenie na caly tydzień, bo teraz to jemy zawsze to co się najszybciej robi, żeby jak najkrócej czasu spędzać w kuchni z babcia…
Ale teraz mam ochote na gofry!!!! Dzisiaj chyba będzie trzeba wieczorem zrobic wreszcie!
susi obiad brzmi pysznie!
Jolcia_ powodzenia z zakupami. Ale jak już zaczniecie tak naprawde kupowac wszystko to szybko pojdzie! Super, ze cukier w normie!
mouse23 z tego co słyszałam na katar możesz brac nasivin soft taki dla niemowlat.
Ja mam wlasnie podobna koszule i mi troche biust zaczyna wyłazić, dlatego do szpitala kupilam takie rozpinane koszule żeby tam mi nic nie było widac….
katrine dzieki za linka do tortu!
AnetaNorwegia będzie dobrze!!! Dacie rade!
kimkim nie martw się! Nasze maleństwo z ubranek chyba tylko 2 komplety ma nowe, bo jeden był na przecenie w Tesco a drugi dostaliśmy pod choinke od moich rodzicow, a reszta to będa ubranka, po synku siostry meza i po coreczce mojego kuzyna. Ale wazne to to żeby maleństwo było kochane i mialo wszystko czego potrzebuje, nie wazne czy nowe czy uzywane! My tez tego czego nie musimy nie kupujemy tylko dostajemy wlasnie po dzieciach z rodziny, bo tez mamy remont w toku i tez inaczej bys my finansowo nie dali rady!
jagna25 To pieluchy maja termin ważności???
mamusia synka ja od jakis 3 dni mam często takie uczucie jakby mi się chciało wymiotowac, zwłaszcza jak cos zjem…
Agnis83 Slodkich snow! ;-)
Moniqaa na pewno z wszystkim zdążyć! Najwazniejsza jest dobra organizacja!
kamaa my wypelnienie kupiliśmy w biedronce jakies antyalergiczne, bo akurat było i było nie drogie.