reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Wiesz łóżeczko u moich rodziców, fotelik u teściowej, ale jak coś to będzie kilka dni na przywiezienie tego. Ale ja bym chciała sama je zaścielić, sama ustawić wszytko uszykować. Dziś w ogóle mam jakoś tak masę energii, wszytko bym sama robiła:-D Na szczęście bo mąż w pracy do 18 wiec muszę sama ogarnąć.

reklama
U mnie zostaly tylko pampersy i chusteczki :) no i wozek blizniaczy ale z tym sie nie spiesze bo z dwojka naraz sama raczej predko nie wyjde :tak: a pampersy kupuje u nas nr1 po 10zl za 24 sztuki jakos. Dwojki sa jakos po 12-13zl a 3 juz drozsze z 18-20zl. Wtedy sie przeniose na ta firme co Michelle uzywa bo za 50sztuk place jedyne 16-17zl :tak:
Wlasnie sciagnelam swiateczne firanki z okien w calym domu i zawiesilam normalne :) ogarniam troche pokoj dzieciakow zeby miejsce bylo na lozko i szafe :tak:

Oglądałam na cbsreality porody w domowym zaciszu masakracja babka swoje 6te dziecko rodziła 18!!!! dni po terminie!!!!!

Aneta a ja myślałam ze w Norwegii jest bardzo drogo???????

reklama
Polezalam chwile i to na tyle...kiedys w dzien jak sie polozylam to moglam byc wypoczeta a i tak spalam 2-3h...a teraz muli mnie na calego i nic... Ale m łóżeczko złozyl :happy2: teraz wyczyscic..a ja poszperam i moze w koncu jakas posciel zamowie... a jakie macie wypelnienie do poscieli? bo mi wczoraj gadala o jakims naturalnym ze najlepsze itd...na allegro nic nie moge takiego znalezc (przynajmniej w rozmiarze 120x90)...

Do góry