reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ja mam z Ujaska prowadzaca gin i lezalam tez tam tydzien na patologi ciazy, a pozatym mam tylko 6 min autem na Ujastek, wiec dlatego wybor u nmnie juz padl jakis czas temu ;-)

reklama
ewa poczytalam te przepisy na gofry i napewno sa pyszne.moze kiedysss takiego zjemmm:-)
marcia to dobrze,mi tez sie nie wylewa,teraz jest dobrze,tylko zastanawia mnie jak jeszcze urośnie;-)
moniqaa o kurcze!!! ja to sie wogole nie zdziwie jak ktorąs z nas juz wezmie na pocztku lutego... mam to samo,tez zaczelam szukac wozka ze stresu:-) u nas wybor imienia nie byl latwy,miała być Milenka a chyba bedzie Natalka:-)chce zamowic literki na sciane i musimy zdecydowac w nastepnym tyg:-)
agnis to dobranoc;-) ja to tez jestem niezywa,juz zasypialam na kanapie ,ale m wlaczyl ciekawy program o facecie samotnie zyjacym na bezludniej wyspie i troche sie przebudzilam:-)

co do wyprawki to mi brakuje:
wozka,fotelika,octenisept,jakies herbatki,mleko na wszelki wypadek,cos na goraczke,kolke,linomag,biustonosze,dekoracje pokoiku.
jagna nie wiedzialam ze pieluchy maja terin,nawet nie patrzalam jak bralam...cena super!!! ja bym kupowala:-)
monisia ale ślicznosci!!! gratuluje potwierdzenia coreczki;-)

munius jakie sny... ja swoich tak nie pamietam dokladnie;-)
jagna zdolniacha;-)

ja tez mam dylemat jaki szpital,chcialaby najblizszy ale od od stycznia zamkneli porodowke... a juz mialam wybrany...

Byłam pospać bo koszmarnie zamulona dzisiaj jestem, co wezme do buzi to mi stoi w przelyku, mam wrazenie ze nic nie trawie, tylko popijam ta herbatą zeby przepchnac dalej i nic..............juz jestem zła a na dodatek brzuch mi sie obnizył bo patrząc na niego z gory ni widzę wystajacego pepka czyli juz musial zejsc niżej........m odkurza i myje podlogi a ja siadlam z herbatka i myslę co by tu obejrzec bo nudyyyy.....

Munius
co za sny :szok: ale na pocieszenie Ci powiem, ze ja tez mam koszmary, prawie co nc mi sie jakies durnoty snią :-(

Monisiaa
fajne zdjecie, ja juz dawno nie dostałam takiego 3/4D bo Gwiazda ma buźkę nisko i nie ma jak zrobić.......

jagna takie dzieciaczki to maja pamięc, Julek na koncowkach swoich ulubionych bajek potraafi wymienic calą obsadę, wszystkich rezyserów i scenarzystów..... czym sobie te maluszki glowki zaprzataja....

kama jak ekologiczne to pewnie antyalergiczne....ja mam jakies zwykłe nawet nie wiem jakie, te wkłady pościelowe......

Dziewczyny ważne info. Trzymamy kciuki za Naszą koleżankę mlodamama21 Właśnie mi napisała sms-a, że jest w szpitalu i że wody jej uciekały. Ma podłączone kroplówki. Dostała też zastrzyk ze sterydami na płucka małej...
Kurczę oby nie urodziła bo dziewczyna z tego co kojarzę ma termin na 2 kwietnia! :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry