reklama
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
O boze!!!!! Jest na samym koncu listy trzymam kciuki
Josek
Oj kochane nie doczytam!
No ale kciuki trzymam za młoda mamę i jej córunie. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Jak któras ma jakies informacje to prosze meldować. Ech aż mi sie słabo zrobiło. Myslałam że moge sie tu spodziewać takich wiesci gdzies za miesiac a nie w styczniu.
No ale kciuki trzymam za młoda mamę i jej córunie. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Jak któras ma jakies informacje to prosze meldować. Ech aż mi sie słabo zrobiło. Myslałam że moge sie tu spodziewać takich wiesci gdzies za miesiac a nie w styczniu.
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Ona chyba ma mój nr tel tylko wiec jak cos będę wiedzieć to dam znac...
Kurczę ona od jakiegoś czasu miała problemy...a to pół czopu jej odpadło a to coś jej ciekło po kolanach i myślała ze to od luteiny... :-(
Kurczę ona od jakiegoś czasu miała problemy...a to pół czopu jej odpadło a to coś jej ciekło po kolanach i myślała ze to od luteiny... :-(
monisia0605
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!!!!
reklama
ewa - a ja mam pytanie do Ciebie: jak ty zaczelas swoja prace. Szukam jakiegos sposobu na dorobienie i zastawiam sie co trzeba zrobic zeby zajmowac sie np korekta tekstow: szkola, szkolenie czy jakies wyjatkowe zdolnosci?
mloda mamo- oby wszystko bylo dobrze, mam nasdzieje ze te wody to tylko czesciowo uciekly i uda sie kroplowami je jakos uzupelniac przez jskis czas.
z tel pisze a tak nie lubie
mloda mamo- oby wszystko bylo dobrze, mam nasdzieje ze te wody to tylko czesciowo uciekly i uda sie kroplowami je jakos uzupelniac przez jskis czas.
z tel pisze a tak nie lubie
Podziel się: