reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Tylko z tego co pamiętam ona od początku miała problemy z ciążą, musiała leżeć itp nie stresujcie się dziewczyny, będzie dobrze z nasza koleżanka i dzidziusiem:tak:

Oj kochane nie doczytam!
No ale kciuki trzymam za młoda mamę i jej córunie. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Jak któras ma jakies informacje to prosze meldować. Ech aż mi sie słabo zrobiło. Myslałam że moge sie tu spodziewać takich wiesci gdzies za miesiac a nie w styczniu. :(

Ona chyba ma mój nr tel tylko wiec jak cos będę wiedzieć to dam znac...
Kurczę ona od jakiegoś czasu miała problemy...a to pół czopu jej odpadło a to coś jej ciekło po kolanach i myślała ze to od luteiny... :-(

reklama
ewa - a ja mam pytanie do Ciebie: jak ty zaczelas swoja prace. Szukam jakiegos sposobu na dorobienie i zastawiam sie co trzeba zrobic zeby zajmowac sie np korekta tekstow: szkola, szkolenie czy jakies wyjatkowe zdolnosci?

mloda mamo- oby wszystko bylo dobrze, mam nasdzieje ze te wody to tylko czesciowo uciekly i uda sie kroplowami je jakos uzupelniac przez jskis czas.

z tel pisze a tak nie lubie

Do góry