reklama
Wstałam ale jakaś bez życia jestem
rany ja nie mam.ani jednej zabawki dla Poli:O
Koreczek zrób test z kąpielą
Kurde ta dziewczyną urodziła w 34 tyg ..ja będę w 34 już w poniedziałek...nie chcę jeszcze rodzić :O coraz bardziej sobie uświadamiam że może mnie wziąć w każdej chwili..
rany ja nie mam.ani jednej zabawki dla Poli:O
Koreczek zrób test z kąpielą
Kurde ta dziewczyną urodziła w 34 tyg ..ja będę w 34 już w poniedziałek...nie chcę jeszcze rodzić :O coraz bardziej sobie uświadamiam że może mnie wziąć w każdej chwili..
Ostatnia edycja:
Zjadlam sniadanko, zrobilam paste jajeczna mniam
tak czytam o tych waszych kredytach i przerazaja mnie okresy na jakie te kredyty sa rozkladane, ja na szczescie mialam takie szczescie ze moja kochana babcia z dziadkiem pomysleli o naszej przyszlosci i bylo ich na to stac i pobudowali nam blizniaka gdzie po jednej stronie mieszka moj brat po drugiej ja ale mysle ze odwdzieczylam sie jej bo dochowywalam ja do smierci miala chorobe altzhaimera i lezala 1,5 roku a ja wszystko przy niej robilam...
tak czytam o tych waszych kredytach i przerazaja mnie okresy na jakie te kredyty sa rozkladane, ja na szczescie mialam takie szczescie ze moja kochana babcia z dziadkiem pomysleli o naszej przyszlosci i bylo ich na to stac i pobudowali nam blizniaka gdzie po jednej stronie mieszka moj brat po drugiej ja ale mysle ze odwdzieczylam sie jej bo dochowywalam ja do smierci miala chorobe altzhaimera i lezala 1,5 roku a ja wszystko przy niej robilam...
Trzymaj się &&&&&&A u mnie po wizycie wszystko ok , mam 2 razy dziennie brac aspargin i 3 razy nospe i znaleźć czas w ciągu dnia na lezenie Mam tak wszystko pozamykane ale ostatnio co wieczor mam bolesne bole brzucha i napinanie, Za tydzień w czwartek mam usg
Spokojnej nocy zycze wszystkim i do jutra:-) Choc na chwilke zerkne bo jutro idzemy na urodzinki a teraz zmykam do meza swietowac swoje urodzinki
Mamusiu synka to super, że zaczął działać ten lek. W takim razie będzie dobrze :-)
Koreczek to w takim razie ten lekarz to konował jakiś chyba
Mamatek ja tam leżę na kanapie na lewym boczku, a laptop przede mną leży ale do pracy naukowej to ta poza się chyba nie nadaje
Carri super, że wizyta się udała, no i wszystkiego najlepszego!!! Teraz dopiero się chwalisz, że urodzinki!
A ja skończyłam pieluszkowy torcik )) jestem z siebie dumna i bardzo się cieszę, że takiego gotowego nie zamówiłam bo pełno tego w necie, a taki 3-piętrowy to ok. 150zł a tak tylko koszt dużej paki pieluch i moich dwóch godzin.
Jeszcze na górę chcę taki mały prezencik doczepić ale nie mogę pudełeczka znaleźć. Może jutro coś wykombinuję
oto torcik:
Zobacz załącznik 603380Zobacz załącznik 603381Zobacz załącznik 603382
Śliczny torcik
Koreczek u mnie też 8 tygodni jak coś to podstawę kupiłam. Nawet krem do pupy i żel do mycia. Później zawsze mąz może podskoczyć z lista do apteki.
U mnie oki, jakoś cisza na razie. Podejrzewam, że mały mnie kopał tam;-)
mamusia synka
i córeczki
a ja mam całe majtki mokre, wkładka mokra......założyłam majtki nr 2 i znów mokre....sikam??????
Hey,
Ja dziś też jakąś bez werwy jestem niby spałam ale głupie sny i nie wyspana jestem ;-)
Muniś gratki wizyty
Koreczek &&&& żeby się poprawiło, może rzeczywiście jak nie będzie przechodziło to podjedź i niech sprawdzą czy wszystko oki
Secreto ja na razie mam tylko kilka maskotek będę kompletować na bieżąco
No nic muszę zrobić śniadanko bo mnie zaczyna ssać...
Miłego dzionka wszystkim życzę
Ja dziś też jakąś bez werwy jestem niby spałam ale głupie sny i nie wyspana jestem ;-)
Muniś gratki wizyty
Koreczek &&&& żeby się poprawiło, może rzeczywiście jak nie będzie przechodziło to podjedź i niech sprawdzą czy wszystko oki
Secreto ja na razie mam tylko kilka maskotek będę kompletować na bieżąco
No nic muszę zrobić śniadanko bo mnie zaczyna ssać...
Miłego dzionka wszystkim życzę
Jagna, mój nie jest taki zaradny, znaczy się jest, ale pracę ma na cały dzień i nie wiem jak to będzie jak zacznę rodzic. Mama to już całkiem, ostatnio do torby do szpitala spakowala mi za małe majtki i jakieś podarte skarpetki haha więc wolę sama przygotować torbę
reklama
Aneta – ale jak pisała Jolcia można się nauczyć a dla chcącego to nic trudnego &&&
Munius – świetne wiadomości – masz termin tydzień przede mną – mój też już główkowo leży i mógłby się już nie przekręcać ale lekarka powiedziała, że jest duże prawdopodobieństwo , że się będzie jeszcze wiercić. I mam identyczny sposób na odpisywanie dziewczynom – Word odpalony i powolutku każdej staram się odpisać
Ozila - spokojnych kolejnych tygodni
Koreczek – leż i nogi w górę a jakby Cię coś niepokoiło to IP
Marcia – oby Ci się nic nie rozwinęło, huśtawka śliczna i dobre wyniki z progesteronu a tyle się martwiłaś i to załatwianie z Czech. I teraz już wiem ( bo skoro mieszkacie z bratem tak blisko ) dlaczego tak łatwo przychodzi im proszenie Ciebie o pomoc – jesteś zawsze pod ręka kochana
Mamusia synka – widzisz musiałaś wziąć kilka tabletek i się jakoś unormował . Nie strasz , że to wody !!!!????
Kainkas – oj gdybym ja dostała t pewnie spokojniej by było z tą ciążą – chociaż i tak staram się spokojnie do tego podchodzić – co tydzień kontrola , ja wyciszona i pozytywnie myśląca więc będzie ok. No u nas jest typowy konflikt – ja ArhD-, a m 0rhD+ i jest tatusiem obojga
Mrowkaa – smaruj się Bio Oile-em dziewczynom chyba pomaga
Moja gwiazdka jeszcze śpi , m w tym tygodniu w stolicy na zajęciach - póki co cisza w eterze. Mamy plan z córcią dzisiaj w necie pobuszować razem bo czas już najwyższy coś kupić w tej aptece - no i zrobiłam ranking odkurzaczy - pisałam tydzień temu że mi się popsuł i chcę dzisiaj na żywo zobaczyć - o jednym z nich pisała chyba Marcia -electrolux bezworkowy ztf7650 a drugi sama wypatrzyłam samsunga sc6890 też bezworkowy - chcę je na żywo porównać - chyba, że któraś ma i używa samsunga i coś mi podpowie??
Co robicie dzisiaj na obiad bo nie mam weny??
Munius – świetne wiadomości – masz termin tydzień przede mną – mój też już główkowo leży i mógłby się już nie przekręcać ale lekarka powiedziała, że jest duże prawdopodobieństwo , że się będzie jeszcze wiercić. I mam identyczny sposób na odpisywanie dziewczynom – Word odpalony i powolutku każdej staram się odpisać
Ozila - spokojnych kolejnych tygodni
Koreczek – leż i nogi w górę a jakby Cię coś niepokoiło to IP
Marcia – oby Ci się nic nie rozwinęło, huśtawka śliczna i dobre wyniki z progesteronu a tyle się martwiłaś i to załatwianie z Czech. I teraz już wiem ( bo skoro mieszkacie z bratem tak blisko ) dlaczego tak łatwo przychodzi im proszenie Ciebie o pomoc – jesteś zawsze pod ręka kochana
Mamusia synka – widzisz musiałaś wziąć kilka tabletek i się jakoś unormował . Nie strasz , że to wody !!!!????
Kainkas – oj gdybym ja dostała t pewnie spokojniej by było z tą ciążą – chociaż i tak staram się spokojnie do tego podchodzić – co tydzień kontrola , ja wyciszona i pozytywnie myśląca więc będzie ok. No u nas jest typowy konflikt – ja ArhD-, a m 0rhD+ i jest tatusiem obojga
Mrowkaa – smaruj się Bio Oile-em dziewczynom chyba pomaga
Moja gwiazdka jeszcze śpi , m w tym tygodniu w stolicy na zajęciach - póki co cisza w eterze. Mamy plan z córcią dzisiaj w necie pobuszować razem bo czas już najwyższy coś kupić w tej aptece - no i zrobiłam ranking odkurzaczy - pisałam tydzień temu że mi się popsuł i chcę dzisiaj na żywo zobaczyć - o jednym z nich pisała chyba Marcia -electrolux bezworkowy ztf7650 a drugi sama wypatrzyłam samsunga sc6890 też bezworkowy - chcę je na żywo porównać - chyba, że któraś ma i używa samsunga i coś mi podpowie??
Co robicie dzisiaj na obiad bo nie mam weny??
Podziel się: