Wiesz łóżeczko u moich rodziców, fotelik u teściowej, ale jak coś to będzie kilka dni na przywiezienie tego. Ale ja bym chciała sama je zaścielić, sama ustawić wszytko uszykować. Dziś w ogóle mam jakoś tak masę energii, wszytko bym sama robiła Na szczęście bo mąż w pracy do 18 wiec muszę sama ogarnąć.
reklama
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
U mnie zostaly tylko pampersy i chusteczki no i wozek blizniaczy ale z tym sie nie spiesze bo z dwojka naraz sama raczej predko nie wyjde a pampersy kupuje u nas nr1 po 10zl za 24 sztuki jakos. Dwojki sa jakos po 12-13zl a 3 juz drozsze z 18-20zl. Wtedy sie przeniose na ta firme co Michelle uzywa bo za 50sztuk place jedyne 16-17zl
Wlasnie sciagnelam swiateczne firanki z okien w calym domu i zawiesilam normalne ogarniam troche pokoj dzieciakow zeby miejsce bylo na lozko i szafe
Wlasnie sciagnelam swiateczne firanki z okien w calym domu i zawiesilam normalne ogarniam troche pokoj dzieciakow zeby miejsce bylo na lozko i szafe
AnetaNorwegia
Ooo Moniqa przypomnialas mi ze musze materacyk zamowic w ikei
AnetaNorwegia
Bardzo tanie... A przeliczajac na norweskie wyplaty to tak jak by w pl pake pampersow za 3-5zl kupic
mamusia synka
i córeczki
Oglądałam na cbsreality porody w domowym zaciszu masakracja babka swoje 6te dziecko rodziła 18!!!! dni po terminie!!!!!
Aneta a ja myślałam ze w Norwegii jest bardzo drogo???????
Aneta a ja myślałam ze w Norwegii jest bardzo drogo???????
AnetaNorwegia
Jest bardzo drogo! Ale rzeczy dla dzieci sa tanie bo oni chca zwiekszyc populacje i zeby sie jak najwiecej dzieci namnozylo pampersy kosztuja tyle samo co chleb
mamusia synka
i córeczki
a to dobre...
reklama
kamaa
Polezalam chwile i to na tyle...kiedys w dzien jak sie polozylam to moglam byc wypoczeta a i tak spalam 2-3h...a teraz muli mnie na calego i nic... Ale m łóżeczko złozyl teraz wyczyscic..a ja poszperam i moze w koncu jakas posciel zamowie... a jakie macie wypelnienie do poscieli? bo mi wczoraj gadala o jakims naturalnym ze najlepsze itd...na allegro nic nie moge takiego znalezc (przynajmniej w rozmiarze 120x90)...
Podziel się: